canım maaşllah kuzucuğa:)benim kızımda bikaç gündür kendisi toparlanıp ayağa kalkıyo,bi müddet ayakta bekliyor,galiba bizde yakında yrüycez:) face den arkadaşların bebişlerinden yürüyenler oldu,yanlış hatırlamıyosam Özlemin,ama daha başka yok:) bakalım sırada kim var:)Slm kızlar. Kızım artık yürüyor. 2 aydan fazla süredir sıralıyodu. 1 2 haftadırda ellerini bırakıp bişiler yapmaya çalışıyordu. Bugün artık odanın bir ucundan diğer ucuna kendi başına gitti. Hafta sonu ilk adımınıda aldık ayakkabılarla daha rahat yürüdü kuzum.....
çok geçmiş olsun canım,ah o dişler...Maşallah kızına ...
İlk yürüyen bebek senin ki sanırım hadi gözün aydın...
Bakalım sizinkiler ne zaman yürüyecek...
Benim ki de bu haftasonu 39,5 40 derece ateşliydi doktora gittik iki kez hiçbir şey çıkmadı...
Geceleri uyumuyor hiç böyle yapmazdı dişlerine yoruyorum ben de umarım düzelir:..
Kızlar dişlerle ilgili yazıları okurken bu yazıyı buldum .Ben fırçalamıyorum kızımın dişlerini ,siz fırçalıyor musunuz?
Merhaba
aralikanneleri@groups.facebook.com adresine mail atarak Aralık Anneleri Facebook grubuna ileti yollamış olursunuz.
Aralik Annelerinin Kadinlar Kulubu Facebook Grup Adresi : Aralik Anneleri Facebook Grup
Kadinlar Kulubu Facebook Sayfa Adresi : Kadınlar Kulübü Facebook Sayfa
Kadinlar Kulubu Facebook Hesabı : Kadınlar Kulübü Facebook Profil
Kadinlar Kulubu Facebook Grup Adresi : Kadinlar Kulubu Facebook Grup
Aralık annelerinde senelere göre ayırım yapmadık. Diğer gruplar böyle ayırımda bulunmuş bu tamamen kadınlar kulübü üyelerine ait bir gruptur.
Aralik Annelerinin Kadinlar Kulubu Facebook Grup için editor aramaktayız bu bilgiyide eklemek isterim ...
mavrulam maşallah ogluna
bakalım sevde ne zaman yürüyecek...
bende pek giremiyorum ama kimsede kalmadı yahu
bakıyorum bakıyorum hep aynı sayfadayız
ümitsiz vaka artık burası maalesef...
eskşden ne güzel muhabbet vardı
merhaba,
nasılsınız benim oğlum henuz yürümüyor emekliyor ama birden bire emeklemeye başladı.
bakalım ne zaman kalkacak.
doğumgünü yaklaşıyor bi plan yapmaya çalışıyorum ve pasta araştırması yaptım çok pahalı ya 10tl dilimler.
50 kişilik yaptırsak siz düşünün fikri olan var mı?
Sağol canım seninki de en kısa zamanda yürür inşallah...
Haftalardır aynı sayfada kaldık malesef kimse uğramıyor...
Ne yapalım kim gelirse onunla konuşuruz bizde ....
mavrulam bugün küçükprensin evindeydim
ve birkaç aralık annesi daha vardı faveteki gruptan
kulaklarını çınlattım hatta forumda bi mavrulam kaldı
istikrarlı bir şekilde hala yazıyo dedim:)
çok güzel bir gündü bebişler bi arada çok komikti
nerdilcim sen o dilim hesabını şöyle yap
mesela 50 kişiyseniz 20 kişilik pasta yaprtır
onların 1 dilimi fazla büyük hesaplanıyo
mesela ben diş bugdayında 10 kişilik yaptırdım pastayı ama nerden baksan 30 dilim çıktı
hemde gayet kalındı
dogum günü içinde 15 kişilik sipariş vericem
artıyo bile
mavrulam bugün küçükprensin evindeydim
ve birkaç aralık annesi daha vardı faveteki gruptan
kulaklarını çınlattım hatta forumda bi mavrulam kaldı
istikrarlı bir şekilde hala yazıyo dedim:)
çok güzel bir gündü bebişler bi arada çok komikti
Ay ne güzel bir araya gelmişsiniz...Aynen ben burda devam duruyorum...
Bebişler de bir arada çıldırmışlardır...Benimki akranını gördü mü o kadar seviniyor ki anlatamam...
Bu arada pasta için nerdil bence de dilim yerine 25-30 kişilik bir pasta yaptırıp küçük dilimler verilmeli...
selamlar...çook çok zamandır bakıp bakıp çıkıyorum.muhabbetlEri ben de özledim.ben de doğum gününde kararsızım.bi arkadaşları çağırayım çocuklarla gelsinler gündüz bi de ailecek yapalım diyoruz bilmedi valla.2 pasta kesemem.eşim akşam ailem gelsin diyor benim kimsem yok bu şehirde sadece eşimin ailesi,ben de gündüzz arkadaşlarım gelsin çaylar pastalar falan..siz nasıl yapıcaksınız*
Kızım 21 aralık doğumlu.Yemekleri fazla yemiyor kahvaltı hiç etmiyor sadece beni emmek istiyor.4 diş çıktı üstten iki tane daha çıkıyor.
Emekleme yok popo üstünde çok hızlı gidiyor.İşi çözdü artık.Ben yetişene kadar gidip kapıyor pc yi:)
Tutup dengesini sağlatınca ellerimi çekiyorum bana doğru gel yapoıyorum atıyor 6 7 adım.
Anne,baba,dede,mama, kendi ismi olan Ada,Allah,anneanne bebe kısacası aslında ne söyletirsek söylemeye çalışıyor...
Doğum günü kendi aramızda eşimle kutlucaz çünkü tanıdıgımız pek yok.
Bu topiğe uğrucam bundan soınra ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?