- 25 Eylül 2008
- 365
- 0
- Konu Sahibi MUTLUYUM1111
- #1.961
setup hoşgeldin canım hayırlı olsun bebişin:ecrin_bebek:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bişey olmaz cnm ya bebeğe. ama yaralar ihmale gelmiyor. Benimde çok büyüktü bu şekilde hamile kalma olasılığın az demişlerdi dondurttum hemen hamile kaldım... Sende dondurtursun doğumdan sonra...
canım benim eşim ilk kan testinde herkese söledi allahtan mercimek bizi utandırmadı değerleri yükseldi hepkaydirigubbakcemile3
kızlar benimde büyüdüğüm şehir bursa .sevcan buarada bende bursadanım canım opuyorumnanaktan
hangi doktora gidiyorsun acaba merak ettim.
kızlar benimde büyüdüğüm şehir bursa .
ay mercimek dedikçe canım mercimek yemeği çekti vallakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızlar benimde büyüdüğüm şehir bursa .
ay mercimek dedikçe canım mercimek yemeği çekti vallakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
selam kıslar nabersiniz ufaklıklar nasıl
Benimde canım istedi hamile olmadan öncede ne duyarsam canım isterdi.. Hamileliğe yormuyorum oyüzden...delikafadulden
kızlar ya bizim işeyrinde çaycımızın kızı da eylül annesiydi.7 haftalık kalp atışı duyulmamış en azından ekrandan görmem lazımdı demiş doktor.salıya kadar bekleyelim göremezsek kürtaj yaparız demiş.ayy çok moralim bozuldu ya ya bende duyamazsam korktum şimdi.allah herkesin bebeğini korusun.:sinifsinif:
kızlar ya bizim işeyrinde çaycımızın kızı da eylül annesiydi.7 haftalık kalp atışı duyulmamış en azından ekrandan görmem lazımdı demiş doktor.salıya kadar bekleyelim göremezsek kürtaj yaparız demiş.ayy çok moralim bozuldu ya ya bende duyamazsam korktum şimdi.allah herkesin bebeğini korusun.:sinifsinif:
kalbine kötülük getirme cnm... Allah korusun hepimizin bebeklerini...
bebeğide görmemişmi kesenin içinde.eğer haftayada görmezse boşgebeliktir işte.benimde öyle olmuştu(((((((((((((((
korkma canım allah büyük görürsün hayırlsıyla.
teşekkür ederim canım tüm adaylara sağlıklı ve mutlu gebelikler diliyorum. en kısa zamanda görüşmek üzere... sağlıkla kalın..setup hoşgeldin canım hayırlı olsun bebişin:ecrin_bebek:
setup hayırlı olsun.hoşgeldin aramıza....
bizde yarın doktora gidiyoruz bir kezde babası görsün bakalım mercimeği :)
ondan sonra kayınvalidemlere gideceğiz onlara söyleyeceğiz...
kızlar sizler haber verdinizmi artık çevrenize?