2010 da anne oldugunu ögrenenler

canım benim iyi dileklerin için çok teşekkürederim
bende salı günü gidecem dr bakalım neler olacak
hepimizi allah tamamına erdirsin inş:)

senin değerin baya yüksekmiş cnm geçmişe baktımda ikiz olmasın kız benim en son adet tarihim 28 kasımdı 31 aralıkta test yaptırdım 439 çıkmıştı

tatlım benim için mi söyledin
isim vermemişsinde
eğer bana söylediysen son reglim 4 aralıktı
salı günü yaptırdım kan testini 2791 çıktı
hımm yüksek mi şimdi benim kan testim
ikiz bebek olduğu kan testinin yüksekliğinden anlaşılıyormu tatlım
zaten ikizlerim olursada hiç şaşırmam çünkü benim tarafda oooo ikizler çok
piyango banada çıkmış olabilir:)

evet sana dedim cnmm baya bi yüksek çıkmışş değerinn ya ben tam bilgi sahibi değilim bu konudada bi arkdştan öle bi yorum okumuştum o yüzden öle dedim bende ikizolsun istiyodum ama tek kese vardı bende

evet sana dedim cnmm baya bi yüksek çıkmışş değerinn ya ben tam bilgi sahibi değilim bu konudada bi arkdştan öle bi yorum okumuştum o yüzden öle dedim bende ikizolsun istiyodum ama tek kese vardı bende

tatlım sen öyle yazınca bende heyecanlandım
ikiz anneleri topiğine yazdım
bi annede aynı benim gibi reglisinden 2 sonra kan testi yapmış nerdeyse benim sonucuma yakın bi sonuç almış
dr gitmiş ikizleri olduğunu öğrenmiş
banada büyük bi ihtimalle ikiz annesi olabilirsin dedi
ayy walla çok heyecanlandırdınız beni
salı günü dr gitmeyi iple çekiyorum
sonucu öğrenir öğrenmez yazacam canım zemuszemus

tamammm cnmmm inş ikizdir bende yüksek görünce öle içime doğdu

canım bende dün gittim. benim SAT 27 kasım 6 haftalık benim bebegim. dün kalp atıslarınıda duydum. kesenin boyutunu sormadım doktorumda hiç söylemedi keske ögrenseydim. benim bebegimin boyutu 3.83 mm. baya küçük

senin değerin baya yüksekmiş cnm geçmişe baktımda ikiz olmasın kız benim en son adet tarihim 28 kasımdı 31 aralıkta test yaptırdım 439 çıkmıştı

yok canım ikiz değilmiş. evet degerim yüksek benide o korkutuyordu. bu sefer tekrar kan almadı. ac karnı ge dedi. her doktor farklı bakıyor galiba. aslında bu doktoru cok övmüşlerdi ama simdi sizin yazılarınızı okuyunca cokda bisey ögrenmemişim doktordan. kese boutu ultrasonda belli olur mu? Ultrason cekti. tansiyon ve kiloya baktı. 10 gün önce TSH degerime baktırmstım. bende guatır oldugu için o yüzden onada bakmadı.

bende bana söylüyorsun sanmıstım benim degerim 31 aralıkta 8266 cıkmıstı. benimki ikiz değil.

herkese merhaba:))
bende 2010 da anne olcagımı öğrendim.Suan 7 haftalık. 23 ağustos tahmini doğum.Gecen salı günü kontole giitim.Kalp atıslarını dinledim cok harika bir duygu:))) herkese sağlıklı bir hamilelik dönemi dilerim.

Kızlar maalesef beta hcg değerlerim düştü. bugün 33 oldu ((((((((((( doktor kimyasal gebelik dedi. henüz kanamam yok ama bi kaç güne gelirmiş ve düşermiş bebeğim. çok üzgünüm ağlamaktan helak oldum. ben nasıl toparlanıcam bilmiyorum doktordan dönerken kendimi bomboş hissettim. Rabbim bu acıyı birdaha yaşatmasın bana. inşallah sizin bebişleriniz sağlıkla gelir arkadaşlar. bu yolda hepinize sağlık ve mutluluk diliyorum benden buraya kadarmış...maalesef sizi yarı yolda bıraktım hepinizi öptüm..

canımm cok üzüldüm ((((((((((( zaten bir terslik oldugunu anlamıstım hiç ugramıyordun. canı insalla en kısa zamanda saglıklı bir sekilde hamile kalırsın. Aramıza gelirsin.

hosgeldin ebru. benimkinden 1 hafta büyük bebeğin

canım benim çok üzüldüm
ama herşeyde bi hayır vardır
Rabbim seni korusun
umarım tekrar sağlıklı bi hamilelik yaşarsın ve aramıza dönersin tatlım

asoka cok zor bir durum canım. İnsallah bir daha böyle bir tadsızlık yaşamazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…