herkese merhabalar.geçen sene bu zamanlar elim karnımda bebişim gelsin diye bekliyordum.şimdi doğum günü hazırlığıdayım.nasılda geçmiş zaman anlaşılamadan.bu sayfaya yazmayalı işte bu kadar zaman olmuş.eski arkadaşlardan da gördüm.inanın gözlerim doldu.bir garip oldum.
tatlı oğlumla zaman su gibi geçti demek ki.bu arada bizim ufaklık büyüdü tabiki.9,5 aylıkken yürümeye başladı.şimdi koşuyor.tutabilene aşkolsun.canı sağolsun beni epey yoruyor.iş ev bebiş derken pek gelemiyorum.
yaşını dolduran aralık bebişlerini kutluyorum.hepsinin ömrü sağlıklı ve uzun olsun.herkese sevgiler.
tüm aralık bebişlerinin geçenlerin ve gelecek olan doğumgünlerini kutluyorum....
herkes burayı özlemiş ama kimsecikler yok bi yazıp gidiyorsunuz aşkolsun.....
face nerden icad edildiben kullanmıyorum o yüzden ayrı kaldım....
benim kuzucuk yürümüyo henüz... 21 inde doğdu ama cumartesi 24ünde kutluyacaız bizde...
haklısın bi biz kaldık.olsun yheteriz diyelim artık...ben de paşanın sağlık sorunlarıyla uğraşıyorum.şimdide fıtık çıktı başımıza.hidrosel fıtık.2 çocuk cerrahı acil ameliyet diyor,1 ürolog hiçç bişey olmaz zamanla geçer bekleyin diyor.biz de şaşıp kalıyoruz.ayrıca 1 yaş aşılarınıda yaptırmadık çünkü doğum gününde su çiçeği oaln (Tabi biz bilmiyoruz annesinin rahatlığı)bi çocuk bolca öptü,sardı.mikrop kapma olasılığı çok çok yüksek.tabi kuluçka süresi uzun ve biz o süreçteyiz galiba.o 2 çocuk cerrahı da aşılar kalsın hastalık atak yapsın geçsin sonra demişlerdi,bizim doktor da beklememeliydiniz dedi.ay kime inanacağımı bilemez haldeyim şaştım kaldım.ayrıca öksürük de var hırıltılı.bronşit olabilir yarın da onu göstereyim.offff,bu hafta her gün bi doktordaydım.moralim '0''.
çok çok geçmiş olsun... fıtıkla ilgili çok bilgim yok..malesef doktorlarda farklılık gösterebiliyor ama içlerinden en deneyimli olanının dediğini dinleyebilirsinbelki.
su çiçeği canım ya çok küçük bu rahat annelerinşallah bişey olmaz bebeklerimiz küçük ve bağışıklığı az olduğundan kuluçka daha kısa sürüyor 1 haftada bişi olmazsa olmaz inşallah....
bronşit derdi bizdede var daha yeni iyileşti antibiotiği bitti... eve hava için makina aldık ventolin yapıyoruz hırıltısı olunca. başka türlü rahat uyuyamıyodu biz çok kötü geçirdik ama oluyor sıkma canını allah daha kötü dert vermesin.
tekrar çok geçmiş olsun...
Biz de dün doğum günümüzü kutladık :)Babası ben ve minik kelebeğim mini bir kutlamma yaptık :)Tabi babaanne ve dede de telefonda kutlamaya katıldılar.Kızım çok eğlendi :)Gummy bear ın şarkı söyleyip hareket eden bebeği ile pepee nin şarkı söyleyip hareket eden bebeğini hediye ettik ona hala şaşkın şaşkın onlara bakıyor :)Ben tüm gün hazırlık yaptım bir orduya yetecek kaar :)))1 hafta yeterler bizeYaş pastasını da ben yaptım ne güzel bir mutluluk ,çok güzel ve heyecan verici bir uğraşrı benim için :)Bütün miniklerin tekrar doğum gününü kutluyorum,hayırlı ömür diliyorum hepsine...
Hasta olan bebeklere çok geçmiş olsun ,kıyamam kuzucuklara...Benim kızımında hafiften hırıltısı vardı,burun tıkanıklıgı da vardı.Doktora götürdük fazla bir şeyi yok dedi balgam sökücü verdi.Bir de öksürük şurubu ökrürüse içirirsin ama çok da gerek yok dedi.Ama kuzum balgam atamıyorki.Bugün 1 yaş aşıları için gittik sağlık ocağına doktor kontrol etti(kendi doktoru problem olmaz aşılarını yaptırın demişti)isterseniz pazartesi yaparız dedi ama bir şey olmaz dedi ,yaptırdık.İnşallah bir şey olmaz kuzuma ve bütün kuzucuklara ...
Bu arada 1 ay sonra su çiçeği ve hepatit a var özelde yapılacaklar herkes yaptıracak mı bunları ?
Biz de dün doğum günümüzü kutladık :)Babası ben ve minik kelebeğim mini bir kutlamma yaptık :)Tabi babaanne ve dede de telefonda kutlamaya katıldılar.Kızım çok eğlendi :)Gummy bear ın şarkı söyleyip hareket eden bebeği ile pepee nin şarkı söyleyip hareket eden bebeğini hediye ettik ona hala şaşkın şaşkın onlara bakıyor :)Ben tüm gün hazırlık yaptım bir orduya yetecek kaar :)))1 hafta yeterler bizeYaş pastasını da ben yaptım ne güzel bir mutluluk ,çok güzel ve heyecan verici bir uğraşrı benim için :)Bütün miniklerin tekrar doğum gününü kutluyorum,hayırlı ömür diliyorum hepsine...
Hasta olan bebeklere çok geçmiş olsun ,kıyamam kuzucuklara...Benim kızımında hafiften hırıltısı vardı,burun tıkanıklıgı da vardı.Doktora götürdük fazla bir şeyi yok dedi balgam sökücü verdi.Bir de öksürük şurubu ökrürüse içirirsin ama çok da gerek yok dedi.Ama kuzum balgam atamıyorki.Bugün 1 yaş aşıları için gittik sağlık ocağına doktor kontrol etti(kendi doktoru problem olmaz aşılarını yaptırın demişti)isterseniz pazartesi yaparız dedi ama bir şey olmaz dedi ,yaptırdık.İnşallah bir şey olmaz kuzuma ve bütün kuzucuklara ...
Bu arada 1 ay sonra su çiçeği ve hepatit a var özelde yapılacaklar herkes yaptıracak mı bunları ?
Bu arada hamilelere de hayırlı uğurlu olsun :)Ben de kıskanıyorum yaKızım çabuk büyüdü ama kariyerime de çok ara vermek istemiyorum kızıımı biraz daha büyütüp işime bakmam lazım .Belli de olmaz bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?