2010 Eyll anneleri buraya

Ne güzel cnm patron sensin bi nevi. Ben kararsız kaldım... Ama müdürüm bayan anladı dün doktora gidince. G. müdüre söyleme dedi. 2 yıldır zam alamıyorum tamda benim için bişeyler yapacaklarını söylemişlerdi. Çok saçma gelsede bana sanırım bebişimin olması bu durumu etkileyecek. Hayırlısı olsun inşallah herşey için.

Birde çalışmayı düşünüyormusunuz? bebekten sonra.
ben pek çalışmayı düşünmüyorum bebek olduğu zaman anca yeterim bebeğe.zor yani.bide annem bana çok yakın değil 5 saat var aramızda...
kızlar bursada nerde oturyosunuz?
ben ertuğrulkentteyim.<izmiryolu üzerinde yani..
O zaman Bursa ya yolun düşerse misafirimizsin...kaydirigubbakcemile2

evt evt mutlaka bekleriz..bi buluşma yaparız negüzel:lepi:

ben pek çalışmayı düşünmüyorum bebek olduğu zaman anca yeterim bebeğe.zor yani.bide annem bana çok yakın değil 5 saat var aramızda...

Ben ertuğrulkentteyim.<izmiryolu üzerinde yani..

Evt evt mutlaka bekleriz..bi buluşma yaparız negüzel:lepi:
babannemler orda zaten süreki gidip geliyorum sizleride beklerim yeşil rizemize

Hayırlısı olsun cnm..Maddi sıkıntın yoksa kendin bak bebeğine zaten kimseye bırakma...

canım ne bileyim yine tabi masraflar çok bide biz kredi çekmiştik yeni.bana araba almıştık yeni yılda ardındanda meleğimiz geldi yine kısmetitle gelirmiş çok şükür bekletmedi bizi ama kredi borcunada yeni girmiştik e bide bu bebişkonun masrafıda olur 5 milyarı bulr doğumla falan..allahım yinede çok şükür gelsin yeterki eli ayağı düzgün.herşey hallolur...
biraz sıkıntımız olur ama içinden çıkılmayacak durumda olmayız biraz dikkat edersek hallederiz yani .zaten benden başka kimsede yok bakacak ..bende kimseye bırakmak istemiyorum açıkçası...allah yardım eder dikkat edicez artık birazcık....
sağlıkla gelsinler başka bişi istemiyorum...:Saruboceq:

Ne güzel cnm patron sensin bi nevi. Ben kararsız kaldım... Ama müdürüm bayan anladı dün doktora gidince. G. müdüre söyleme dedi. 2 yıldır zam alamıyorum tamda benim için bişeyler yapacaklarını söylemişlerdi. Çok saçma gelsede bana sanırım bebişimin olması bu durumu etkileyecek. Hayırlısı olsun inşallah herşey için.

Birde çalışmayı düşünüyormusunuz? bebekten sonra.

Merhaba Sevcan,
ben iş yoğunluğundan 4-5 gundur giremiyorum siteye...
İş konusuna değinmişsin bende henüz müdürüme hiç bişi sölemedim, sadece çok yakın 2-3 kız arkaaşım biliyor, biraz mide bu8lantılarım oldu ama şu anda Allahıma bin şükür daha iyiyim.O yüzden 3 aylık olana kadar söylemeyi düşünmüyorum...
bebek olursa inş.bi kaç ay ücretsiz izin alıp sonra çalışmayı düşünüyorum...Tabiki herşey yolunda giderse...
Bu arada hala kalp atışı için doktora gitmedik o yüzden de tam heves yapmak istemıyorum..

Bu arada ağustos listesi gerçekten güzelmiş...
Gerekırse yeniden bir başlık açıp bu listeyi başa çekelim... nedersiniz ?
Her gün girebilen yada hakikaten sabırlı ve istekli biri olmalı bu kişi?
Bence çalışmayan birini tercih etmeliyiz, Çünkü çalışanlar genelde kaçak giriyor :))) dolayısıyla verimli olmazlar. Tabi her çalışan da aynı olmaz kategorize etmeyelim ...

ya aslında bizim listemiz çok çok güzel yani.ama başta değil.atk arkadaşta herzaman gelemiyor..atk nin listeyi bi arkadaş alsada yeni konu açıp başa yapıştırsa çok nefis olur...
ben bilsem yapayım ama hiç bilmiyorum gerçekten

canım ne bileyim yine tabi masraflar çok bide biz kredi çekmiştik yeni.bana araba almıştık yeni yılda ardındanda meleğimiz geldi yine kısmetitle gelirmiş çok şükür bekletmedi bizi ama kredi borcunada yeni girmiştik e bide bu bebişkonun masrafıda olur 5 milyarı bulr doğumla falan..allahım yinede çok şükür gelsin yeterki eli ayağı düzgün.herşey hallolur...
biraz sıkıntımız olur ama içinden çıkılmayacak durumda olmayız biraz dikkat edersek hallederiz yani .zaten benden başka kimsede yok bakacak ..bende kimseye bırakmak istemiyorum açıkçası...allah yardım eder dikkat edicez artık birazcık....
sağlıkla gelsinler başka bişi istemiyorum...:Saruboceq:

Haklısın cnm Kısmetleriyle geliyorlar kesinlikle... Allah aratmamış sana da bana da çok şükür. Masrafları tabiki olacaktır ama onlar sağolsunlar inşallah. Ben henüz bebeğime kim bakar yada ben mi bakarım karar veremedim... Her şekilde çok zorlanacağım kesin. Umarım herşey herkes için güzel olur. Araban hayırlı olsun bu arada.

Merhaba Sevcan,
ben iş yoğunluğundan 4-5 gundur giremiyorum siteye...
İş konusuna değinmişsin bende henüz müdürüme hiç bişi sölemedim, sadece çok yakın 2-3 kız arkaaşım biliyor, biraz mide bu8lantılarım oldu ama şu anda Allahıma bin şükür daha iyiyim.O yüzden 3 aylık olana kadar söylemeyi düşünmüyorum...
bebek olursa inş.bi kaç ay ücretsiz izin alıp sonra çalışmayı düşünüyorum...Tabiki herşey yolunda giderse...
Bu arada hala kalp atışı için doktora gitmedik o yüzden de tam heves yapmak istemıyorum..

Merhaba :1hug: Sende benim gibisin sanırım...
Umarım miğde bulantıların geçer :KK43: Benim hiç olmuyor şuanda. Kalp atışlarını sanırım 15 gün sonra falan duyarız. Ben de doktora dün gittim... Ben 6+3 teyim.

Bu arada ağustos listesi gerçekten güzelmiş...
Gerekırse yeniden bir başlık açıp bu listeyi başa çekelim... nedersiniz ?
Her gün girebilen yada hakikaten sabırlı ve istekli biri olmalı bu kişi?
Bence çalışmayan birini tercih etmeliyiz, Çünkü çalışanlar genelde kaçak giriyor :))) dolayısıyla verimli olmazlar. Tabi her çalışan da aynı olmaz kategorize etmeyelim ...

Evet tamamen katılıyorum. Gerçeketen yapabiliecek birisi olsun sadece konuyu açıp yok olmasın... Bu konuda kendine güvenen bir Hatun kişi aranıyor... :dance:

kızlar okadar kötüyümki dünden beri sürekli kusuyorum içim dışıma çıktı artık drumu ariycam serum takılcak galiba bilgisi ollan varmı nekadar bu serum ücretleri özel hastahanede

eyllanneleri.jpg

liste 185.sayfada kalmış.eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

X