2010 da anne oldugunu ögrenenler

başkalarına zaman çabuk geçer bize geçmiyo işte... sen kaç kiloyla hamile kaldın?? ben fazlayım yaa

bugün dr. başka bi bayana sölüyodu lavabo ihtiyacınız olduğunda sakın tutmayın hemen gidin ağrıya sebep olur die...

hangi hastaneye gittiysen onun sitesine gir labaratuar yazması lazım yada sonuçlar ordan giriliyo hastaneden aldığın barkotun üstündeki protokol numarası ve tc no girip öğreniyosun cnm

senin az önce gittiğin yere şimdi ben gidiyorum müsade cnm :))))))))))))))))

ya beim gittiğim hastanenin böyle bi hizmeti yok galiba sayfada bişey bulamadım :KK43: mecbur yarını beklicem..

aslında tlfları vardır muhakkak ben olsam ararım hastaneyi :))))))))))))))))

ya sordum yasakmış artık telefonla bilgi vermiyoruz dedi.. :KK43: neyse zaten yarın gitcem cildiyeye gittim bugün yarında kontrolüm var. şu kaşıntılı şişlikler için.. bi kaç test yaptırdı hem onların sonuçlarınıda alcam.. nasıl olsa öğrenirim.. inşallah 600 olmuştur:)

ya sordum yasakmış artık telefonla bilgi vermiyoruz dedi.. :KK43: neyse zaten yarın gitcem cildiyeye gittim bugün yarında kontrolüm var. şu kaşıntılı şişlikler için.. bi kaç test yaptırdı hem onların sonuçlarınıda alcam.. nasıl olsa öğrenirim.. inşallah 600 olmuştur:)

yarın güsel haberlerini bekliyorum .....

ya benim çok uykum geldi ya bugün çok yoğun bir gün geçirdim bide akşam misafirim vardı yemeğe.. belim çok ağrıyo hiç oturmadım valla bugün..

ben sendende fazlayım 70 ama boyum 174 allahtan birs kurtarıyorum 10kilo kesin alcaz cnm yaa offf korkuyorum valla sonra nasıl vercez..

X