2010 Aralık Anneleri

bende geldimm sonundaa doktordann bebişimizii gördükk kalp atışınıı duydukk 2 haftaa sonra bidahaa gideceğizzzz
banada sağlıkk ocağından yaptırmamm gereklii olann testlerii verdiiiii
oleyyy yaşasın canım ya gözün aydın canım ben tüp bebekli olduğum için bize daha tedavi başlamadan hepsini yapıolar hıv hepatit kızamıkcık falan bile
canım evet dediğin gibi olduuDDD bak ben bugün cok kötüyüm midem bulanıoo hap cıkarıyorum:....bilmiyorumkismile
evet ben dorum işte rahat batıyo bize diye geçer inşallah
ne guzel insallah saglikla kucaklarimizada aliriz....
ben daha goremedim, haftaya carsamba bebisimi ilk kez gorecegim ve insallah kalbinide duyacagim..

slm canım haftaya direk kalp atışlarını duyarsın o zaman dimi

insallah, haftaya 6bucuk haftalik olacaz, doktorum kalp atislarini duyariz dedi....

canımm ne akdar yazdım ama kimseden cvb alamadım isteğim gibi. kızlar ben kaç haftalığım acaba 16 martda en son adetimi görüdm. bide nedicem size 17 sinde hemen çıktı bi günüm geçti evd etest yaptım çıktı hemn doktoruma gittim değerler 519 çıktı. doktorum dedi sibel 2iz olma ihtimali var dedi
sizce olabilirmi cumart günü doktora gidicem kalp atışı duyabilirmyim acaba çok heycanlyım kızlarrrrr:CüvCüv:

BENİM SAT 19 marttı bi gün geçince test yaptım pozitif çıktı.sonraki gün kan testi yaptırdım 615 çıktı.normale göre biraz yüksek.doktorum erken yumurtlama dedi be sat 15 marta çekti.tam olarak bende anlayamadım ama sanırım bebeğim çabuk büyüyor...aynı şey arkadaşımada olmuştu o yüzden endişelenmedim

yani canım eğer beta hcg değerin yüksekse 2 ihtimal var ya ikiz yada erken yumurtlama.allah gönlüne göre versin inşallah

slm arkadaslar....
salihacim sen kac haftaliksin?insallah duyacaz pitpitlari....

sibelcim, ben sat 12 mart ve 19nisanda degerim 352ydi
ve bildigim kadariyla hersey olabilir bazi arkadaslarin deger cok yuksek bebisi tek, degeri dusuk bebisler cift olabiliyo, allah gonlune gore versin

amin canımm yaa ne bilim 3 senedir beklioruz işte heyecan var valla bide kalp atışını duysam olduğuna inanıcam şuan bi belirti yokk çünkü bendekaydirigubbakcemile3

allahım hakkımızda hayırlsısını versin kızlar amin canım cümlemizin peki hafta sonu kalp atışı fln duyulurmukiii

7 haftada kalp atışını duyabiliyosun canım.ben salı günü gittim benim hesaplamalaıma göre 4 haftaydı ama değer yüksek olduğu için doktorum 5 haftaya çekti.hafta hesaplamalarını yapan siteler var.ordan bi hesapla.ama değerin yüksekse o hesapladığın tarihten1 hafta önde olabilir.onuda hesaba kattt

saol canımm hesapladım 5 hafta 3 gün çıkıyor

selam
benimde son sat 15 mart beta hcg sonucum 352 cıktı aynı senin gibi :ecrin_bebek:
sanırım ikiz olma ihtimali var

selam
benimde son sat 15 mart beta hcg sonucum 352 cıktı aynı senin gibi :ecrin_bebek:
sanırım ikiz olma ihtimali var

canım şu keseleri bi görelimde içimiz rahatlasın artıkk yaa çok stres yaptım valla allhım hepimize hayırlsıını versinn:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile

canım şu keseleri bi görelimde içimiz rahatlasın artıkk yaa çok stres yaptım valla allhım hepimize hayırlsıını versinn:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile

amin inş cnm :Saruboceq:
Rabbim hayırlısını versin inş bir keseleri görüp kalp atışlarını duysaydık delikafadulden

ay qadifecim heycanlandirdin beni simdi, benimde ikiz olma ihtimalimi var diyosun sen simdi?

cibel, canim valla bende 6seneye yakin zamandir bekliyorum, asilmamalar, tupbebekler derken, benim kiymetlim dogal yoldan geldi, annesine supriz yapti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…