• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

canimm aksamdan hazirlasan dolaba koysan olur mu acaba?
Ben esim ögrenciyken sabah aynen hazirlamak zor oluyordu,oda evde yiyip gitmezdi..
Aksamdan peynirli sandviclerini yapar,alüminyum folyoya sarar,dolaba koyardim..kolay oluyordu.

aslında bu zamana kadar yapacaktımda erindim
akşam eve gittiğim zaman çok uykum oluyor direk yatıyorum eve bile bakamıyorum kaç gündür bu sabah kahvaltısına bi çare bulmam lazım aslında bu benim eskiden beri alışkanlığım olduğu için sabahları kahvaltı alışkanlığım yoktur benim simit puaçayla geçiştirirdim şimdide öle yapıyorum aslında yapmamam gerekirde bundan sonra yapmıycam dikkat edicem inş saolun ilginiz için

ne olsun cicim ya bi değişiklik yok çok hafifi yemeklerden sonra mide bulantısı var sende ne var ne yok bide kalçadan iğne oluyorum hergün onun yerleri taş gibi oldu acıdan uyuyamıyorum

senden durumlar nasıl

RABBİM büyük elbette geçecik bu günler canım RABBİM yardımcın olsun.

çok şükür bend bir değişiklik yok aynı sadece biraz kasık ağrılarım oluyo o kadar hamdolsun :umursamaz: :umursamaz:

walla öle yap canım benim saolsun annem bende hazırlıyo ama o olmasada ben yaprım sen ufak bi kaba biraz peynir zeytin koy bi kabada domates salatalık tamamdır işte aman gözünü seveyim ihmal etme

saol canı ihmal etmiycem akşama kadar doymayı bilmiyorum bari evden bişeyler getiriyimde onları yerim gerçi baya kilo alırım herhalde zaten ilk haftalarda 4 kilo almıştımda şimdi 1 kilosunu vermiştim allahtan canım sıkılıyordu aklıma geldikçe

RABBİM büyük elbette geçecik bu günler canım RABBİM yardımcın olsun.

çok şükür bend bir değişiklik yok aynı sadece biraz kasık ağrılarım oluyo o kadar hamdolsun :umursamaz: :umursamaz:

doğru haklısın allah beterinden esirgesin

ay sen antepte yaşıyosun of bide antepliysen ne biçim lezzetli sizin yemekler bayılırım

saol canı ihmal etmiycem akşama kadar doymayı bilmiyorum bari evden bişeyler getiriyimde onları yerim gerçi baya kilo alırım herhalde zaten ilk haftalarda 4 kilo almıştımda şimdi 1 kilosunu vermiştim allahtan canım sıkılıyordu aklıma geldikçe

kilo alıcam diyede ihmal etme ama bebişi :oklava:

işte bende o yüzden son ayşara kadar böle bitkisel takılliim diorum bir tek
güneş kremi alıcam kalitesi 80 faktör falan bide son aylarda krem hem dediğin gibi bünye istediğini sür çatlayan çatlıo

ayrıca bide kızlar bu çok önemli çocuk diş macunu alın bizim diğer topicte bi arkadaş var o abd de yaşıyo çok araştırıyo böle şeyleri bizim kullandığımız diş macunlarında bi madde varmış çok zararlıymış çocuk diş macunlarından yokmuş ben ipana çocuk alıcam artık

bidekozmetiklere dikkat eve gelir gelmez hemen yüzünüzü yıkayın far falan yerine göz kalemi rimel fondöten yerine terracota sürün hiç değilse
aynen canimm...benim kullandigiminda minnacik sisesi bi bebek yagininkine göe biraz daha pahalim..hemende bitti..bilmiyorum devam edermiyim...yani en azindan 1-2 ay daha normal bebek yagimi kullansam..ay bilmiyorumm...
dis macunu tavsiyen icin sagol canim,bilmiyordumm akannehir
bende degistireyim madem,dis sagligi zaten cok önemli...
Allah vermesin dis eti iltihabina karsi cok hassas oluyormusuz hamileyken,bu iltihapta erken doguma bile neden oluyormus eyvahedigeldismile Allah korusun...
YATMADAN TUZLU SUYLA GARGARA YAPIN FISTIK ANNELERR şutarafagitti

nasılsın canım olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
iyiyim canimm,gördügün gibi düsük cenemle herseye yetisiyorum :kedi:
dürtün beni,kalkiyim evi toplayim dedim
madalyami takacaklar bosver dedi gizemcimm kaydirigubbakcemile3

canım genelde kokoş eczanelerde oluyo hani böle vishy satan eczenelerde falan
anladimmm...bizim burda yok sanirim,ben internetten arastirayim azcik

evet canım antepte yaşıyorum :) mutfağımız çok zengindir :) yemek ismi yazmıyayım canınız çekmesin :)

BEN BİLİYORUM HEPSİNİ kaydirigubbakcemile5
ARAKADAŞIM VARDI ÜNİ DE ANTEPLİ ANNESİ GÖNDERİRDİ BİZDE YERDİK HARİKA YEMEKLERİ VAR ANTEBİN

seni dinledim demir hapımı içtim mandalina yiyorum ki demir emilimi güzel olsun aferim bana
eferimm sana,detaylarda gözünden kacmamis massallahhhhkaydirigubbakcemile5
on puannn kaydirigubbakcemile3

selamlar hanimlar nasilsiniz?
az önce seni sordum bi mesajimda kizlara..
merak ettim canimm,nasilsin?
kan degerin cikti mi?olumunekankayizsmile

ay kızlar bi yandan size laf yetişitirince çiftliğimdeki ineklerin memeleri patlicakmış walla süt dolmuş hep

facebooktaki çiftliğim tabi o kadar zenginlemedik daha :dance:

Back
X