2010 Eyll anneleri buraya

sevcan ben bursadaydım senle muhabbetini yapmıştık hatırlıyorsan.angelde bursalı ama burada değilmiş

ben 1,5 yaşindayken bursaya geldim orda büyüdüm orda okudum rizeye tatile geldim. evlendim kaldım rizede memlekette rize. iş yerinde bilmeyen yok. arkadaşlar sağolsun anons ettiler.

benimde boy 170.bendede göbek vardı ama ayva göbek gibi minik bişidi..şimdi alttan çıktı tam yuvarkandıkaydirigubbakcemile3

Hamişlik mutlaka sana çok yakışacaktır. :1rolleyes:

canım bizim kendi işyerimiz zaten.ama çoğu kişi biliyor yavaş yavaş öğreniyor yani:kedi:

Ne güzel cnm patron sensin bi nevi. Ben kararsız kaldım... Ama müdürüm bayan anladı dün doktora gidince. G. müdüre söyleme dedi. 2 yıldır zam alamıyorum tamda benim için bişeyler yapacaklarını söylemişlerdi. Çok saçma gelsede bana sanırım bebişimin olması bu durumu etkileyecek. Hayırlısı olsun inşallah herşey için.

Birde çalışmayı düşünüyormusunuz? bebekten sonra.

Arkadaşlar bu arada Ağustos annelerinden birkaç kişi daha doğrusu erkek bebek bekleyenler cinsiyetlerini öğrenmişler... Ne kadar erken dimi... delikafadulden baktınızmı listeye.

Ne güzel cnm patron sensin bi nevi. Ben kararsız kaldım... Ama müdürüm bayan anladı dün doktora gidince. G. müdüre söyleme dedi. 2 yıldır zam alamıyorum tamda benim için bişeyler yapacaklarını söylemişlerdi. Çok saçma gelsede bana sanırım bebişimin olması bu durumu etkileyecek. Hayırlısı olsun inşallah herşey için.

Birde çalışmayı düşünüyormusunuz? bebekten sonra.

ben çalışmayı düşünüyorum canım,kayınvalidem yanımda nasılsa o bakar bebişime bende çalışırım.kredi ödüyorum en azından o bitene kadar yani 1 sene kadar çalışırım sonrasını bilemiyorum.:uhm:

Arkadaşlar bu arada Ağustos annelerinden birkaç kişi daha doğrusu erkek bebek bekleyenler cinsiyetlerini öğrenmişler... Ne kadar erken dimi... delikafadulden baktınızmı listeye.

13.haftadan sonra öğrenilebilio galiba bebeğin anne karnında duruşuna bağlı kimi bebekler göstermiyor.e tahminen onlar 3.ayı bitirmişlerdir.yerimseniben

X