- 19 Temmuz 2008
- 2.592
- 8
-
- Konu Sahibi MUTLUYUM1111
- #2.381
allahım sağlık versin inşallah meleğin seninle kalır amin yürekten diliyorum bunu
Çok sağol canım.
Biraz önce wc'ye girdim. Peçeteye koyu kahve akıntı geldi yine. Bu sefer çok fazlaydı. Canım sıkıldı. Yarın olsa da ne oluyor bir anlasam. Dua edin kızlar meleğim bizimle kalsın.
inşllhh meleğin seninle kalır dikkat etÇok sağol canım.
Biraz önce wc'ye girdim. Peçeteye koyu kahve akıntı geldi yine. Bu sefer çok fazlaydı. Canım sıkıldı. Yarın olsa da ne oluyor bir anlasam. Dua edin kızlar meleğim bizimle kalsın.
merhaba kızlar dün gece çok berbat geçti bütün gece ayaktaydım mide bulantısından kıvrandım durdum saatlarce sonunda çıkardımda rahat bi nefes aldım bu sabahta dün doktorun mide bulantısı için verdiği hapı yuttum dramamin diye bi hap iyi geldi ama bütün gün uyuttu sizede hap verdimi doktorunuz mide bulantısı için gebelikte kullanılabilirmiş ama ben açıkcası korkuyorum içerken bebeğe zararı olur diye
kızlar bende doktora gittim çook şükür yarabbim..bebişko iyi kıvrılmış yatıyormuş..ya kızlar ben bu ultrasondan bi halt anlamıyorum.doktor kıvrılış yatıyor diyor ben kocama bebek grüyorum orda elleri kolları çıkmışkaydirigubbakcemile3doktorda yok daha kolları yok fasulye şeklinde diyor aa evt falan diyorum ama anlamıyorum ya..herhalde baktıkça tecrübelenicem....
buarada bebişkom uzunmuş2 gün önden büyümeye başlamış..bugün ultrasond 7+4 çıktı boyu..maşşallah maşşalllhhhh..bana çekmiş galiba:asigim:aynı annesii yaa:dance:
buarad rokayı falan sordum .doktorda yani öyle arada sırada yemekle birşey olmaz aa korkma..daha çok c vitamini var onlarda oturupta 1 kg yemiyorsun ya dedi...balıkla falan yeşillik ye bolbol dedialkisalkisalkis
sana dikkat edeceğin tek şey kahve sigara alkol diyorum dedi...bitki çaylarındanda sadece ıhlamur tüket birazcık bitki çayları risk grubnda dedi okadaralkisalkisalkis
inşllhh meleğin seninle kalır dikkat et
benim içtiğim ilaç
ben 1 gün içmedim çıkartmaktan öldüm
sadece bulantı oluyor ben de
ama ben bugün daha iiyim
kızlar bende doktora gittim çook şükür yarabbim..bebişko iyi kıvrılmış yatıyormuş..ya kızlar ben bu ultrasondan bi halt anlamıyorum.doktor kıvrılış yatıyor diyor ben kocama bebek grüyorum orda elleri kolları çıkmışkaydirigubbakcemile3doktorda yok daha kolları yok fasulye şeklinde diyor aa evt falan diyorum ama anlamıyorum ya..herhalde baktıkça tecrübelenicem....
buarada bebişkom uzunmuş2 gün önden büyümeye başlamış..bugün ultrasond 7+4 çıktı boyu..maşşallah maşşalllhhhh..bana çekmiş galiba:asigim:aynı annesii yaa:dance:
buarad rokayı falan sordum .doktorda yani öyle arada sırada yemekle birşey olmaz aa korkma..daha çok c vitamini var onlarda oturupta 1 kg yemiyorsun ya dedi...balıkla falan yeşillik ye bolbol dedialkisalkisalkis
sana dikkat edeceğin tek şey kahve sigara alkol diyorum dedi...bitki çaylarındanda sadece ıhlamur tüket birazcık bitki çayları risk grubnda dedi okadaralkisalkisalkis
sabah akşam içmem gerekiyor henüz içmedim ama başladım kıvranmaya içmeyim diyorudum ama dayanamıycam sanırım içicem bitanedaha yoksa gece yine nöbet bekliycem :sinifsinif:
canım stres yapma ..Allah yardımcınız olsun bebişinle beraber:Saruboceq: :Saruboceq:Çok sağol canım.
ayy kızlar melekler korusunu izlediniz mi?kız doğum yaptı orda ne kadar tatlı bebekti ayy görünce biran önce bebeğim doğsun istedim
evet tatlım bnde tam o sahnelere baktımm
çok hoştuuu
eşimde tuhaf olduuu
Rabbim bizede nasip etsin
evet tatlım bnde tam o sahnelere baktımm
çok hoştuuu
eşimde tuhaf olduuu
Rabbim bizede nasip etsin
ayy kızlar melekler korusunu izlediniz mi?kız doğum yaptı orda ne kadar tatlı bebekti ayy görünce biran önce bebeğim doğsun istedim