2010 da anne oldugunu ögrenenler

ama emin ol alacam kilo :))) esimde sürekli kilo al diyip duruyor. millet rejim yap der bizimki tam tersi :)

yaa alsan alsan 10 12 kilo falan alırsın sonra çoğunuda verirsin zaten ama ciddi kilon çok güsel ben şişko olcaaaaaamm :KK43:((((

cnm bendede var o sırtlarım sivilceden az büyük kabarıyo ve acaip kaşınıyo ama bende 4 yıldır var strese bağlı bnmki belki seninde ondandır valla akşamları bizimkine sırtımı kaşı demekten bıktım :)))

canım benimkiler sivilceyi geçti olduğu yer harita gibi oluyo artık.

bend eçıkıyorum kızlar eşim kızıyoo çok durma eskisi kadr diyo radyosyon yayıyoya çok pc kib görüşrüzz ii geceler

internette hesaplayınca 5+0 çıkıyo. SAT 29 kasım ama benim hesabıma göre 2 yada 3 haftalık ben biraz geç yumurtluyomda..

hmm inş. herşey istediğin gibi gider bi terslik olmadan inş. cinsiyetinide ne istiyısan o olur...:emir_bebek:

ok kızlar bende erken kalcam doktor falan işler çok.. yatcam şimdi.. herkese tatlı rüyalar........

hmm inş. herşey istediğin gibi gider bi terslik olmadan inş. cinsiyetinide ne istiyısan o olur...:emir_bebek:

inşallah canım.. sağlıklı olsunda kız erkek farketmez:))) inşallah hepimiz rahat hamilelikler geçiririz :)) :CüvCüv:

işe geldim cilingir sofrası kurdum kendime yumurta zeytin peynir simit ceviz ve tere :)))) görenler bu ne yaa diyo :)) iş yerinde daha kimse bilmiyor ama anlarlar yakında :)

merhaba kızlar bende 2010 ilk günü öğrendim hamile olduğumu
2 tane test yaptım 2si de pozitif çıktı
yarında kan testi yaptıracam
hayırlısı bakalım

merhaba kızlar,ben de geldim aranıza:) 28 aralıkta öğrendim hamiş olduğumu. Tahminimce 4 haftalık falan. Bundan sonra beraber takip ederiz hayırlısıyla:) Bu arada butterfly sen de ankarada oturuyosun galiba. ıyi bi doktor bulursan bana da söylermisin,ben de araştırıyorum bi yandan. Büyük ihtimal perşembeye gazi hastanesine gitçem mehmet erdem'e ızlenimlerimi yazarım.

Son düzenleme:
merhaba kızlar,ben de geldim aranıza:) 28 aralıkta öğrendim hamiş olduğumu. Tahminimce 4 haftalık falan. Bundan sonra beraber takip ederiz hayırlısıyla:) Bu arada butterfly sen de ankarada oturuyosun galiba. İyi bi doktor bulursan bana da söylermisin,ben de araştırıyorum bi yandan. Büyük ihtimal perşembeye gazi hastanesine gitçem 2 doktor ismi aldım. Biri mehmet erdem biri de banu hanım(soyadını bilmiyorum). İzlenimlerimi yazarım...

hoşgeldin cnmm hayırlısı olsnn hepimiz tahminen aynı tarihlerde öğrenmişikkk

X