• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

meraba...haklsısın canım.bugun 5.dişi tespit ettim.6.yolda.ağlamalarının sebebi buymuş demek ki.kilo tabiki benim.toplam 12gitti.20!!!!var hala.:(((

canım ben 6.aydan beri soğan,son günlerde de sarımsak koyuyorum yemeğe.ondan değil.antibiyotik verdiysen eğer o da yapar.hem sen neyle siliyosun altını?pamuk mu ıslak mendille mi?

Hayırlı olsun inciler :)Biz de 5. ve 6. bekliyoruz ,çok huysuz ,sürekli ilgi istiyor ben gece yatarken jel sürüyorum dişlerine o zaman sakinleşiyor gibi .

slm kızlar.... bugün harika geçiyor. kızım posta gazetesinin baş sayfasında..... engüzel bebek seçildi. ve bana bugün anne dedi. şok oldum. dede baba mama diyodu ilk kez anne dedi. söylettiriyorum tekrar tekrar söylüyo. yanlış duymamışım yani. ay çok mutluyum paylaşmak istedim :))))) :43::43::43:

Verme Göknil'i gazetelere misivam nazar edecekler :)çok güzel bir duygu dimi :)benim kızım 5 aylıktı ilk anneye benzer bir şey dedi :)ya acıktığında ya da sinirlendiğinde annniii diyordu şimdilerde daha belirgin diyor :)

evet canım çok güzel bir duygu. her baba dediğinde kıskanıyodum anne de artık diyodum. artık onuda duyuyorum ağzından :))

Nasıl geçti sınav :)o cadıdan bir de bende var :)ama olsun yaw o olmasa kafayı yerdim heralde :)gurbet arkadaşım oldu prensesim :)

motoru geçersem aldım ehliyeti:))) aynen gurbet elde benim cadımda benim can yoldaşım oldu zaman nasıl geçiyo hiç anlamıyorum....

Evet nerdil çok komik oluyor emerken.Yani emerken harcadığı enerjiyi emdiği karşılamaz o derece hareketli :)))Göbek benim canımı sıkmaya başladı.Mekik çekmedim hiç 100 tane fazla değil mi :))Ben 10 taneden sonra bel ve boyun yanmasıyla doğru doktora giderim :)Ama helal olsun sana nerdil ben de çekmeye çalışacağım.İeşe yarıyor mu sence ?

Bu arada bebeğim 10 aylık oldu bile :)Daha yeni doğdu yahu zaman ne çabuk geçiyor .Tabi senin paşa da 10 aylık oldu .Çabuk mu büyüyorlar bana mı öyle geliyor ben 2. yi düşünmeye başladım bile ;)

100 tane fazla gelmiyo bana hatta gitgide çoğaltıyorum yalnız yarım mekik diğerini yapamam 25'er adet çekip dinleniyorum. yarım dene çok kolay.

aynen benimde 10 aylık bende seneye hamile kalmak istiyorum ama eşim istemiyor. :( çağla şikel ne güzel ikinciye hamile kıskanıyorum hamile görünce....

bide işe başlamak çalışmak istemiyorum :19:

kızlar sevde ilk defa pişik oldu:(
şimdiye kadar gayet iyi gidiyodu
dün hafif kızarıklık ve minik bi kan vardı
görümceme gösterdim trosyd sürdük
bugün öglen dahada kızardı yine sürdüm
akşam huysuzlandı iyice kızarmış poposu:(
suyla yıkadım kuruladım desitin sürdüm öyle yatırdım
dün çorbasına sogan ve sarımsak koymuştuk
acaba ondanmı oldu ya?

geçmiş olsun altını açınca iyice kurut sonra desitini sür ben öyle yaptım çokhafif kızarmıştı hemen geçirdi desitin. inşallah sizinde hemen iyileşir. yedikleri yapmaz ama ya altını sık sık değiştir bu aralar bide....

evet canım çok güzel bir duygu. her baba dediğinde kıskanıyodum anne de artık diyodum. artık onuda duyuyorum ağzından :))

ayyyy ne güzel senin güzel kızın erkenden herşeyi yaptı benimki ne emekliyor ne ayağa kalkıyor basmıyo bile tembel... oturduğu yerden poposunun üstünde gidiyor.... bi baba diyor o kadar çok kıskanıyorum babası bi keyif oluyor sormayın ben o keyfi ne zaman yaşıcam acaba.......

motoru geçersem aldım ehliyeti:))) aynen gurbet elde benim cadımda benim can yoldaşım oldu zaman nasıl geçiyo hiç anlamıyorum....

Alırsın alırsın korkma :)Allah sağlık sıhhat versin gerisi bir şekilde geliyor.Mesela biz depremde sadece sallandık ben hemen kızıma koştum ama van'dakilerin çoğu çocuğunu kaybetti ya da çocuklar annelerini .Çok kötü bir durum Rabbim çocuklarımızla sınamasın bizi inşallah.Van'dakilere de acil şifalar ve bol sabırlar diliyorum ,ölenlere de Allah'tan rahmet :(

100 tane fazla gelmiyo bana hatta gitgide çoğaltıyorum yalnız yarım mekik diğerini yapamam 25'er adet çekip dinleniyorum. yarım dene çok kolay.

aynen benimde 10 aylık bende seneye hamile kalmak istiyorum ama eşim istemiyor. :( çağla şikel ne güzel ikinciye hamile kıskanıyorum hamile görünce....

geçmiş olsun altını açınca iyice kurut sonra desitini sür ben öyle yaptım çokhafif kızarmıştı hemen geçirdi desitin. inşallah sizinde hemen iyileşir. yedikleri yapmaz ama ya altını sık sık değiştir bu aralar bide....

ayyyy ne güzel senin güzel kızın erkenden herşeyi yaptı benimki ne emekliyor ne ayağa kalkıyor basmıyo bile tembel... oturduğu yerden poposunun üstünde gidiyor.... bi baba diyor o kadar çok kıskanıyorum babası bi keyif oluyor sormayın ben o keyfi ne zaman yaşıcam acaba.......

