- 4 Şubat 2009
- 17.940
- 28
-
- Konu Sahibi MUTLUYUM1111
- #2.681
garip gelio hoşumada gidiyo ama ne bileyim daha erken diede ndn diyorum
selam kızlar.oh afiyetlsun o bulunmaz meyvenizi bulmuşsunuz iyi çıkmış bari...havalarda buzzzzzzzzzz ya donuyorum....dışardaydım markete gittim canım aburcubur istiyor durmadan bişiler aldım tatlı tuzlu..benim iştah açıldı ne mide bulantısı ne bişi valla maşşallahım var herkez vermiş kg ben almışım 2-3 kg...ekmek yemicem artık yemeklerde valla.....
markete gidip gelirkende dondum bebişko üşümüşmüdür acabakaydirigubbakcemile3
aa bide ben rüyamda bebeği doğuruyordum oğlan çocuğu ama çenesinde etbeni vardı 2 tane..üzüldüm:ecrin_bebek:
y kafamı çok karıştırdı neden test yapmadıkieyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
merhaba arkadaşlar.. bebişleriniz sağlıklı-hayırlı olsunlar inş..
bende 2010 ağustos anne adayıyım.. konu erken açıldığından olsa gerek, liste edinememişsiniz..
bu bizim sayfamızda ki listemiz;
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/334133-2010-a287ustos-anne-adaylar305.html
aynı sorunu bizde yaşadık ve yeni konu açarak listeyi ilk sayfaya yerleştirip güncelledik sürekli.. ve birbirimizi takip etmek daha rahat oldu..
sizde yapmak isterseniz liste yapımı konusunda yardımcı olabilirim.. özelden bana ulaşmanız yeterli..
sevgiler..
günaydın kızlar
günaydın herkeze....
sevcan sen kaç kg aldın canım??hamile kalmadan önce kaç kiloydun??
ben 63 tüm şimdi 66 çıkkıyorum.benimde karnım göbekdeliğinin altından biraz çıktı.hatta eşime bile gösterdim evt var dedi...yani hiç şişlik gibi göbek gibi değil göbek altından olduğundan bi değişik duruyor..
günaydın kızlar
bende aynı ne yapim çalişiyorum iş güçben iyim şahsen canım.işteyim herzamanki gibi..bi problemim yok çok şükür.sen napıyorsun
günaydın canım ne güzel ya bursadan arkadaşların olmasıgünaydııınn.... :1hug:
günaydın canım ne güzel ya bursadan arkadaşların olması
benimde boy 170.bendede göbek vardı ama ayva göbek gibi minik bişidi..şimdi alttan çıktı tam yuvarkandıkaydirigubbakcemile3Ben 61 dim cnm. Şuanda aç karınla 62,2 çıktım fakat bir haftada 1 kilo almışım sonrası tedirgin ediyor. Boyum 1,67. Benim zaten göbeğim vardı ama artık içime çekmiyorum. delikafadulden
kızlar siz çalıştığınız yere söyledinizmi hamile olduğunuzu.