mavrulam hele bir vermeyim cıngar çıkarıyor :))Ben de önlemimi aldım bir öğününde birinden emiyor diğerinde öbüründen :)Bi de kucağa yatıp emmiyor değişik stiller geliştirdi :)Çok komik oluyor,gittiğimiz yerde adamı rezil eder yani :)))
Kızlar bu arada ben doğumdan önceki kiloma indim ama göbeğim çok gibiyumuşacık ,akşama doğru 4 aylık hamile gibi oluyorum siz de durumlar nasıl?var mı önerileriniz ...
slm kızlar nasılsınız....
benim oğlumda oturarak emiyor yatıyo kalkıyoağzı memede uzatıyo gören gülüyo bize :)
bende eski kiloma döndüm ama göbek hala var mekik çekiyorum bende günde 100 mekik çekmeye başladım.
hapsuruk canım fikirler için teşekkürler çok iyi oldu parti malzemeleri satan dükkanlardan temin edebilriz sanırımbende bir bakim
bende eski kiloma döndüm geçen ay
hatta pantolonlarım bile oluyo
eskiden basenden geçmiyodu
şiddetle pilates öneriyorum canım
evde kendin bile yapabilirsin
ben ebru şallının dvdsiyle epey yol katettim:)
Aleykum Selam nida23 :)İyiyiz sen nasılsın :)
selamlar...ben de yine şikayet edicem..paşam maşallah 10-11 gibi uyanır.gece 1-2 gibi uyur.ben sabahçıyım 6 da kalkarım hergün.tabi gece gözümü bile açamam babaya devrederim nöbeti.işten eve gelirim paşa ayakta.eskiden gündüz uyurdu.şimdi bazen uyumaz bazen de 1 saat kadar uyur.anlayacağınız yorgun gelirim hiçççç dinlenemem.yürüyoruz biz maşallah:)))salona sığamıyoruz artık.hep gezmk istiyor.evi,dışarıyı.vee en sevdiği şey kitaplığı boşaltmak.hep mızmız.eskisi gibi gülmüyo.acaba mutsuz mu diyorum kendi kendime.anlayacğınız çoook çok yoruluyorum.ha kilo dseniz...tövbe..
iyiyim çok şükür canım... yarın ehliyet sınavım var sorulara bakıyodum:))
Kilo gidince göbek neden kaldı ki :)Pilatese vakit bulabiliyor musun hapsuruk?Aman eşime top al bana pilates yapcam dedim nerene yapcan deditabi göbüşümün bu kadar vıcıklığı bir beni deli ediyor o farkında değil :)Şaka bir tarafa istiyorum yapmayı ama nerden başlayacam bilemedim .Bu dvd leri netten indiremez miyiz?İş topa kalsın kandırırım ben eşimi :)
kızlar sevde ilk defa pişik oldu
şimdiye kadar gayet iyi gidiyodu
dün hafif kızarıklık ve minik bi kan vardı
görümceme gösterdim trosyd sürdük
bugün öglen dahada kızardı yine sürdüm
akşam huysuzlandı iyice kızarmış poposu
suyla yıkadım kuruladım desitin sürdüm öyle yatırdım
dün çorbasına sogan ve sarımsak koymuştuk
acaba ondanmı oldu ya?
Allah iyilik versin :)İnşallah kazanırsın :)Başarılar şimdiden .Çok basit oluyor ben trafikten 93 ,motordan 88 diğerinden de 95 almıştım :)Ve hiç çalışmamıştım önceki yılların sorularını çözmüştüm o kadar :)direksiyon dersine de hiç katılamamıştım 4 saat çalıştırmıştı hocam öyle girdim nerdeyse herkesi uçuruyordum :))Ama geçirdiler yine de :)))Sen de alırsın inşallah benimki cüzdan da duruyor işte belki lazım olurTatlı bebeişin nasıl öpüyorum kocaman onu :)
Maşallah size ,yürüyor demek :)Ne kaç aylık bebeğin ?bu arada mutsuz diye düşünme sen de biliyorsundur bu dönemde bebekler de ayrılık kaygısı başlar ayrıca bütün bebekler agresif gördüğüm kadarıyla .Benim kızımda avazı çıktığı kadar bağırıyor arada ben de onunla bağırıyorum bu sefer oyuna döndürüyor işi :)Ayrıca geceleri uyumamak için yapmadığı şebeklik yok .Gözlerinden uyku akıyor ama uyumuyorBu dönemde geçici bir dönem genelde bakıyorum aynı aydaki bebeklere geceleri huzursuz sanırım bu da dişten kaynaklanıyor.Kilo derken bebekte mi sende mi ? :)
canım ben 6.aydan beri soğan,son günlerde de sarımsak koyuyorum yemeğe.ondan değil.antibiyotik verdiysen eğer o da yapar.hem sen neyle siliyosun altını?pamuk mu ıslak mendille mi?kızlar sevde ilk defa pişik oldu
acaba ondanmı oldu ya?
kızlar benim oğlumda sünnet oldu ameliyat olsu 3 gün olduu sıkıntılı bir dönem atlattıkkk bu arda benim rumuzum YusNesdi ama onunla giriş ypamıyorumm buda arkadaşımındı o kullanmıyo atık ben aldımm
kızlar benim oğlumda sünnet oldu ameliyat olsu 3 gün olduu sıkıntılı bir dönem atlattıkkk bu arda benim rumuzum YusNesdi ama onunla giriş ypamıyorumm buda arkadaşımındı o kullanmıyo atık ben aldımm
bende netten indirdim canım
bulursun
walla top her yerde var
çokta lazım olmadı bana zaten:)
kızlar sevde ilk defa pişik oldu
acaba ondanmı oldu ya?
inşallah canım bende bugün öğrendim yarın sınavımın olduğunu:))) çok cadı oldu teyzesi sürekli peşinden koşturuyo bizi:)) senin fıstık nasıl??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?