meraba...haklsısın canım.bugun 5.dişi tespit ettim.6.yolda.ağlamalarının sebebi buymuş demek ki.kilo tabiki benim.toplam 12gitti.20!!!!var hala.((
canım ben 6.aydan beri soğan,son günlerde de sarımsak koyuyorum yemeğe.ondan değil.antibiyotik verdiysen eğer o da yapar.hem sen neyle siliyosun altını?pamuk mu ıslak mendille mi?
slm kızlar.... bugün harika geçiyor. kızım posta gazetesinin baş sayfasında..... engüzel bebek seçildi. ve bana bugün anne dedi. şok oldum. dede baba mama diyodu ilk kez anne dedi. söylettiriyorum tekrar tekrar söylüyo. yanlış duymamışım yani. ay çok mutluyum paylaşmak istedim :)))))
Oldu da bitti maşallahnazar değmez inşallah :)Size de geçmiş olsun annesi bu da çıkmış oldu aradan,gözünüz aydın :)
Nasıl geçti sınav :)o cadıdan bir de bende var :)ama olsun yaw o olmasa kafayı yerdim heralde :)gurbet arkadaşım oldu prensesim :)
Evet nerdil çok komik oluyor emerken.Yani emerken harcadığı enerjiyi emdiği karşılamaz o derece hareketli :)))Göbek benim canımı sıkmaya başladı.Mekik çekmedim hiç 100 tane fazla değil mi :))Ben 10 taneden sonra bel ve boyun yanmasıyla doğru doktora giderim :)Ama helal olsun sana nerdil ben de çekmeye çalışacağım.İeşe yarıyor mu sence ?
Bu arada bebeğim 10 aylık oldu bile :)Daha yeni doğdu yahu zaman ne çabuk geçiyor .Tabi senin paşa da 10 aylık oldu .Çabuk mu büyüyorlar bana mı öyle geliyor ben 2. yi düşünmeye başladım bile
kızlar sevde ilk defa pişik oldu
şimdiye kadar gayet iyi gidiyodu
dün hafif kızarıklık ve minik bi kan vardı
görümceme gösterdim trosyd sürdük
bugün öglen dahada kızardı yine sürdüm
akşam huysuzlandı iyice kızarmış poposu
suyla yıkadım kuruladım desitin sürdüm öyle yatırdım
dün çorbasına sogan ve sarımsak koymuştuk
acaba ondanmı oldu ya?
evet canım çok güzel bir duygu. her baba dediğinde kıskanıyodum anne de artık diyodum. artık onuda duyuyorum ağzından :))
motoru geçersem aldım ehliyeti:))) aynen gurbet elde benim cadımda benim can yoldaşım oldu zaman nasıl geçiyo hiç anlamıyorum....
saolll canımm yaama çok çektim ya haladaçekiyorumm
100 tane fazla gelmiyo bana hatta gitgide çoğaltıyorum yalnız yarım mekik diğerini yapamam 25'er adet çekip dinleniyorum. yarım dene çok kolay.
aynen benimde 10 aylık bende seneye hamile kalmak istiyorum ama eşim istemiyor.çağla şikel ne güzel ikinciye hamile kıskanıyorum hamile görünce....
bide işe başlamak çalışmak istemiyorum
geçmiş olsun altını açınca iyice kurut sonra desitini sür ben öyle yaptım çokhafif kızarmıştı hemen geçirdi desitin. inşallah sizinde hemen iyileşir. yedikleri yapmaz ama ya altını sık sık değiştir bu aralar bide....
ayyyy ne güzel senin güzel kızın erkenden herşeyi yaptı benimki ne emekliyor ne ayağa kalkıyor basmıyo bile tembel... oturduğu yerden poposunun üstünde gidiyor.... bi baba diyor o kadar çok kıskanıyorum babası bi keyif oluyor sormayın ben o keyfi ne zaman yaşıcam acaba.......
evet öyle yaptım nerdilcim100 tane fazla gelmiyo bana hatta gitgide çoğaltıyorum yalnız yarım mekik diğerini yapamam 25'er adet çekip dinleniyorum. yarım dene çok kolay.
