2010 Eyll anneleri buraya

evet nagişcim berbat bişiymiş bu mide bulantısı.
herşey kokuyo bana canım hiç bişiy yemek istemiyo
şimdi biraz iyim ama gene başlar.
az önce zil çaldı ablacığım gelmiş dün gündeyken laf arasında demişitim canım sadece ... istedi diye.
şimdi yazmıycam canınız istemesin.
önceki sayfalarda yazmıştımya hani :)
işte onu bulmuş annem ablama demiş git yetiştir diye.
kıyamam yaaa kestim tadıda güzel :)
mevsimi olmamasına rağmen..
hatta bir manava gitmiş orada varmış görmüş manav demiş ölmek üzere olan bi hastaya aldılar az önce sattım.
canım anacığım taa gezmiş gezmiş bulmuş başka yerden:)
bu mide bulantısı hiçte özenilecek bişiy değilmiş onu anladım ben !!!!!

bizde 8+3üz benimde uçları öleydi 2 gündür fln değişti koltuk altından ağrımaya başladı

walla şekerim ben ne zaman gebe kaldım ozaman başladı
halada geçmiyoooo
sanırım 9 ay çekecem böyleee
of neyse bebişim sağlıklı olsunda ne yapalım her acıya razıyızzz.

anne olmak hiç kolay değillll
umarım bizde annelerimiz gibi becerikli oluruzzz
off yaa zaten sulu gözdüm iyice çoştumm
herşeye ağlayasım geliyooo

canım o dediğinden dün banda getirdler sanırm aynı şeyi istemiştik çnk biz ewet bende kestim mevsimi olmasaa tdıda fena diildi valla dün babam okarda kıyamette etilerden beylikdüzüne getirdi 1 saat otrdu gitti üzüldümmmm

anne olmak hiç kolay değillll
umarım bizde annelerimiz gibi becerikli oluruzzz
off yaa zaten sulu gözdüm iyice çoştumm
herşeye ağlayasım geliyooo

annelik koay olurmu şimdiden başladı zoluklar amanöle oldu böle oldu iyimi diili offfofff hangimiz ağlak diilizşuanda acba

hehehehe haklısın şeker pembem
neyse ben şimdi sıcacık bi çorba yapim
kocamda gelir malum havalarda buzzzzz
zaten bişeyde yiyemiyorum
sonra yine görüşürüz öpt
bebişe ii bakkk:)

evet şekercim aynı şeyi istemiştik :)
şükür tattık bari :))))))))

bende yeşil mercimek yemeği yapmayı düşünüyorum yada bi çorba.
zaten bişiy yiyemiyorum ...
ya ne yicezde besliycez biz bu yavruları yaaaa....
herşeyden tiksindim ....

öüyorum açlıktan yaaaaaaaaa ben çok fena açım bayılabilirim bile oderece yemek yapamıyorum ewde kimse yok ve bi kötü haber daha telefonumda kontör yok offf ya çok aız biz ikimiz

selam kızlar.oh afiyetlsun o bulunmaz meyvenizi bulmuşsunuz iyi çıkmış bari...havalarda buzzzzzzzzzz ya donuyorum....dışardaydım markete gittim canım aburcubur istiyor durmadan bişiler aldım tatlı tuzlu..benim iştah açıldı ne mide bulantısı ne bişi valla maşşallahım var herkez vermiş kg ben almışım 2-3 kg...ekmek yemicem artık yemeklerde valla.....
markete gidip gelirkende dondum bebişko üşümüşmüdür acabakaydirigubbakcemile3
aa bide ben rüyamda bebeği doğuruyordum oğlan çocuğu ama çenesinde etbeni vardı 2 tane..üzüldüm:ecrin_bebek:

bebişler kaımızdan besleniolar yani şincik okadar önemli diil ama dikkat edin biz bal badem ceviz fln yiyoruz hergün ıhlamur içiyoruz çay içmiyoruz artık ıhlamurud bllıiçioruz hoşlanmasakta malesef
içmk zorundayız balı bide pekezkızlar o çok öneliymiş

sehercim bende daha duymadım kalp atışlarını sadece keseyi gördük iki hafta sonra tekrar gidicem inş ozaman duyarım...kızlar size bişey sorcam ben geçen perşembe günü gittim doktora benden kan tahlili istedi bir kısmını hemen aynı gün aldık herşey normal çıktı diğer sonuçlarda ankaraya giciekmiş 2 hafta sora alırsın dedi ne tahlili bu sizdende istedilermi erken değilmi...

bende hersabah bal pekmez ceviz yumurta ve peynir yiyorum...ama 2 gündür süt içmiyorum artık bugece içerim onuda.genel olarak çok dikkat ediyorum ama bazen herşeyi 1 günede sığdıramıyorumbilmiyorumkismile

angeldende istemişlerdi öyle bir sonuç.ankaraya gidecek falan diyordu.benden istemediler.ne tahliliymiş o acaba..

canım ne testiydi bilgin varmı eliza testlerinmi acaba?

evet canım ankaraya gitmesi gereken benimde tahlilim vardı hala almadım sonucunu.
sanırım toksoplazma tahliliydi.

canım ne testiydi bilgin varmı eliza testlerinmi acaba?

bilmiyoeumki aynı gün aldığım ve doktora gösterdiğimde kansızlık şeker vs herhangi bir hastalık varmı bebeğe geçen diye yapılmış ama ankaraya gidicek olanı sormadım aklıma gelmedi o anda heyecendan...

gecen sene bu zamnlr 8 hftalık hamıleydım bn de.
bulntılarım hat safhadaydı
hepınızı,heyecanınızı,sevıncınızı,korkularınızı oyle ıyı anlıyorum ki..
rbbım sagsalım tamamına erdırsın hepnızın gebelıgını.
sagsalım kucaklayın ıns yavrularınızı
cekın omre bedel koularını cıgerlerınıze
sayılı gun cabuk gecıo
bı bakmıssınız bebeler dogmus da nasıl sustrcm gazı mı var acaba dıye dusnmeye bslamssınız
ınanın
ınanın cook cbk gcıo
keyfını cıkarın her anın..
bulntılar..evet berbat..ama 13-14 hfta olunca hfflıo gercekten
bebelerı dusunmeyın
onlar sızı somuruo beslnmk ıcın
kanınızla canınızla besllıosunuz onları
yedıklerınızle dııl
bu 4.aydan sonra oluck.o zamn da zaten bulntılr gecmıs oluck
saglıklı keyflı gebelıkler..
sevgıler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…