2010 Aralık Anneleri

özlemişim bende buraları hemde fazlasıyla...
geçen yıl heyecanla doğumları takip ediyorduk ,hatta ede ede en sona ben kalmıştım:)) zaman çok çabuk geçiyormuş bebişlerle,ne zaman 1 yıl oldu anlamadım...
ama o kadar mutluyum ki şükürler olsun

Herkese, tüm aralık annelerine selamlar, benim balım kızımında doğum günü dündü, hayatımın anlamı, en insanca emeğim geçen sene dün doğdu ve dünyalar benim benim oldu, hala rüyada gibiyim...
1emine1 seni görmek ne güzel, umarım hatırlarsın, ne zor süreçler geçirerek yavrularımıza kavuştuk şükürler olsun. Tüm aralık yavrularının doğum günlerini kutluyorum, aileleriyle birlikte sağlıklı, uzun ömürler diliyorum...

tüm aralık bebişlerinin geçenlerin ve gelecek olan doğumgünlerini kutluyorum....

herkes burayı özlemiş ama kimsecikler yok bi yazıp gidiyorsunuz aşkolsun.....
face nerden icad edildi ben kullanmıyorum o yüzden ayrı kaldım....
benim kuzucuk yürümüyo henüz... 21 inde doğdu ama cumartesi 24ünde kutluyacaız bizde...

haklısın bi biz kaldık.olsun yheteriz diyelim artık...ben de paşanın sağlık sorunlarıyla uğraşıyorum.şimdide fıtık çıktı başımıza.hidrosel fıtık.2 çocuk cerrahı acil ameliyet diyor,1 ürolog hiçç bişey olmaz zamanla geçer bekleyin diyor.biz de şaşıp kalıyoruz.ayrıca 1 yaş aşılarınıda yaptırmadık çünkü doğum gününde su çiçeği oaln (Tabi biz bilmiyoruz annesinin rahatlığı)bi çocuk bolca öptü,sardı.mikrop kapma olasılığı çok çok yüksek.tabi kuluçka süresi uzun ve biz o süreçteyiz galiba.o 2 çocuk cerrahı da aşılar kalsın hastalık atak yapsın geçsin sonra demişlerdi,bizim doktor da beklememeliydiniz dedi.ay kime inanacağımı bilemez haldeyim şaştım kaldım.ayrıca öksürük de var hırıltılı.bronşit olabilir yarın da onu göstereyim.offff,bu hafta her gün bi doktordaydım.moralim '0''.

çok çok geçmiş olsun... fıtıkla ilgili çok bilgim yok..malesef doktorlarda farklılık gösterebiliyor ama içlerinden en deneyimli olanının dediğini dinleyebilirsinbelki.
su çiçeği canım ya çok küçük bu rahat anneler inşallah bişey olmaz bebeklerimiz küçük ve bağışıklığı az olduğundan kuluçka daha kısa sürüyor 1 haftada bişi olmazsa olmaz inşallah....
bronşit derdi bizdede var daha yeni iyileşti antibiotiği bitti... eve hava için makina aldık ventolin yapıyoruz hırıltısı olunca. başka türlü rahat uyuyamıyodu biz çok kötü geçirdik ama oluyor sıkma canını allah daha kötü dert vermesin.
tekrar çok geçmiş olsun...

sağol Nerdil.ben 3.bir çocuk cerrahına daha göstedim.bu da bekleme önerdi.mart ayına kadar küçülme olmazsa ameliyat dedi.bence olmaz çünkü habire büyüyor.bakalım artık hayırlısı.bize öksürüğü için ilaç verdi.kullanıyoruz geçmezse antiibiyotiğe başlıycaz.Allah cümemizin yardımcısı olsun.

NERDİL ve LAVİUSC çok geçmiş olsun kızlar,ben de bu rahat insanlardan,tanımadığı halde elin çocuğunu öpüp ısırıp koklayanlardan nefret ediyorum,sanki babasının çocuğu gibi davranıyolar
ayrıca tüm bebeklerimizin doğumgünleri kutlu olsun,Allah sağlıklı ,huzurlu,mutlu,başarılı,sevdikleriyle birlikte oldukları uzun bir ömür versin kuzucuklara...

