2010 Eyll anneleri buraya

ayyy hamileyiz şu halde bile süsümüzü düşünüyoruz valla bayanssulusmile
yazın karnımız şişecekte kıyafetler yakışacak:jeyyar:
ah işte kadınlık böyle bişiy
her daim süsümüzü düşünürüz..kaydirigubbakcemile3

evet ya bide ben makyassız çıkmam hiç bir yere ilk defa dr giderken yapmadım yasak diye duydum sizlerden birinden duymuştum aslı varmıki bunun

gorumcem bu gun dogum yaptı ve 11 kılo almıstı sadce gobek vardı:)

bebegı de 3 kıloymus cok dıkkat edıyrdu kılo konusunda..

ıns bızlerde az kılo alarak her daım guzel guzel gezerz:)

ben terazıyım de ondan takıyorum bıraz kokosluk basa bela:) bayanssulusmile

ya kızlar ben çok korkuyorum.bu durup dururken bebeklerin kalbi duruyor falan duyuyoruz ya bu neden oluyo kimafoldumben
taktım kafaya resmenmafoldumbenmafoldumben
yarın doktora soracağım rahatlatsın biraz beni.hep kötüsü aklımageliyor nedense..

cnm bnm başıma geldi bu:gitme:Ama bnmle ilgili bir sorun oldu hamileliğimde yani en azından ben öle düşünüyorum.Aklına böyle şeyler asla getirme..Sürekli konuş bebeğinle..Bende hamile kalmadan önce test yaptırdım gerekli testler. Hamilelikte kanda pıhtışalma çıktı.Ama gerekli ilaçları kullanıyorm.Şu an bnde hamileyim ve inş. sorunsuz ve sağlıklı bir hamilelik geçircez..zemuszemus

eger guvenılırse markası sorun yokmus...

ama bence bu acıklama mantıklı gelmedı

ıcınde bınbır turlu kımyasallar var

evet ya bide ben makyassız çıkmam hiç bir yere ilk defa dr giderken yapmadım yasak diye duydum sizlerden birinden duymuştum aslı varmıki bunun

ay yok canım bende asla makyajsız çıkma.valla doğuma giderken bile hafif allık neyim sürerim kesinkaydirigubbakcemile3
pastel tonlardaaklinialirimsmile
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

cnm sana bişey sorcam birde doğum tarihi bebeğin eylül ün kaçı diyor nette hiç baktın mı

canım 22 eylül gözüküyor,ama ben sezaryan düşünüyorum kısmetse bildiğim kadarıyla sezeryanda 15 gün öncesi oluyo.kısmet tabi sağlıkla gününü tamamlasınlar bebişlerzemuszemus

oh yarasın iyi yapmışsın nagişim şimdi nazlanmayacağızda ne zaman nazlanacağız...
bende dün gece yaprak dökümü arası reklamda (aman söylüyom bulunur ve ucuz bişiy nasıl olsa)sıkma çikolata gördüm tutturdum istiyom diye..
yazııık gitmiş bulmuş benimki..
bazende masus uzanırken bana su verirmisin şunu verirmisin bunu verirmisin diyorum hemen kalkıyo ho hoyyt:jeyyar:

:emir_bebek:eger guvenılırse markası sorun yokmus...

ama bence bu acıklama mantıklı gelmedı

ıcınde bınbır turlu kımyasallar var

kızlar bişey daha diyeyim çıkacam markete gideceğim karanlığa kalmıyayım
neyse

kızlar belki bilirsiniz ama ben söyliyeyim gene

bişeye dokunduğunuzda zeytin oldun meyve olsun çicek olsun ellerinizi yıkayın yada silin vucudunuza dokunmayın bebeklerinizde iz kalabilir sakın

