- 28 Ağustos 2009
- 4.287
- 2
gittinmi cnm doktora sonuç nasılkızlarrrrr ne oldu sizeee yaaa. kimseden ses yok. bebekleriniz iyi dimi?
sağol cnm benimm sadece vajinal muayne yapılıyo keseye bakılıyoo ben 31 aralıkta gitmiştim ilk kan testimle o zaman folbiol ve bebe aspirini vermişti 1 hafta sonra keseye bakmaya çağırdıı dün gititm işte keseyı gördükk 10 gün sonrada kalp atışlarına bakıcaz sordum tahlil yapılcakmı diye daha şimdi değil dedi galiba diğer gidişimde istiycek tansıyon ölçtü bide bi kitapçık verdii hamilelik annelik hakkında bilgiler var iki tanede ultroson resmi keseyın olduğu sende inş hayırlı haberler alırsın
senin değerin baya yüksekmiş cnm geçmişe baktımda ikiz olmasın kız benim en son adet tarihim 28 kasımdı 31 aralıkta test yaptırdım 439 çıkmıştı
tatlım benim için mi söyledin
isim vermemişsinde
eğer bana söylediysen son reglim 4 aralıktı
salı günü yaptırdım kan testini 2791 çıktı
hımm yüksek mi şimdi benim kan testim
ikiz bebek olduğu kan testinin yüksekliğinden anlaşılıyormu tatlım
zaten ikizlerim olursada hiç şaşırmam çünkü benim tarafda oooo ikizler çok
piyango banada çıkmış olabilir:)
evet sana dedim cnmm baya bi yüksek çıkmışş değerinn ya ben tam bilgi sahibi değilim bu konudada bi arkdştan öle bi yorum okumuştum o yüzden öle dedim bende ikizolsun istiyodum ama tek kese vardı bende
tatlım sen öyle yazınca bende heyecanlandım
ikiz anneleri topiğine yazdım
bi annede aynı benim gibi reglisinden 2 sonra kan testi yapmış nerdeyse benim sonucuma yakın bi sonuç almış
dr gitmiş ikizleri olduğunu öğrenmiş
banada büyük bi ihtimalle ikiz annesi olabilirsin dedi
ayy walla çok heyecanlandırdınız beni
salı günü dr gitmeyi iple çekiyorum
sonucu öğrenir öğrenmez yazacam canım zemuszemus
tamammm cnmmm inş ikizdir bende yüksek görünce öle içime doğdu
walla hiç aklımda yoktu
ama kısmet
bakalım dr ne diyecek
hheheheheh
walla heyecanlandırdınız beni yaaa
öle cnm herşey kısmet hayırlısı neyse o olsunn ikiz olsun tek olsunn en önmlisi sağlıklı olsn
inşallah canımmmmmmmmmmmmmmmm
merhaba kızlaaar, bugün doktora gittim de biras cnm sıkıldıSon adet tarihim 2 Aralıktı ve buna göre tam 5 haftalık hamile olmam gerekiyor. Ultrasonda baktı "bi oluşum var ama kese demek için çok erken, 8mm" dedi. Ama internetten araştırdım 5. haftada zaten 8-10 mm arasında oluyomuş. Yani bu 8 mm normal mi 5. haftaya göre yoksa doktorun dediği gibi küçük mü? Yani geç döllenme falan mı??
Pembe patik senin kese boyu ne kadar çıktı acaba???????
senin değerin baya yüksekmiş cnm geçmişe baktımda ikiz olmasın kız benim en son adet tarihim 28 kasımdı 31 aralıkta test yaptırdım 439 çıkmıştı
evet sana dedim cnmm baya bi yüksek çıkmışş değerinn ya ben tam bilgi sahibi değilim bu konudada bi arkdştan öle bi yorum okumuştum o yüzden öle dedim bende ikizolsun istiyodum ama tek kese vardı bende
tatlım benim için mi söyledin
isim vermemişsinde
eğer bana söylediysen son reglim 4 aralıktı
salı günü yaptırdım kan testini 2791 çıktı
hımm yüksek mi şimdi benim kan testim
ikiz bebek olduğu kan testinin yüksekliğinden anlaşılıyormu tatlım
zaten ikizlerim olursada hiç şaşırmam çünkü benim tarafda oooo ikizler çok
piyango banada çıkmış olabilir:)
Kızlar maalesef beta hcg değerlerim düştü. bugün 33 oldu((((((((((( doktor kimyasal gebelik dedi. henüz kanamam yok ama bi kaç güne gelirmiş ve düşermiş bebeğim. çok üzgünüm ağlamaktan helak oldum. ben nasıl toparlanıcam bilmiyorum doktordan dönerken kendimi bomboş hissettim. Rabbim bu acıyı birdaha yaşatmasın bana. inşallah sizin bebişleriniz sağlıkla gelir arkadaşlar. bu yolda hepinize sağlık ve mutluluk diliyorum benden buraya kadarmış...maalesef sizi yarı yolda bıraktım hepinizi öptüm..
herkese merhaba:))
bende 2010 da anne olcagımı öğrendim.Suan 7 haftalık. 23 ağustos tahmini doğum.Gecen salı günü kontole giitim.Kalp atıslarını dinledim cok harika bir duygu:))) herkese sağlıklı bir hamilelik dönemi dilerim.
Kızlar maalesef beta hcg değerlerim düştü. bugün 33 oldu((((((((((( doktor kimyasal gebelik dedi. henüz kanamam yok ama bi kaç güne gelirmiş ve düşermiş bebeğim. çok üzgünüm ağlamaktan helak oldum. ben nasıl toparlanıcam bilmiyorum doktordan dönerken kendimi bomboş hissettim. Rabbim bu acıyı birdaha yaşatmasın bana. inşallah sizin bebişleriniz sağlıkla gelir arkadaşlar. bu yolda hepinize sağlık ve mutluluk diliyorum benden buraya kadarmış...maalesef sizi yarı yolda bıraktım hepinizi öptüm..