- 14 Eylül 2007
- 4.610
- 35
- 37
- Konu Sahibi MUTLUYUM1111
- #2.621
tatlım ben 7+3 günlük hamileyim
sen kaç haftalıksın?
bizde 8+3üz benimde uçları öleydi 2 gündür fln değişti koltuk altından ağrımaya başladı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tatlım ben 7+3 günlük hamileyim
sen kaç haftalıksın?
bizde 8+3üz benimde uçları öleydi 2 gündür fln değişti koltuk altından ağrımaya başladı
evet nagişcim berbat bişiymiş bu mide bulantısı.
herşey kokuyo bana canım hiç bişiy yemek istemiyo
şimdi biraz iyim ama gene başlar.
az önce zil çaldı ablacığım gelmiş dün gündeyken laf arasında demişitim canım sadece ... istedi diye.
şimdi yazmıycam canınız istemesin.
önceki sayfalarda yazmıştımya hani :)
işte onu bulmuş annem ablama demiş git yetiştir diye.
kıyamam yaaa kestim tadıda güzel :)
mevsimi olmamasına rağmen..
hatta bir manava gitmiş orada varmış görmüş manav demiş ölmek üzere olan bi hastaya aldılar az önce sattım.
canım anacığım taa gezmiş gezmiş bulmuş başka yerden:)
bu mide bulantısı hiçte özenilecek bişiy değilmiş onu anladım ben !!!!!
anne olmak hiç kolay değillll
umarım bizde annelerimiz gibi becerikli oluruzzz
off yaa zaten sulu gözdüm iyice çoştumm
herşeye ağlayasım geliyooo
evet şekercim aynı şeyi istemiştik :)
şükür tattık bari :))))))))
bende yeşil mercimek yemeği yapmayı düşünüyorum yada bi çorba.
zaten bişiy yiyemiyorum ...
ya ne yicezde besliycez biz bu yavruları yaaaa....
herşeyden tiksindim ....
tşk ederim aleyna inş.3 hafta sonra kalp atışını da duyarım.sen ne zmaan duydun canım? 3 hafta sonrası çok uzun bi zaman deil mi acaba daha önce göremez miydik?sanırım bebeğim benim hesabımdan daha küçük neyse sağlıklı dedi ya dr o bana yeterzemuszemus
canım ne testiydi bilgin varmı eliza testlerinmi acaba?sehercim bende daha duymadım kalp atışlarını sadece keseyi gördük iki hafta sonra tekrar gidicem inş ozaman duyarım...kızlar size bişey sorcam ben geçen perşembe günü gittim doktora benden kan tahlili istedi bir kısmını hemen aynı gün aldık herşey normal çıktı diğer sonuçlarda ankaraya giciekmiş 2 hafta sora alırsın dedi ne tahlili bu sizdende istedilermi erken değilmi...
sehercim bende daha duymadım kalp atışlarını sadece keseyi gördük iki hafta sonra tekrar gidicem inş ozaman duyarım...kızlar size bişey sorcam ben geçen perşembe günü gittim doktora benden kan tahlili istedi bir kısmını hemen aynı gün aldık herşey normal çıktı diğer sonuçlarda ankaraya giciekmiş 2 hafta sora alırsın dedi ne tahlili bu sizdende istedilermi erken değilmi...
canım ne testiydi bilgin varmı eliza testlerinmi acaba?
anladım canımbilmiyoeumki aynı gün aldığım ve doktora gösterdiğimde kansızlık şeker vs herhangi bir hastalık varmı bebeğe geçen diye yapılmış ama ankaraya gidicek olanı sormadım aklıma gelmedi o anda heyecendan...