2010 da anne oldugunu ögrenenler

cnmmm çok geçmiş olsunnn tez zamanda tekrarr hamile olduğun haberini alırız inşşş allhım kımseye yaşatmasınn

çok üzüldüm cnm, allah en kısa zamanda gönlüne göre verir inşallah...

butterfly, burcum24, gizmoo, pembe patik, atk arkadaşlarım hepinizin desteği için çok teşekkürler. inşallah bir daha olmaz böyle bişey. rabbim hepimizi korusun böyle üzüntülerden.. hepinizi öpüyorum.. sevgiyle kalın...

bu arada nrgss cim inşallah sen ve bebişin iyisinizdir. banada dua edin olurmu? çok öptüm..

selam kızlarrr .... bu mutluluğun tarifi yoktur o yüzden yazılacak kelime de bulamıyorum benim ufaklıkta 5. haftasına girdi hafta içi ilk kontrole gidicez bakalım RABBİM HAYIRLISINI VERSİN İNŞALLAH HERKESE SAĞLIKLI BEBİŞLER VERSİN....

aminn cnmmm hayırlısı olsun seninde bebişinnn

insallah canım. Hosgeldin aramıza. doktora gittikten sonra haberlerini bekliyoruz.

bu arada nrgss cim inşallah sen ve bebişin iyisinizdir. banada dua edin olurmu? çok öptüm..

Asokacımmm İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA GÜZEL HABERLE GERİ GELİRSİN. BUNU BÜTÜN KALBİMLE DİLİYORUM. HAMİLELERİN DİLEKLERİ OLURMUS. İNSALLAH OLACAK CANIM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…