2010 Eyll anneleri buraya

canım sen istanbulun neresindesin

kızlar anadoluyakasındayım ben siznerelerdesiniz dr arıyorum da güzel onun için soruyorum dr memnun değilim ben değiştireceğim

Ben Avrupa trf. Şişlide çalışıyorum, Halkalı da oturuyorum,
Bide size saçma gelebilir ama ..doğum yerinde İlçe adı yazıyor ya... o yüzden iyi bir ilçe deki hastaneyi istiyorum... :))) Onlarda Maşallah çok paraaaaa
Örneğin Bebeğin doğum yerinde Bağcılar yazsın istemiyorum....sakın beni yanlış anlamayın arkdaşalarım Lütfen...

Ben Avrupa trf. Şişlide çalışıyorum, Halkalı da oturuyorum,
Bide size saçma gelebilir ama ..doğum yerinde İlçe adı yazıyor ya... o yüzden iyi bir ilçe deki hastaneyi istiyorum... :))) Onlarda Maşallah çok paraaaaa
Örneğin Bebeğin doğum yerinde Bağcılar yazsın istemiyorum....sakın beni yanlış anlamayın arkdaşalarım Lütfen...

Tabi ben böyle diyorum ama herşey Kısmet Allahım nereyı nasip ettiyse orası oraacaktır.... Oda ayrı bir konu tabiki...sadece gönlümden gecen bu :))

ayyyyy yeesinler senin minik kiviniiiiiiiii
süpperr yaaopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım son zaman kilo almştım o kiloları biraz veriim die gidiodum diyetisyene
dr. um da bebek istediğimi biliodu ona göre bi diyet vermişti
hamilelik döneminde de çok kilo almiim die devam etmek istiorum
gerçi herşey bizim elimizde ama her hafta kontrole gittiğim için
motive edio insanı
şuan 66 kiloum bakalım sonum nolucak
negüzel canım bende diyetteydim 7 kg verdim en son 63 kglardaydım hamileyim yine allahım inş.fazla kilo almayız...arada banada yaz kız ne yiyosun ne i.iyosun.
bak angelin toppiği var 2010 eylül annelerinin beslenme düzeni diye..oraya yaz banada iyi olur valla.<....ben ekmek yemiyorum ama çok karnım acıkıyor..sen şimdi de yiyip ne içiyosun canım????şuanda 64.900 olmuşumbilmiyorumkismile
kızlar merabaa.sa.s
offffffff kızlar miğdem çok kötü 3gündür çıkartıyom akşamlarıda miğdemden duramıyorum yanıyor bulanıyor hiç rahatım yok madensuyuda bazen fayda etmiyor ay bulanmıyor diyordum allahım duramıyommmmmmm:bbo:
limon ye canım bak bulantıya çok iyi geliyormuş...bulantın oldumu kes limonu sık ağzına :hulya:
haa benimde karnım şişti yaa daha ne kadarlıkız ki göbeğim şiş şiş duruyo.sebebi nedir?
benide sıkıyo pantolonlarım bende alacağım bi tane hamile pantolonu hiç olmazsA içim rahat eder.
ay benide sıkıyor bazı pantolonlar<.özellikle kot giyemiyorum...
bi kumaş onla rahatım.bide şu ince fitilli kadifeler varyabusene dar paça olanlar likralı oluyor.onlada baya rahatım şimdilik.
kızlar selamlar,toksoplazma testi yaptırdınız mı? benden istedi doktorum ,
bu arada hala karar veremedım İsT da hangi hastaneye gitmeliim diye??? varmı bi fikir ,tavsiye ?
benden istemediği test kalmadı .idrar kan ne varsa hepsine bakıldı.200 lira ödedim vallahi..bakalım ne çıkacak yarın öğrenicem sonuçlarıda..
Hakkaten yaa arkadaşlarım, görenler hemen hamile olduğumu hemen anlıyor. Çok yavaş yürüyorum, karnım basket topu gibi. Cuma günü 2 ayımız dolacak kısmetse. Ben aldım bile hamile pantolonu, ayarlanabiliyor, şimdilik en dar yerine ayarladım o bile geniş Ama çokk rahat ettim, nefes aldım resmen :-))
İlerde de rahatça giyerim karın baya büyüse de. Bi de kahve tonunu alırsam tamamdır.

