2010 Eyll anneleri buraya

amin canım çok sağol güzel dileklerin için inşallah bizede senin gibi bizden sonrakilere böyle güzel dileklerimizi yazmak nasip olur... buarada bugün bulantı hapını içtim kızlar iyi geldi hafif bi bulantı var ama şuanda çıkarmadım hala oysa dün bu saatlerde ölüyodum

midem bulanıyoooooooooooooooooooooooooo gözlerimden yaş geliyo resmen.

petibör şimdi biz besleyemiyoruz bişiy yiyemiyoruz diye boşunamı üzülüyoruz canım?4. aydan sonramı yediklerimizden beslenecek yani CADIARZU
ama doktorum bana bolbol yeşillik ye.beslenmene dikkat et bol süt iç falan dedi....:uhm:

ıyi akşamlar arkadaşlar tebrik ederim hepinizi ben 2008 eylül annesiyim:)Hayırlısıyla Allah kucağınıza almayı nasip etsin..

ah be bozocum nasıl gececek senin şu dönem bende kötüyüm ama yeni yeni başladı sen serum bile yiyiyorsun Allah senin yardımcın olsun canım valla senin durumun hepimizden zor...
bana bak bu sayfaları bir yere kaydet resim olarak ileride bebek büyüyünce okutursun bak ben neler çektimde doğurdum seni diye :)))))

sorma lila cığım serum öğlen iyi geldi annem gözlerin açıldı dedi ama bidaha çok zor taktırırım heralde :s

merhaba arkadaşlar.. bebişleriniz sağlıklı-hayırlı olsunlar inş..
bende 2010 ağustos anne adayıyım.. konu erken açıldığından olsa gerek, liste edinememişsiniz..
bu bizim sayfamızda ki listemiz;
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/334133-2010-a287ustos-anne-adaylar305.html
aynı sorunu bizde yaşadık ve yeni konu açarak listeyi ilk sayfaya yerleştirip güncelledik sürekli.. ve birbirimizi takip etmek daha rahat oldu..
sizde yapmak isterseniz liste yapımı konusunda yardımcı olabilirim.. özelden bana ulaşmanız yeterli..
sevgiler..

kıyamam yaaa..
bozocum senin bebek ultrosonda kaç haftalık görünüyo.
ya bili,yorum takmamam gerekn bişiy ama ben 7 haftalık gitmişken doktorum 6+1 olarak görünüyo dedi.
ama bunu takma geç yumurtlamadan dedi.
şimdi dedim bizim senle beraber gidiyorya senin kaç göründü ultrosonda?

aslında bende ilk sayfaya yerleşmeli diye düşünüyorum halisna..
sürekli nette olan annelerimizden biri el atmalı bu işe.
ilk sayfaya yerleştirmeliyiz ama nasıl?
geçen gün lissteye bakayım dedim taa 10 sayfa geride buldum.
şimdide liste gene yok ortalarda
atk miz vardı o takip ediyodu o da yok bayadır.
aslında bizim ilk sayfayada böyle bir liste yapıştırsak olmazmı yaaa ?

bu mümkün değil malesef canım..
yeni konu açarak oradan devam edebilirsiniz ve her kim bu liste ile ilgilenecekse düzenli,onun konuyu açması gerekiyor ki msjı sürekli güncelleyebilsin..
ve benim fikrim daha fazla ilerlemeden bunu yapın ki yarı bilgiler burada yarı bilgiler orada kalmasın..
bunu yapacak arkadaş liste yapmayı bilmiyor ise onu bana yönlendirin yardımcı olmak isterim..

kızlar nasılsınız ben kötüyüm biraz
dün gece 2 daöla kan geldi benden sonrda kasığıma bi ağrı saplandı bütün gece uyumadım sabah ezanını duydum sonra uyumuşum
kalktığımda saat 1 di yine 1 2 damla kanamam olmuş
hemen eşimi aradım dr a gittik aklım çıktı giderken her yerde tipi şeklinde kar var
neyse dr düşük tehliken var ama korkma içerden bi kanama yok
parça yada pıhtı düşerse o zaman hemen gel dedi
progestan ve bir de iğne verdi iğnemi oldum
ağır iş ilişki yasak
fazla aykta durmamam dinlenmem gerekiyormuş
çok korktum meleğime bişey olacak diye neyseki şimdi iyiyiz
bu arada kabi henüz atmıyor ama normal daha çok küçük dedi 15 gün sona hem kontrol hemde kalbini dinlemeye çağırdı
sat la uyumlu 6 haftalık görünüyor dedi
çok şükür Allahıma

canım inanki okurken bi garip oldum RABBİM yar ve yardımcımız olsun minik kelebeğin sağlıkla ggelsin

6+5 çıktık canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…