dişliklerle ilgili ne düşünüyorsunuz 4 aylık oğlum var dişleri
kaşınmaya başladı hangi marka daha kullanıslı nukunkiler hosuma gitti ama kararsız kaldım
bir sorum olacak değerli anneler;
3 tekerlekli puset sizce kullanıslımı? önerirmisiniz?
Kullanmadım,almayıda tercih etmedim.
Ben onları pazar arabasına benzetiyorum,birde güvenli gelmiyor.
Kullanıp memnun kalan vardır belki.
evet olabilir banada kullanısı daha pratik gibi geldi sanki ama kararsızımçç kaldırım indirip cıkartırken ?
Kızlar peki birşey sorcam baston puseti kaç aylıktan itibaren kullanabiliriz?Bebiş oturur pozisyona geçemediği için bir yerleri incinir diye kokuyorum.bebek arabası olarak ben bebe confort loola full aldım. arabada az yer kaplıyor. bebek ister size ister dışa dönük olabiliyor çift yönlü. kılıfı çıkarılıp yıkanabiliyor. güzel bir tasarımı olduğundan hem göze hitap ediyor, hem sürüşü rahat, hemde katlanması çok düzgün.aşağıda linkler vereceğim bakabilirsiniz.ilki benim aldığım diğerleride buna alternatif olarak baktığım diğer modeller.
Bebe Confort Loola Full Çift Kılıflı Baston Puset - Anne ve Bebek - joker.com.tr
Bebe Confort Mila Puset - Anne ve Bebek - joker.com.tr
Chicco Lite Way Baston Puset - Anne ve Bebek - joker.com.tr
Kızlar peki birşey sorcam baston puseti kaç aylıktan itibaren kullanabiliriz?Bebiş oturur pozisyona geçemediği için bir yerleri incinir diye kokuyorum.
ben kizim 6 aylikken alip kullanmaya baslamistim oturmaya basladiktan sonra tabi yazda geliyordu iyi oldu butun yaz onu kullandim hafif hafif.
heee bide aklımdayken yazayım alt açma bezi alın canbebenin falan oluyo mutlaka alın ilk zamanlar çok kaka yaptıkları için heryer batıyo bide fışkırtıyolar :)) yoksa alt açma minderi battaniysi falan dayanmaz :)))))) onu da şimdiden sotğa ekleyin alın yani
sağol canım cevap verdiğin için.nasipse mart sonunda doğum yapcam yazlık bölgedeyim.haziranda başlarız gezmelere en geç.bebişim 3 aylık falan olur.bebek arabası almayıp direk baston pusetmi alsam diye düşünüyorum.Kafam çok karıştı valla.Gereksiz yere masrafta yapmak istemiyorum sizlerin tecrübelerine göre karar vermeye çalışıyorumbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?