2010 Eyll anneleri buraya

ay canım çok geçmişolsun.git taktır bari biraz kendine gelirsin.:ecrin_bebek:

saol canım inşşallah toparlicam eşimi bekliyorum 3 buçuk 4 ten önce gelemezmiş biz beyikdüzündeoturuyoruz yollar fena yalnız gitmeme izin vermio şimdi o glcekte gitcezde ölme eşşeğim ölme

mopsy sen gördünmü keseyi ve kalp atışını?

evt canım çok şükür gördüm.ben doktora ilk gittiğimde zaten kalbi atmaya başlamıştı doktor direk kalp atışlarını dinletmişti 6+1 de canım.sonraki hafta yine dinledik..
şimdi tam2 aylığız..çokşükür.:nazar:

saol canım inşşallah toparlicam eşimi bekliyorum 3 buçuk 4 ten önce gelemezmiş biz beyikdüzündeoturuyoruz yollar fena yalnız gitmeme izin vermio şimdi o glcekte gitcezde ölme eşşeğim ölme

limon falan iyi gelmiyormu.
bide ben çubuk kraker yiyordum oda baya iyi gelmişti bana

saol bitanem çok saol inanın öle fenayımki sürekli çıkartıom offff allahım ndn hafiflemio bu şey
canım bide kafayya takmayacaksın bende 1 hafta çok mide bulantısı çektim yatagın başlıgına tuzlu çubuk koydum. yataj-ktan kalkmadan 3-4 tane yiyodum o kadar fazla bulantım olmuyodu ve her seferinde midem bulanmayacak yemek yieyecegim hiçbişey olmayacak bebegim için yemeliyim diye diye midee bulantım azaldı azar azar yedim bide şimdide var ama o kadar olmuyo

evt canım evt allah aratmasın yokluklarını yeterki gelsinler artık bundan sonra herşey onlar için...canım çok güzel bir sorumluluk daha alacağız kısmetse..sorumlulukların engüzeli hayatımızın en temiz sayfası olacak inşallah....
eğer imkanın varsa belli bir zamanı geçirene kadar sen bak arkadaşım...ondan sonra yine istersen çalışırsın<<çünkü küçükken nekadar yakınlarında olursak okadar kendine güveni gelişirmiş ve bebekken kişilikleri oluşuyormuş...
ya aslında çocuk bakımıyla ilgili güzel bri kitap almak istiyorum ama hiç araştırmadımda...varmı öyle tavsiye edeceğiniz gelişimle ilgili kitap

Aslında çalışmam gerekiyor cnm :KK43: malesef kimseden fayda yok. Ama şimdiden nasıl bırakırım korkusu sardı bile. Allah o günleri gördüğümüzde herşeyin güzelini nasip etsin tek dileğim bu... ben de almak istiyorum kitap önerisi olan arkadaşlar vardır belki.

annecikler herkese merabaa.snasılsınız ben bulantıdan ölüyom neyapacağımı bilemiyorum serum yemeğede korkuyorum oooooooooofffffffff:çok üzgünüm:

meraba kızlar ya ben bişey sorucam baş ağrısı olanlar ağrıyı geçirmek için napıyosunuz acaba?? mnoset kullanılabiliyomuş diye duydum hatta reçetede de yazıyo ama yine de korkuyorum. başka bi yöntem bilen varmı??

Aslında çalışmam gerekiyor cnm :KK43: malesef kimseden fayda yok. Ama şimdiden nasıl bırakırım korkusu sardı bile. Allah o günleri gördüğümüzde herşeyin güzelini nasip etsin tek dileğim bu... ben de almak istiyorum kitap önerisi olan arkadaşlar vardır belki.

evt canım allahım haırlısı neyse onu nasibetsin inşallah...

ay valla çok geçmişolsun kızlar hemen hemen herkezde baya mide bulantısı var allah kolaylık versin kızlar hepinize....

kızlarr merhaba..
bende 2010 hazıran annesı olucam kısmetse..
sımdılerde en buyuk derdınız mıde bulantısı sanırım...
sabedın azcık geçicek hepsiii..
hepinize hayırlı olsun.
sorunsuz bı hamılelık dılıyorum.
umarım hepımıze bebeklerımızı saglıkla kucagımıza almak nasıp olur.

merhaba arkadaşlar.. bebişleriniz sağlıklı-hayırlı olsunlar inş..
bende 2010 ağustos anne adayıyım.. konu erken açıldığından olsa gerek, liste edinememişsiniz..
bu bizim sayfamızda ki listemiz;
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/334133-2010-a287ustos-anne-adaylar305.html
aynı sorunu bizde yaşadık ve yeni konu açarak listeyi ilk sayfaya yerleştirip güncelledik sürekli.. ve birbirimizi takip etmek daha rahat oldu..
sizde yapmak isterseniz liste yapımı konusunda yardımcı olabilirim.. özelden bana ulaşmanız yeterli..
sevgiler..

aslında bende ilk sayfaya yerleşmeli diye düşünüyorum halisna..
sürekli nette olan annelerimizden biri el atmalı bu işe.
ilk sayfaya yerleştirmeliyiz ama nasıl?
geçen gün lissteye bakayım dedim taa 10 sayfa geride buldum.
şimdide liste gene yok ortalarda :KK43:
atk miz vardı o takip ediyodu o da yok bayadır.
aslında bizim ilk sayfayada böyle bir liste yapıştırsak olmazmı yaaa ?

bu mümkün değil malesef canım..
yeni konu açarak oradan devam edebilirsiniz ve her kim bu liste ile ilgilenecekse düzenli,onun konuyu açması gerekiyor ki msjı sürekli güncelleyebilsin..
ve benim fikrim daha fazla ilerlemeden bunu yapın ki yarı bilgiler burada yarı bilgiler orada kalmasın..
bunu yapacak arkadaş liste yapmayı bilmiyor ise onu bana yönlendirin yardımcı olmak isterim..

atk canım okuyorsun sanırım şu an.
hallisna uğradı buraya böyle bir konuşma yaptık onula forumda hekeste yeni bir topik açalım diyoruz.
ne dersin hallisna ile iletişime geçip yeni liste ile yeni topik açsak takipte olurmusun canım ?

çikolata yemeyi özledim kızlar tatlıyı en son ne zaman yedim hatrlamıyorum
bide rahatça yemek yemeyi özledim

X