Alışacaklar her şeye zamanla.Ben bu ara gündüz hiç bir şey yediremiyorum.2 gündür akşamları bizimle yemeye başladı.Umarım gündüzde yemeye başlar.Ayranı bizimkide seviyor:)Benim kızım da 21 aralık doğumlu :)3 ekim itibariyle emeklemeye başladı .Bıraksak yürüyecek ama yerler çok soğuk pek bırakamıyorum onu kendi haline.İçten içe de çok üzülüyorum gelişimini engelliyorum diye Ne kadar kombiye yüklensek de alttakiler yakmayınca kalebodurlar buzzz gibi oluyor Ben hiç bırakıp gel deme cesaretini gösteremedim çok korkağım :)
Benim kızım da her şeyi öğrenme gayretinde:)Lamba nerde diyoruz gösteriyor saat nerde diyoruz gösteriyor :)Burnun ve gözün nerde deyince şimdilik benim ya da babasının burnunu ve gözünü gösteriyor :)Ama kulağın nerde deyince gösteriyor :) Her şeye parmağını uzatıp sorma derdinde :)Artık halkaları güzelce yerleştirebiliyor el becerileri bayağı arttı :)
Konuşmayı soracak olursanız pek çok şeyi söylemeye çalışıyor :)takıl tukul konuşuyor :))
Bizim de 5. ve 6. dişimiz çıkıyor.Bundan 2 hafta önce vahim durumdaydı beslenmemiz.Sadece emiyordu Yavaş yavaş eski düzenine giriyor.Sabah kahvaltısında yumurta yemiyor sıkıntım o.Mutlaka gün içinde ayran içiyor.Çok şükür ayranı çok seviyor.Sabahları kahvaltısıyla mandalina suyu içiyor.Öğlen yemeğinde ayran içiyor yemeğin yanında :)Çorba da içmeye başladı yavaş yavaş.İçine kendi yaptığım ekmeği doğruyorum biraz biraz yiyor, keyfine göre :)Artık bizim yemeklerimizden yiyor ayrı yemek yapmıyorum.Bir de muzu çok seven kızım muz verince öğürüyor Ama ona da alışır inşallah :)
İştahsızlığının nedeni ağzında yara olabilir iyice bak bence.Benim kızım korkar olmuştu yemeklerden o derece dili yara olmuştu.Dişleri kanıyordu.Çok şükür şimdi iyiyiz :)
Şimdiden doğum günlerini kutluyorum tüm aralık bebeklerinin :)
Bence yere büyükj bi battanişye serip yürümeye teşvik et ben bana yakın tutuyorum ve en ufak arkaya düşme heraketinde hemen kapıyorum:)Üstelik bizim ev soba ve yerler beton.
Halka oyuncak dediklerin hangileri bende gelişimini desteklemesi içi,n bir şeyler almak istiyorum ama ne uygun olur bilemedim...