Merhaba aralik anneleri, ayin 22'sinde benim bal oglumda 1 yasina girecek
zaman ne kadarda cabuk gecti.. dogum gunu hazirligindayiz
oglum yaklasik 2 aydan fazladir yuruyor.. hersey super gidiyor
sevgilerimle

Slm kızlar baktımda buaralar buraya uğrayan çok olmuş. Kimsecikler yok diye bende bakmıyodum.... Tüm bebişlerimizin ilk yaşlarını kutluyorum. Bizimkide 8indeydi.... Nasıl geçti koskoca 1 yıl şaşıyorum. Daha dün gibi herşey.... Hasta olan bebişlerimizede geçmiş olsun... Göknilde yeni iyileşiyo valla. Yaşgününde hastaydı baya. Antb. Kullandık. Onun haricinde hayat güzel ve yorucu geçiyor. Şu gece kalkmalarımız bi bitsede bende derin derinnnn uyuyabilsem. Uykusuzluk berbat......

kızlar aralıkta doğurupta yeniden hamile kalan var mı ben dün öğrendim oğlum c.tesi yaşına giriyo
hayırlısını nasip etsin mevlam

nasıl sen dün öğrendin?yani hamile olduğunu mu öğrendin?evetse hayırlısı olsun inşallah,2 arkadaş hamile şuan ve bir arkadaştan haberim yok ama hamileydi doğum yapmış olma ihtimali çok yüksek...

evet canım 4 haftalık hamileyim daha yeni
sağol isteyen herkese nasip etsin mevlam
demek doğum yapanlar bile var maşallah
sen nasılsın fenerbahcemre

ayyy ne güzel Allah tamamına erdirsin canım,ben de iyiyim,kızım ve işimle uğraşıp duruyorum...

Biz de dün doğum günümüzü kutladık :)Babası ben ve minik kelebeğim mini bir kutlamma yaptık :)Tabi babaanne ve dede de telefonda kutlamaya katıldılar.Kızım çok eğlendi :)Gummy bear ın şarkı söyleyip hareket eden bebeği ile pepee nin şarkı söyleyip hareket eden bebeğini hediye ettik ona hala şaşkın şaşkın onlara bakıyor :)Ben tüm gün hazırlık yaptım bir orduya yetecek kaar :)))1 hafta yeterler bize Yaş pastasını da ben yaptım ne güzel bir mutluluk ,çok güzel ve heyecan verici bir uğraşrı benim için :)Bütün miniklerin tekrar doğum gününü kutluyorum,hayırlı ömür diliyorum hepsine...
Hasta olan bebeklere çok geçmiş olsun ,kıyamam kuzucuklara...Benim kızımında hafiften hırıltısı vardı,burun tıkanıklıgı da vardı.Doktora götürdük fazla bir şeyi yok dedi balgam sökücü verdi.Bir de öksürük şurubu ökrürüse içirirsin ama çok da gerek yok dedi.Ama kuzum balgam atamıyorki.Bugün 1 yaş aşıları için gittik sağlık ocağına doktor kontrol etti(kendi doktoru problem olmaz aşılarını yaptırın demişti)isterseniz pazartesi yaparız dedi ama bir şey olmaz dedi ,yaptırdık.İnşallah bir şey olmaz kuzuma ve bütün kuzucuklara ...

Bu arada 1 ay sonra su çiçeği ve hepatit a var özelde yapılacaklar herkes yaptıracak mı bunları ?

nce yıllara canım:))) bu arada ben o 2 aşıyıda yaptırmayı düşünmüyorum...

Bu arada hamilelere de hayırlı uğurlu olsun :)Ben de kıskanıyorum ya Kızım çabuk büyüdü ama kariyerime de çok ara vermek istemiyorum kızıımı biraz daha büyütüp işime bakmam lazım .Belli de olmaz bana

ben hamişliği çok özledim yaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…