2010 Eyll anneleri buraya

valla ben hiç unutmuyorum hamile olduğumu..alıştım hepten minik kivimee:asigim:

selam kızlar bende 7 haftalık hamileyim inşallah...6 yıldır beklediğimiz mucizemiz.....doğal yolla duayla geldi inşallah...
son adet tarihim 27 kasım muhtemel doğum 4 eylül hayırlısı karnım çıkmadan inanamıcam ben bu işe..
ularasonda kalp atışlarını duyduğumda dünyalar benim oldu...
yanlız vajinada yeşilmsi mantar sebebeiyle doktorum beni korkutuor bebeğe zarar verip suyunu bitirebilirmiş....rabbim ne olurr onu sen koruu:KK43:((çok bekledik mucizemizi...

canım hiç korkma ne güzel kalp atışlarınıda duymuşsun.bol bol dua et inş.bişey olmaycak bebişine:Saruboceq:

sorma canım yaaa geçenlerde bazayı kaldırdım kaldırdıktan sonra karnıma ağrı girince eyvah! dedim ama iş işten geçmişti çok korktumm ama çok şükür şimdilik herşey iyi.. dikkat etmemiz lazım bi yerlere not alalım:roflol::roflol:

Canım sen naptın öyle? Ben elektrikli süpürgeden bile korkar oldum. Haftasonları eşime süpürtüyorum. Bi de yukarı uzanmayın kızlar, annem geldiğinde çok kızmıştı. Mutfak rafımı uzanacağım şekilde ayarladı. Şu bikaç ay çok önemliymiş. Bebekler yerleşme aşamasında. Sakın !!!!!!!!!!!

selam kızlarr negüzel hiç bulantım kusmam yok derken iki gündür bulantıdan ölüyorum hiçbişi yiyemiyorum yaaaa :KK43:(((( sevdiğim yiyecekleden bile tiksiniyorummmm

Canım sen naptın öyle? Ben elektrikli süpürgeden bile korkar oldum. Haftasonları eşime süpürtüyorum. Bi de yukarı uzanmayın kızlar, annem geldiğinde çok kızmıştı. Mutfak rafımı uzanacağım şekilde ayarladı. Şu bikaç ay çok önemliymiş. Bebekler yerleşme aşamasında. Sakın !!!!!!!!!!!

ayyy unuttum cnm yaa bende çok pişman oldum :KK43:((((((( rabbim korusun bizii

çok sağol canım bu bilgide güzelmiş....
sen neden diyetisyene gidiyorsun canım kilo almamak için falanmı.

canım son zaman kilo almştım o kiloları biraz veriim die gidiodum diyetisyene
dr. um da bebek istediğimi biliodu ona göre bi diyet vermişti
hamilelik döneminde de çok kilo almiim die devam etmek istiorum
gerçi herşey bizim elimizde ama her hafta kontrole gittiğim için
motive edio insanı
şuan 66 kiloum bakalım sonum nolucak

kızlar hamilelik kıyafetlerine ne zman başlanıyor acaba.benim pantolanlar çok sıkıor karnım çok şiş 3 aylık gibiyim.her an patlayacak gibi bilmiyorumkismile

gözün aydın canım Allah saplıkla kucağına almayı nasip etsin... Aklına olumsuzlukları getirme RAbbim Öyle büyük ki o istemezse hiç bişi olmaz bak dualarla gelmiş bebişin keyfini çıkar :):içelim:

teşekkür ederim canıım haklısın o istemezse hiç bişi olmaz bebişime amenna... saol güzel dileklerin için amiiinn:Saruboceq:
allah hemimize sağlıkala kucağımıza almayı nasip etsin inş....:ecrin_bebek:

acıkcası bu topıkte cok yalnız hıssedyrm kendımı

arkadasların hepsı hamılelıklerını aşağı yukarı aynı gbı

bense yenı geldım yabancılık cekıyrm:KK43:

baska topıkte oyle olmamıstı

soru sorunca bazen goruluyo bazen gorulmuyo

kısıler kendı aralarında sorular sorup cvplıyo

bende acıkcası kendımı garıp hıssedyrm

ıcımı dokmek ıstedm:KK43:

hımmm resim degısmıs dogalolarak zor tanıdım

Allah hayrlı sek. bebısını kucagna almayı nasıp etsn cnm

ben de bu ay o kuru denedm sıfa olsn dıye b.t.ç zaten sevıyrdum

tabıkı oncelıgınde Allah tan hayrlısnı ıstedım cok dua ettım once sonra da

okudugumu da uyguladm

Rabbım de aratmadan verdı hamdolsun bınlerce kere...

ben de Allah nasıp ederse eylul annesı olucam kısmetse..:emir_bebek:

cvanım burası öyle değil herkes cevaplar paylaşım yapıyoruz sevincimizide birbirimizin paylaşırız neden yanlız kalacaksın

evet ben resimi hamile olunca malum değiştirdim

seninde hamileliğin hayırlı olsun canım inşallah hepimiz hayırlısıyla kovuşuruz:ecrin_bebek::nazar::nazar:

kızlar merabaa.sa.s
offffffff kızlar miğdem çok kötü 3gündür çıkartıyom akşamlarıda miğdemden duramıyorum yanıyor bulanıyor hiç rahatım yok madensuyuda bazen fayda etmiyor ay bulanmıyor diyordum allahım duramıyommmmmmm:bbo:

haa benimde karnım şişti yaa daha ne kadarlıkız ki göbeğim şiş şiş duruyo.sebebi nedir?
benide sıkıyo pantolonlarım bende alacağım bi tane hamile pantolonu hiç olmazsA içim rahat eder.

ben eşotman aldım 2 takım pontolonum var 1 tane aşılama yaptırdığımda eşim almıştı bugüneymiş nasip ama ilerde alırım 1aysonra felan
bende çok şişim bide kilom da var iyice 4aylık gibi geziyom ohaoldumsmile

kızlar selamlar,toksoplazma testi yaptırdınız mı? benden istedi doktorum ,
bu arada hala karar veremedım ısT da hangi hastaneye gitmeliim diye??? varmı bi fikir ,tavsiye ?

kızlar selamlar,toksoplazma testi yaptırdınız mı? benden istedi doktorum ,
bu arada hala karar veremedım İsT da hangi hastaneye gitmeliim diye??? varmı bi fikir ,tavsiye ?

canım sen istanbulun neresindesin

kızlar anadoluyakasındayım ben siznerelerdesiniz dr arıyorum da güzel onun için soruyorum dr memnun değilim ben değiştireceğim

slm kızlar ben geldım bnde pzrtesı gıdıcem ınşşş klp atışını duyarzz...ya bnm arada mıdem bulanıo ama benımmm cok uykum gelıoooo akşamAA kdrr uyumak ısttıommm yaaa gözlerım kapalı heppp...

Hakkaten yaa arkadaşlarım, görenler hemen hamile olduğumu hemen anlıyor. Çok yavaş yürüyorum, karnım basket topu gibi. Cuma günü 2 ayımız dolacak kısmetse. Ben aldım bile hamile pantolonu, ayarlanabiliyor, şimdilik en dar yerine ayarladım o bile geniş Ama çokk rahat ettim, nefes aldım resmen :-))
ılerde de rahatça giyerim karın baya büyüse de. Bi de kahve tonunu alırsam tamamdır.

X