2010 da anne oldugunu ögrenenler

hosgeldin canım. ben bugün dr. sedat cömert'e randevu aldım cuma gidecem. aslına bakarsan cok da emin değilim ama eger ısınırsam devam edecem

bu gün niye kimse yok

nergis gittin mi doktora ne dedi. merak ettim

gittim cnm ağrım çoktu yatıyodum ultrasona girdim düşük riskim var ama değerlerim ii iki günde 2060tan 2996ya çıkmış tam 5,5 haftalık keseyi gördüüüüüüüükkkkkkkkkkkk zemuszemus

gittim cnm ağrım çoktu yatıyodum ultrasona girdim düşük riskim var ama değerlerim ii iki günde 2060tan 2996ya çıkmış tam 5,5 haftalık keseyi gördüüüüüüüükkkkkkkkkkkk zemuszemus

canımmmmmmm bol bol dinlennnn.. aman Allah korusun yaa kendine dikkat et.. değerlerin artıyomuş işte takma kafana.. keseyide görmüşünnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hadi hayırlı olsunnnnn darısı başımızaaaaaaa :))))))))))))))))))

aman yatıyom zaten senin değerler nasıl sık sık baktırıyomusun

nrgsscimmmm sende kanama varmıki düşük riskin oluyo? yoksa sadece ağrıdan mı öyle dedi doktor?

c.tesi akşam kanamam oldu acile gittik bide kasık ağrım normalinden fazla bazen bi tutuyo doğum sancısının başlangıcı gibi...

evet canım cumartesi 300 lerdeydi ya. bugünde ölçtürdüm hazır hastane gitmişken ama sonucu bekleyemedim yarın alcam.. inşallah 600 olmuştur:)

internetten alamıyomusun sonucu inş. olmuştur 600... kaç haftalıktı 4mü?? aramızda çok yok galiba??

c.tesi akşam kanamam oldu acile gittik bide kasık ağrım normalinden fazla bazen bi tutuyo doğum sancısının başlangıcı gibi...

aman canım ya ne olur yat dinlen. herşeyi kenara bırak kafana da bişeyi takma.. kanaman çokmuydu yoksa lekemi? inşallah bidaha gelmez kan man. ayaklarının altına 2 tane yastık koy öylece yat bütün gün. çalışıyosanda izin al valla bundan önemli ne olabilirki..

çalışmıyorum allahtan 1 yıldır.. evdeyim valla kızım okuluna gidip geliyorum oda eve 5 dk.. zaten bugün dr. dedi eğer bu bebeği gerçekten istiyosan muhakkak istirahat etmen lazım die bugün hep yattım ooohhh işimede gelmiyo deil hani :))))))))) kanamam bikere oldu ama normal adet gibi çoktu sonra hiç olmadı...

internetten alamıyomusun sonucu inş. olmuştur 600... kaç haftalıktı 4mü?? aramızda çok yok galiba??

hiç denemedim internetten almayı bi sorim eşime bakim:)) son adet tarihine göre bugün 5+0 ama benim hesabıma göre 20 günlük falan:)

sor sor barkottaki protokol nosunu girip alabiliyosun artık netten sonuçları ben çoğuzaman öle yapıyorumtmm bnmde 5+5 çok yok ağustos bebişi olcak inş. ikimizinde.. inşallah doğumdan sonrada kaç kilo doğdular onları konuşuruz burda ayyyy duygulandım valla...

ohhhhhh keyfine bak valla... boşverrrrrrrr daha önemli ne olabilirki. burda ortadaki hem senin hem bebişinin canı.. onun için dik ayakları yat valla:)))

ay evettt ağostos yada eylül.. benimki eylül başı olur herhalde:)))))))))) canım ya inşallah o güzel günleri görürüz. :) rüya gibi bişey bu ya. anlamadım gitti. gerçekmi hayalmi hala çözemedim. bir kuş gibi gelip konsalar kollarımıza:) heycanla onları bekliyoruz dimi annesiiii :))) üfff bende duygusallaştım bak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…