aynen benimde 10 aylık bende seneye hamile kalmak istiyorum ama eşim istemiyor.çağla şikel ne güzel ikinciye hamile kıskanıyorum hamile görünce....
bide işe başlamak çalışmak istemiyorum
geçmiş olsun altını açınca iyice kurut sonra desitini sür ben öyle yaptım çokhafif kızarmıştı hemen geçirdi desitin. inşallah sizinde hemen iyileşir. yedikleri yapmaz ama ya altını sık sık değiştir bu aralar bide....
ayyyy ne güzel senin güzel kızın erkenden herşeyi yaptı benimki ne emekliyor ne ayağa kalkıyor basmıyo bile tembel... oturduğu yerden poposunun üstünde gidiyor.... bi baba diyor o kadar çok kıskanıyorum babası bi keyif oluyor sormayın ben o keyfi ne zaman yaşıcam acaba.......
Slm kızlar. Kızım artık yürüyor. 2 aydan fazla süredir sıralıyodu. 1 2 haftadırda ellerini bırakıp bişiler yapmaya çalışıyordu. Bugün artık odanın bir ucundan diğer ucuna kendi başına gitti. Hafta sonu ilk adımınıda aldık ayakkabılarla daha rahat yürüdü kuzum.....
Slm kızlar. Kızım artık yürüyor. 2 aydan fazla süredir sıralıyodu. 1 2 haftadırda ellerini bırakıp bişiler yapmaya çalışıyordu. Bugün artık odanın bir ucundan diğer ucuna kendi başına gitti. Hafta sonu ilk adımınıda aldık ayakkabılarla daha rahat yürüdü kuzum.....
Maşallah kızına ...
İlk yürüyen bebek senin ki sanırım hadi gözün aydın...
Bakalım sizinkiler ne zaman yürüyecek...
Benim ki de bu haftasonu 39,5 40 derece ateşliydi doktora gittik iki kez hiçbir şey çıkmadı...
Geceleri uyumuyor hiç böyle yapmazdı dişlerine yoruyorum ben de umarım düzelir:..
Bebeğinizin dişleri ağızda gözükür gözükmez fırçalamaya başlamalısınız. Süt dişleri diş çürüklerine karşı çok dirençsizdirler. Bu sebepten dolayı süt dişleri kolayca çürüyebilir ki bu; çocuğunuzun daimi dişlerini de olumsuz yönde etkileyecektir. Sabah ve akşam yatmadan önce bebeğinizin dişlerini yumuşak kıllı bir fırçayla ve sadece su ile fırçalayınız. 1,5-2 yaşından önce bebeğinizin ağız ve diş sağlığında yutma riskinden dolayı diş macunu kullanmayın. Bu yaşlardan sonra küçük bir nohut tanesi kadar fluoridli diş macunu kullanmaya başlayabilirsiniz.
Maşallah kızına ...
İlk yürüyen bebek senin ki sanırım hadi gözün aydın...
Bakalım sizinkiler ne zaman yürüyecek...
Benim ki de bu haftasonu 39,5 40 derece ateşliydi doktora gittik iki kez hiçbir şey çıkmadı...
Geceleri uyumuyor hiç böyle yapmazdı dişlerine yoruyorum ben de umarım düzelir:..
Maşallah prensese :)Hep dimdik durur inşallah.Rabbim düşürmesin sağlam olsun adımları inşallah :)
kızlar sevde ilk defa pişik oldu
şimdiye kadar gayet iyi gidiyodu
dün hafif kızarıklık ve minik bi kan vardı
görümceme gösterdim trosyd sürdük
bugün öglen dahada kızardı yine sürdüm
akşam huysuzlandı iyice kızarmış poposu
suyla yıkadım kuruladım desitin sürdüm öyle yatırdım
dün çorbasına sogan ve sarımsak koymuştuk
acaba ondanmı oldu ya?
Kızlar dişlerle ilgili yazıları okurken bu yazıyı buldum .Ben fırçalamıyorum kızımın dişlerini ,siz fırçalıyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?