cnm bnm başıma geldi bu:gitme:Ama bnmle ilgili bir sorun oldu hamileliğimde yani en azından ben öle düşünüyorum.Aklına böyle şeyler asla getirme..Sürekli konuş bebeğinle..Bende hamile kalmadan önce test yaptırdım gerekli testler. Hamilelikte kanda pıhtışalma çıktı.Ama gerekli ilaçları kullanıyorm.Şu an bnde hamileyim ve inş. sorunsuz ve sağlıklı bir hamilelik geçircez..zemuszemus

seninle ilgili ne sorunu oldu canım kanda pıhtılaşmamı???
banada test yaptı doktor bakalım yarın riskli bişi görürse ilaç falan verir zaten...
inşallah sorunsuz hamilelik dönemi geçiririz..sende ilaçlarını aksatma ...

neyse

bişeye dokunduğunuzda zeytin oldun meyve olsun çicek olsun ellerinizi yıkayın yada silin vucudunuza dokunmayın bebeklerinizde iz kalabilir sakın

turbe yatır gbı yerlere gıdılırse olur dıye bılıyrdummmmmmohaoldumsmile

oh yarasın iyi yapmışsın nagişim şimdi nazlanmayacağızda ne zaman nazlanacağız...
bende dün gece yaprak dökümü arası reklamda (aman söylüyom bulunur ve ucuz bişiy nasıl olsa)sıkma çikolata gördüm tutturdum istiyom diye..
yazııık gitmiş bulmuş benimki..
bazende masus uzanırken bana su verirmisin şunu verirmisin bunu verirmisin diyorum hemen kalkıyo ho hoyyt:jeyyar:

valla ben miğdemden ölüyom onun haberi varmı sanki offff yakışır arkadaşlar ama kıyamıyorum bazen
yazık bişeyler alıp geliyor git kendine bişeyler al diyor kızlar ayva yiyesim var rüyama bile girdiboshayallersmile şimdi alacam

neyse

nagiş o habersiz alınıp yenilirse veya koparılırsa iz oluyor..
hatta annem kardeşimde denemiş.arkadaşın evinde almış bir zeytin atmış ağzına sonrada elimi nereye sürsem bide iz kalırsa belli olmasın demiş koltukaltı aklına gelmiş...
ciddende kardeşimin koltukaltı kahverengi leke yaniii:kedi:
hani allahttan erkek koltukaltıda kıllı mıllı bir bölge belli olmuyorkaydirigubbakcemile3

ya kızlar ben çok korkuyorum.bu durup dururken bebeklerin kalbi duruyor falan duyuyoruz ya bu neden oluyo kimafoldumben
taktım kafaya resmenmafoldumbenmafoldumben
yarın doktora soracağım rahatlatsın biraz beni.hep kötüsü aklımageliyor nedense..

ya canım sorma ben de bizim burdaki çaycının kızını duyduğumdan beri korkuyorum.dedimya kalbini görmemiş ve duymamışlar kesede hiç büyümemiş salı günü tekrar gidecekmiş hala aynıysa kürtaj olacakmış.allahım yavrularımızı korusun.bol bol dua edelim canım ve konuşalım bebişlerle bizi bırakmasınlaryerimseniben

neyse kızlar bende yemek hazrlayacam...

nagısım zaten ayva ye bebısler guzel olsn bende gunde 2 tane yıyorm ama bıttı:KK43:

bi çirkiiin bi kaknem oldum ki sormayın hiç beğenmiyom kendimi hiç..-tatlicadiarzu-
aha aynen buna benzedim -tatlicadiarzu-
makyaj yapmayı özledim bayanssulusmilecilt bakımı bile yapamıyom öyle pespaye pespaye evde gezinip duruyorum...
şu 3 ayı atlatayım bi o zaman yapcam makyaj falan oje bile sürmüyorum.
ya ben duymuştum tvden ilk haftalar hamileler makyaj yapmasın diyodu bi uzman.
o zamandan kalmış aklımda...
şimdi bu açıklamayı duy da rahat rahat makyaj yap demi...bilmiyorumkismile

X