2010 da evlenecekler ANKARADA düğün mekanları....

famee

Guru
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2008
630
1
316
Ankara
selam kızlar,
benimde haziran 2010'da düğünüm var.
araştırdığım yerleri sizle baylayışım yardımı olur belkı...
sizde paylaşırsanız herkese fikir oluropuyorumnanaktan

altın parkta havuzbası bı yer var orası 6000tl diyor 300 kişiye...

demirspor düğün salonu var havuzbası 300kişiye 7000tl diyor...

bide demirsporum normal düğün salonu var bence mekan güzel veeeeee 3500tl diyolar...

bu söylediklerimin hepsine netten bakabılırsınız..

lüks düşünenlere şahhane düğün salonu eski layla var orasıda 14,500tl diyor. mekanda çok güzel ama(

şimdi bizim düğün için tutacağımız yerı soyleyım..
çiftlik restaurant 300kişi herşey dahil yemeksiz... pasta+içecek+kuruyemiş+meyve+foto+video+masa sandalye süsleme+gelinyolu+volkan hepsi içinde

opuyorumnanaktansizlerde araştırdığınız yerleri ve fiyatları yazarsanız fikir olur..
şimdiden herkese teşekkurler

canım öncelikle hayırlı olsun ve mutluluğun hiç bozulmasın bende 2010 haziran gelini olucam inşallah :) bizim büyük ihtimalle orduevinde olacak ama yer bulamazsak mecbur dışarda yapıcaz çiftlik restaurant toplam ne kadar tuttu yemeksiz bide yemekli fiyatını aldınmı? bende akalını sordum 350 kişilik yemekli 17000 demişlerdi bunu duyunca zaten hemen vazgeçtik :))))

benim de tarihini daha belirlemediğim düğünüm haziran gibi ya da eylül gibi olur bizimkiler cebeci olarak düşünüyorlar ama fiyatlarını bilmiyorum

indefinite canım temennilerim çok güzel teşekkur ederim.. allah sizinde mutlulugunuzu bırlıktelıgınızı hıc bozmasın inşallah.opuyorumnanaktan.
canım çiftlik restaurant 300 kişi yemeksiz 5100tl
yemekli 300 kişi 6200tl ve fiyatların içine hersey dahil internet sitesinden bak canım mekanda güzel bence.... hayırlı olsun simdidenkaydirigubbakcemile5

slm arkadaşlar bende 2010 gelini olacağım sölediiniz yerler biraz tuzlu değil mi bende araştırıyorum yemekli olmayacak 300 kişilik falan olacak da nasıl olacak bilemiyorum açıkçası

selam kızlar...ben nikahı kıydım geçen ay:))sıra düğüne geldi.haziran 2010 da kısmetse düğün yapacağız.bende araştırıyorum ankarada düğün mekanı.göksu parkındaki ada resturant da oldukça şık bir mekan.suyun içinde.gece ışıklarla falan büyüleyici oluyor.tam bir fiyat alamadım henüz.gidip bakın derim.camlar tamamen açılınca salon yemyeşil bahçeyle birleşiyor.yarı yarıya açıkhava düğünü oluyor. bizde yemekli düşünüyoruz ama fiyatlar tuzlu olursa yemeksize çevirebiliriz.bu arada kışdan organize ederseniz daha karlı olur.firmalar malum kışın sinek avlıyor.parasını verip kontratını yapın.biz öle düşünüyoruz.balayı içinde erken rezervasyon önemliii....sevgiler

bilgiler için çok teşekkür ederim canım fiyatlarıda gerçekten çok uygunmuş bakalım devam edelim araştırmalara :))))

yasemincim benım araştırdığım en uygun 300 kişi 3,500tl pazarlık yaparsınız demirspor düğün salonu var.. demiryollarında çalışan tanıdıgınız varsa ındırım de yapıyorlar...

kaydirigubbakcemile5önemli değil araştırıyorum sizlerde faydalanın diye paylasıyorum:lepi:...
bende hepinize cok teşekkur ederım paylaşımlarınız için opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yasemincim benım araştırdığım en uygun 300 kişi 3,500tl pazarlık yaparsınız demirspor düğün salonu var.. demiryollarında çalışan tanıdıgınız varsa ındırım de yapıyorlar...

çok teşekkür ederim makana baktım netten güzel görünüyor değerlendirelim bi

kıslar benmde dugunum bu yaz olcak inş..bende arastırıorum ama daha bi yer bulamadım..şmdiye kadra baktıgım yerlerden mars bowling war bi uygun olarak nettende bakabilirsinz belki begenrsnz ama pek begenmedm.. cardaklı yer gordum netten orayı begenerek gtmiştm orası deilmiş kır dugunu olarak dusunmustum..tenis kordunn içnde yapılan yer we çim ustunde yapılan yer war..bi bakn derm..hatta fiyatda weriyim bu yılın fiyatları yemekli kişi bası 14 tl yemeksiz 9 tl yanlıs hatrlamıosam gayetde uygun bence acık alan dusunnler içn..şehri alem war aoç de orasını cok begendm fakat cok pahalı yemeksz mi yemekli mi hatrlamıorum ama kişi bası 30 tl oarası da..ben o tarz bi yerde olsun istıorum ama bakalım inş uygun bi yer bulabiliirzz..kecıoren gokcek parkınn içnde ceft kafe war orda da yapılıo orasıda kapalı alan dusunenler içn gayet ii bence..buarada aranıza yeni katıldım ben uzun suredir takıp edıodum yazılarınızı ve sonunda kayıtt oldummm :dance:

canım ya bu demirspor düğün salonu tmo nun arka tarafındaki yer dimi

yasemincim TCDD binası varya o cadde ustunde. lunaparkın karşısı ulustan gelirken ibni sina hastanesinin yukarı kapısına gelmeden sağ tarafta..

canım demirsporum kuçuk bi bahçe bölümde var.. ama 250kişilik demişlerdi. kişi saısı tutarsa orayada bakın. bahce bölümünüde görebilirmiyiz derseniz gösterirler canım.
inşallah içine sinen aradığın gibi bi yer bulursunkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…