- 14 Eylül 2007
- 4.610
- 35
- 37
- Konu Sahibi MUTLUYUM1111
- #2.001
cumartesi dra gitcez kıslar çatliom meraktan keratam nekadar oldu acep diyerekten:ecrin_bebek:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cumartesi dra gitcez kıslar çatliom meraktan keratam nekadar oldu acep diyerekten:ecrin_bebek:
mrb canım
sennde sat 15 aralıkmıydı
benim 15 aralıkta en son pazar test yaptırdım 156 çıkmıştı değerim
dr.um da bana salı gel dedi
zor bekliorum salıyı
teyzesi biz 6+1de duyduk pıtpıtlarımızı
bizde 5+3 de gitmiştik keseyi gördük dr 1 hafta sonra gel dedi kalp atışlarını duyalım dedi 6+3 de gittik duyduk.ben pazartesi 5+6 olacam acaba duyar mıyım? şu hale bak daha keseyi görmeden kalbini soruyorum:roflol:
bizde 5+3 de gitmiştik keseyi gördük dr 1 hafta sonra gel dedi kalp atışlarını duyalım dedi 6+3 de gittik duyduk.
günaydın eylül anneleri
bende normalde haftya salı 5+6 iken gidecektim dra ama erteledim dçok sabırsızlanıyorum aslında ama duyamazsam çok kötü olurum kurar dururrum o yüzden cuma gidicem 6+3 olacak inş duyarız
bu arada bende ne mide bulantısı ne aşerme hiçbir değişiklik yok bazen şüphe ediyorum hamilemiyim diye
evet sehercim 1 gün aramız
hadi bakalım partsi sen salı da ben göriim inş. kesemizii
herhangi bir belirtin varmı canım
benim karın ve kasıklarımda az ağrı
gaz bide akıntım var ama öle sorun edilecek derecede diil şükür
evet bende de kasıklarımda hafif ağrı oluyo ama herzaman deil 5-10 saniyelik batmalar oluyo gaz da var tabi karnım şiş 3 aylık gibiyim şimdidenkaydirigubbakcemile2 bugün de çok hafif bulantım oldu ve hala midemde yanma var.gögüs uçlarım acıyo ama öle çok koyulaşma yok canım.
belirtilerimz de aynı canımm
belki aynı gün doğum yaparıs
selam kızlar bende 7 haftalık hamileyim inşallah...6 yıldır beklediğimiz mucizemiz.....doğal yolla duayla geldi inşallah...
son adet tarihim 27 kasım muhtemel doğum 4 eylül hayırlısı karnım çıkmadan inanamıcam ben bu işe..
ularasonda kalp atışlarını duyduğumda dünyalar benim oldu...
yanlız vajinada yeşilmsi mantar sebebeiyle doktorum beni korkutuor bebeğe zarar verip suyunu bitirebilirmiş....rabbim ne olurr onu sen koruu((çok bekledik mucizemizi...
arkadaşlar birde bir bilgi veriim
ben 2 aydır diyetisyene gidiodum inş. 9 ay boyuncada devam edeceğim
hani folik asit şu aralar bizim için çok önemli yaa
en çok da kurubaklagillerde bulunuo ya
dr.um dediki folik asit c vitaminiyle beraber emilir
onun için kuru fasulye falan yerken çok çok az limon sık dedi
paylaşiim dedimolumunekankayizsmile
fasulye kadardır canım. :roflol: bazen sizede oluyormu unutuorum hamile olduğumu sonra geri hatırlıyorum. kaydirigubbakcemile3