hamiş pantolonu aldın demek..ay iyi yapmışsın ya nasılsa alınacak canımbayanssulusmile
ben elbiselere meraklıyım biraz.çok şirin duruyor muzçorapla falan...
bide tayt tunik şeklinde düşünüyorum kıyafet bakmak lazım:CüvCüv:

sağol canım şimdi markete gidecektim alırım şimdi bile çok kötüyüm
acıkıncada miğdem bulanıyopr onuda anlamıyorum ben hiç kabız olmadım maaşşllah

sağol canım şimdi markete gidecektim alırım şimdi bile çok kötüyüm
acıkıncada miğdem bulanıyopr onuda anlamıyorum ben hiç kabız olmadım maaşşllah

negüzel...ben çok kötüyüm o yönden..karın ağrısındanda duramıyorum.

selam kızlar. bende 4 haftalık hamileyim. kanda baktırdım. gebelik çıktı. ama gebelik kesesi küçük olduğu için doktorum 2 hafta sonra gel dedi. büyük ihtimal gözükür dedi. benim 2. gebeliğim birincisi düşük oldu. kanımda pıhtılaşma olduğu içinmiş. düşük sonrası yapılan testlerde ortaya çıktı. bu arada bende kanda pıhtılaşma olduğundan iğneye başladım dün.umarım bu gebeliğim sorunsuz geçer. 8 ay boyunca iğne vurulcam. Rapor çıkarttım iğne için dün. işte böyle. bu topikteki herkezin inşallah sağlıklı doğumlar geçirip annelliği tatmasını diliyorum.

h.olsn cnmmmmm:ecrin_bebek:

canım pıhtılaşma sorunu mu var.iğneler ne için.

canım daha yeni açtım bugün siteyi..Eve cnm hamilelikte oluşan bir pıhtılaşma söz konusu.Ben 1 sene önce düşük yapmıştım.O nedenle test yaptırdım.Genel kontrol anlamında..Orda çıktı böyle bir sonuç.Doktorum da düşük ondan kaynaklı olabilir dedi.O yüzden kan sulandırıcı iğnelere başladık bakalım.Birde coraspin kullanıyorm.Bakalım inş.herşey yolunda gider..:CüvCüv:

nerde o ben pendik tarafındayım nenehatuna gidiyorum ama hiç memnun değilim baştan savuyormuş gibi geliyor bana

ümraniye tepeüstünde cnm..cok iyi ilgilendi..her konuda bilgi verdi..eşimde yanımdaydı.ona "eşiniz çok duygusal olucak ona göre davranın mesela boş bir kagıda bakıp beyaz diye aglıyabilir..hamilelikte anne de bu tür belirtiler olur..eşine yardım et falan bile dedi..daha bir sürü şey söledi benim cok hoşuma gitti :)

ümraniye tepeüstünde cnm..cok iyi ilgilendi..her konuda bilgi verdi..eşimde yanımdaydı.ona "eşiniz çok duygusal olucak ona göre davranın mesela boş bir kagıda bakıp beyaz diye aglıyabilir..hamilelikte anne de bu tür belirtiler olur..eşine yardım et falan bile dedi..daha bir sürü şey söledi benim cok hoşuma gitti :)

canım ben pek bilmiyorum ama oraları pendiğe nekadarlık uzaklıkta bilgin varmı eşim bilir ama ben kendim de gidebileceğim yer arıyorum eşim herzaman yanım da olamaz çalışıp herzaman izin almasını istemiyorum ona kalsa hep benle gidip gelecek ama izin istemesini istemiyorum

kızlar bulantı yasayanlarn A llahyardmcınız olsn

evet lıstemız nerdeeeeeee.)

ne guzel aynı ılde olan arkadaslar bılgılenr bır bırınden..

ohhhhh hamış kıyafetler de alınmıs gule gule gıyın..

benimde eşim öyle ..çok erken başladın nazlanmaya korkuyorum senden sen normal dogumda yapamazssın sen bu gdişle diyo

bende diyorum bırakta tadını çıkarayım 5sene ben onu bekledim diyorum eşimde diyor sen normal doğuraman diyor gıcık yaaa moral bozuyorlar yapacakları halde

esler de bı tuhaf oldu gbınıze gelıyr mu?

hamılelık sendromu mu yasıyrlar sankı hamıle olan onlar:))))))))))))

X