G
gizmoo
Ziyaretçi
hosgeldin ebru. benimkinden 1 hafta büyük bebeğin
arkadasımmm benimde Sat tarihine göre 4 haftalık. sen memnunmusun gittiğin doktordan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hosgeldin ebru. benimkinden 1 hafta büyük bebeğin
Kızlar maalesef beta hcg değerlerim düştü. bugün 33 oldu ((((((((((( doktor kimyasal gebelik dedi. henüz kanamam yok ama bi kaç güne gelirmiş ve düşermiş bebeğim. çok üzgünüm ağlamaktan helak oldum. ben nasıl toparlanıcam bilmiyorum doktordan dönerken kendimi bomboş hissettim. Rabbim bu acıyı birdaha yaşatmasın bana. inşallah sizin bebişleriniz sağlıkla gelir arkadaşlar. bu yolda hepinize sağlık ve mutluluk diliyorum benden buraya kadarmış...maalesef sizi yarı yolda bıraktım hepinizi öptüm..
Kızlar maalesef beta hcg değerlerim düştü. bugün 33 oldu ((((((((((( doktor kimyasal gebelik dedi. henüz kanamam yok ama bi kaç güne gelirmiş ve düşermiş bebeğim. çok üzgünüm ağlamaktan helak oldum. ben nasıl toparlanıcam bilmiyorum doktordan dönerken kendimi bomboş hissettim. Rabbim bu acıyı birdaha yaşatmasın bana. inşallah sizin bebişleriniz sağlıkla gelir arkadaşlar. bu yolda hepinize sağlık ve mutluluk diliyorum benden buraya kadarmış...maalesef sizi yarı yolda bıraktım hepinizi öptüm..
selam kızlarrr .... bu mutluluğun tarifi yoktur o yüzden yazılacak kelime de bulamıyorum benim ufaklıkta 5. haftasına girdi hafta içi ilk kontrole gidicez bakalım RABBİM HAYIRLISINI VERSİN İNŞALLAH HERKESE SAĞLIKLI BEBİŞLER VERSİN....
insallah canım. Hosgeldin aramıza. doktora gittikten sonra haberlerini bekliyoruz.selam kızlarrr .... bu mutluluğun tarifi yoktur o yüzden yazılacak kelime de bulamıyorum benim ufaklıkta 5. haftasına girdi hafta içi ilk kontrole gidicez bakalım RABBİM HAYIRLISINI VERSİN İNŞALLAH HERKESE SAĞLIKLI BEBİŞLER VERSİN....
bu arada nrgss cim inşallah sen ve bebişin iyisinizdir. banada dua edin olurmu? çok öptüm..
sizinde gögüsleriniz cok hassaslastı mı? daha büyüme olmadı ama dolgunlastı
evet cnm. aynen adet dönemindeki gibi
gizem kız hosgeldin.