2010 Eyll anneleri buraya

bende çok aramıştım neden bulanmıyor diye aman aman yaaa ağlıyorum resmen ya neyersem 10dk sonra dışarda artık yemekten zevk almıyorum :teselli:

evet ya benide sinirlendiriyor ama bişey olacak diye korkuyor ama benim elimde olan bişey yok odiyoki bulansada gitme çıkartma nasıl olduğunu bilse bulantının yatamıyorum bileakannehir

takma kafana nagihancım eşlerimiz de en az bizim kadar endişeleniyor bebişler için o yüzden bazen böle davranabiliolar.:1hug:

evet endişeleniyor ama yapacak bişey yok napayım bende istemiyorum ama lmaz:

şekerpembe

sana neden test yapmadı dr bende şaşırdım bak banada verdi bende daha yaptırmadım

arkadaşlar size katılıyorum listemiz yok ve takip edilmiyor :umursamaz: ben yapmak isterim ama yapamıyorum malesef bilem biri yapsın şu işi yaaaaaaaaaaawwwwohaoldumsmile

şekerpembe stres yapma canım yaaa
dr.nu arar sorarsın unutmuştur belki

evet tabi önemli sen 8 haftalıksın bende 6haftalıkken istedi 15 gün sonra gel dedi onun için yaptırmadım bide değiştireceğim için önemsemedim beklki bende yarıngiderim eşime bağlı

iim şekerim pembecim
çok şükür dediğim gibi benm sıkıntım yok
yarında kesemizi görsek kalp atışını duyana kadar rahatlıcam
sende stres yapma dr. na sorarsın
ilgisiz davranırsa değiştirirsin dr.nu

anam yarın mercimeğin kesesinimi görcen bakarsın mercimeğide görürsün ne güzel olur bizim 2.reglimiz bu tarihlerde olcaktı ağrımızda var bulantımızda

slm kızlar...Bizim ara kasılmalarımız devam adiyor.Kalp atışları ve testler için çarşambaya randevu aldım.İnşallah bir sıkıntı çıkmaz.Biraz tedirginimbilmiyorumkismile

ipekyol stres yapma canım ben de dr sırası beklerken stresten ölücektim
ama sonra o kalp atışını gördüm ya ohh dedim
darısı başına

slm kızlar...Bizim ara kasılmalarımız devam adiyor.Kalp atışları ve testler için çarşambaya randevu aldım.İnşallah bir sıkıntı çıkmaz.Biraz tedirginimbilmiyorumkismile

kasılmaların devam etmesi ii bişi mesela 8.hafada artıy tıpkı ilk regl tarihindeki gibi oluyo çok enteesan ama ben şimdiden aşığım bu ufaklığa

kılar sizin karnınız belli oluyomu yani siz ve eşiniz anlıyomusunuz büdüğünü yoksa ben fazlamı kaptrdım sanki bizimki azcık azcık çıktı gibinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…