2010 Eyll anneleri buraya

allahım sağlık versin inşallah meleğin seninle kalır amin yürekten diliyorum bunu

Çok sağol canım.
Biraz önce wc'ye girdim. Peçeteye koyu kahve akıntı geldi yine. Bu sefer çok fazlaydı. Canım sıkıldı. Yarın olsa da ne oluyor bir anlasam. Dua edin kızlar meleğim bizimle kalsın.

merhaba kızlar dün gece çok berbat geçti bütün gece ayaktaydım mide bulantısından kıvrandım durdum saatlarce sonunda çıkardımda rahat bi nefes aldım bu sabahta dün doktorun mide bulantısı için verdiği hapı yuttum dramamin diye bi hap iyi geldi ama bütün gün uyuttu sizede hap verdimi doktorunuz mide bulantısı için gebelikte kullanılabilirmiş ama ben açıkcası korkuyorum içerken bebeğe zararı olur diye

Çok sağol canım.
Biraz önce wc'ye girdim. Peçeteye koyu kahve akıntı geldi yine. Bu sefer çok fazlaydı. Canım sıkıldı. Yarın olsa da ne oluyor bir anlasam. Dua edin kızlar meleğim bizimle kalsın.

Canım öncelikle hoşgeldin aramıza, bebeğin hayırlı olsun. Bak Allah koruyacaksa bebeğini korur zaten. Başlarda bişey olmasa bile sonraki aylarda tehlikeli durumlar ortaya çıkar falan Allah bilir. Bebeğin de sen de Allah'a emanet olun. Dualarım sizinleopuyorumnanaktan

hgeldin ipekğimu..bebişlerin ardarda geliyor allahın izniyle canım.rabbim olcak derse olur canım allaha emanet...
sana yatmanı tavsiye edeceğim .zaten sen daha önceki hamileliğindende tecrübelisin ama çok fazla hareket etme....

kızlar bende doktora gittim çook şükür yarabbim..bebişko iyi kıvrılmış yatıyormuş..ya kızlar ben bu ultrasondan bi halt anlamıyorum.doktor kıvrılış yatıyor diyor ben kocama bebek grüyorum orda elleri kolları çıkmışkaydirigubbakcemile3doktorda yok daha kolları yok fasulye şeklinde diyor aa evt falan diyorum ama anlamıyorum ya..herhalde baktıkça tecrübelenicem....

buarada bebişkom uzunmuş2 gün önden büyümeye başlamış..bugün ultrasond 7+4 çıktı boyu..maşşallah maşşalllhhhh..bana çekmiş galiba:asigim:aynı annesii yaa:dance:

buarad rokayı falan sordum .doktorda yani öyle arada sırada yemekle birşey olmaz aa korkma..daha çok c vitamini var onlarda oturupta 1 kg yemiyorsun ya dedi...balıkla falan yeşillik ye bolbol dedialkisalkisalkis
sana dikkat edeceğin tek şey kahve sigara alkol diyorum dedi...bitki çaylarındanda sadece ıhlamur tüket birazcık bitki çayları risk grubnda dedi okadaralkisalkisalkis

Son düzenleme:
Çok sağol canım.
inşllhh meleğin seninle kalır dikkat et

benim içtiğim ilaç
ben 1 gün içmedim çıkartmaktan öldüm
sadece bulantı oluyor ben de
ama ben bugün daha iiyim

gözün aydın darısı başımıza artık
ben bugün okudum 7.haftada zeytin çekirdeği kadar oluyormuş yanlış hatırlamıyorsam kolları bacakları organları bu haftada oluşmaya başlıyormuş

YENı OLUŞACAK DEMEKKı:asigim::asigim:
ALLAHIM HEPıMıZE YAVRULARIMIZ BAĞIŞLASIN ıNŞALLAH...
LıLADA DOKTORDA GALBA HALA..ONUDA MERAK ETTıM ıNŞ ODA MÜJDELı GELECEK ...
ŞıMDıLıK ÇIKIYORUM KIZLAR ÖPTÜM SıZı VE MELEKLERıNıZı

inşllhh meleğin seninle kalır dikkat et

benim içtiğim ilaç
ben 1 gün içmedim çıkartmaktan öldüm
sadece bulantı oluyor ben de
ama ben bugün daha iiyim

sabah akşam içmem gerekiyor henüz içmedim ama başladım kıvranmaya içmeyim diyorudum ama dayanamıycam sanırım içicem bitanedaha yoksa gece yine nöbet bekliycem :sinifsinif:

Ay sevsin onu teyzesi:hulya: Ultrasonu ben de anlamıyorum inan, gördüğüm şey bebek mi duman mı anlamıyorum. :sm_confused: Bu bişey değil bebişimin kalp seslerini bile tam anlayamadım. Eşim duydum diyor doktor da duyunca iyi dedim duyuluyorsa problem yok. Yarın değil öbür cts. kontrolümüz var. O zaman 9+1 olucaz. Zaman böyle böyle geçicek demek ki. Sabırsızlanıyorum beeeen:1hug:

Çok sağol canım.
canım stres yapma ..Allah yardımcınız olsun bebişinle beraber:Saruboceq: :Saruboceq:

çok sevindim mopsy..Ya inanamıyorum 7 haftada o kadar büyüyormu mercimeklerohaoldumsmile Şeniz Biz haftaya gidecez dr a.Çok merak ediyorum,benim mercimeğibayanssulusmile

iyigeceler kızlarr az önce canım acayipppppp susamlı çubuk kraker istedii kocişim gece görevinde aradım alıp getirdi hemen hihoyyyt gecelri bulantım yokkk ohh rahatımmm ilk zamanlar limon turşu narekşisi falan yiyodum şimdi tiksindim

ayy kızlar melekler korusunu izlediniz mi?kız doğum yaptı orda ne kadar tatlı bebekti ayy görünce biran önce bebeğim doğsun istedim

ayy kızlar melekler korusunu izlediniz mi?kız doğum yaptı orda ne kadar tatlı bebekti ayy görünce biran önce bebeğim doğsun istedim

evet tatlım bnde tam o sahnelere baktımm
çok hoştuuu
eşimde tuhaf olduuu
Rabbim bizede nasip etsin

evet tatlım bnde tam o sahnelere baktımm
çok hoştuuu
eşimde tuhaf olduuu
Rabbim bizede nasip etsin

amin..Bizde izledik arada..Eşim yeni doğmuş bebeklerden pek haz etmez.Çok çirkin oluyorlar diyor.Bende bizimki olsa korkarım kucağınada almazsın dedim,biraz üzüldübilmiyorumkismile
Çok değişik bişey ,...Allahım o günleri görmeyi bizede nasip et:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…