Zaten bildiğim kadarıyla sezeryanla doğum yapanlar yarım mekik çekmeliymiş.Ben de çekmeye başladım inşallah işe yarar göbeğimden nefret ediyorum :):emir_bebek:

evet öyle yaptım nerdilcim
biraz acık bırakıp kurumasını sagladım ve hep desitin surdum
saatte 1 degiştirdim diyebilirim
şimdi epey düzeldi
yarına bişi kalmaz diye ümit ediyorum:)

Slm kızlar. Kızım artık yürüyor. 2 aydan fazla süredir sıralıyodu. 1 2 haftadırda ellerini bırakıp bişiler yapmaya çalışıyordu. Bugün artık odanın bir ucundan diğer ucuna kendi başına gitti. Hafta sonu ilk adımınıda aldık ayakkabılarla daha rahat yürüdü kuzum.....

Son düzenleme:
Slm kızlar. Kızım artık yürüyor. 2 aydan fazla süredir sıralıyodu. 1 2 haftadırda ellerini bırakıp bişiler yapmaya çalışıyordu. Bugün artık odanın bir ucundan diğer ucuna kendi başına gitti. Hafta sonu ilk adımınıda aldık ayakkabılarla daha rahat yürüdü kuzum.....

Maşallah kızına ...
İlk yürüyen bebek senin ki sanırım hadi gözün aydın...
Bakalım sizinkiler ne zaman yürüyecek...

Benim ki de bu haftasonu 39,5 40 derece ateşliydi doktora gittik iki kez hiçbir şey çıkmadı...
Geceleri uyumuyor hiç böyle yapmazdı dişlerine yoruyorum ben de umarım düzelir:..

Maşallah prensese :)Hep dimdik durur inşallah.Rabbim düşürmesin sağlam olsun adımları inşallah :)

Maşallah kızına ...

Benim ki de bu haftasonu 39,5 40 derece ateşliydi doktora gittik iki kez hiçbir şey çıkmadı...
Geceleri uyumuyor hiç böyle yapmazdı dişlerine yoruyorum ben de umarım düzelir:..

Yok ilk yürüyen bebekler vardı facede görmüştüm ekince'nin damlası da yürüyecekti acaba yürüdü mü ?Yağız da yürüyor sanırım tam bilmiyorum ama yürüyenler var yani :)Hepsine kocaman maşallah.:nazar:

Size de çok çok geçmiş olsun mavrulam .Diştendir büyük ihtimal ama 39-5 40 derece çokmuş.Bizim en fazla 38,5 oldu sonraki gün dişleri patladı.Kulak enfeksiyonu falan olmaz inşallah.Tekrar çok geçmiş olsun :(

Bebeğinizin dişleri ağızda gözükür gözükmez fırçalamaya başlamalısınız. Süt dişleri diş çürüklerine karşı çok dirençsizdirler. Bu sebepten dolayı süt dişleri kolayca çürüyebilir ki bu; çocuğunuzun daimi dişlerini de olumsuz yönde etkileyecektir. Sabah ve akşam yatmadan önce bebeğinizin dişlerini yumuşak kıllı bir fırçayla ve sadece su ile fırçalayınız. 1,5-2 yaşından önce bebeğinizin ağız ve diş sağlığında yutma riskinden dolayı diş macunu kullanmayın. Bu yaşlardan sonra küçük bir nohut tanesi kadar fluoridli diş macunu kullanmaya başlayabilirsiniz.

Kızlar dişlerle ilgili yazıları okurken bu yazıyı buldum .Ben fırçalamıyorum kızımın dişlerini ,siz fırçalıyor musunuz?

Son düzenleme:
Maşallah kızına ...

teşekkürler canım. Sanada geçmiş olsun çok. Bizimkide ateşlendi geçenlerde... Ama sonrasında 7.dişini patlattı. Kaç gecedir uyumuyo yine. 8. Dişi patladı patlıcak....

kızlar sevde ilk defa pişik oldu:(
şimdiye kadar gayet iyi gidiyodu
dün hafif kızarıklık ve minik bi kan vardı
görümceme gösterdim trosyd sürdük
bugün öglen dahada kızardı yine sürdüm
akşam huysuzlandı iyice kızarmış poposu:(
suyla yıkadım kuruladım desitin sürdüm öyle yatırdım
dün çorbasına sogan ve sarımsak koymuştuk
acaba ondanmı oldu ya?

Canım bizim doktor travazol krem verdi sadece 1 defa sürüyorumm açtığımda hiçbirşey kalmamışş oluyuorr birde bunu dene istersenn

Merhaba
aralikanneleri@groups.facebook.com adresine mail atarak Aralık Anneleri Facebook grubuna ileti yollamış olursunuz.

Aralik Annelerinin Kadinlar Kulubu Facebook Grup Adresi : Aralik Anneleri Facebook Grup

Kadinlar Kulubu Facebook Sayfa Adresi : Kadınlar Kulübü Facebook Sayfa

Kadinlar Kulubu Facebook Hesabı : Kadınlar Kulübü Facebook Profil

Kadinlar Kulubu Facebook Grup Adresi : Kadinlar Kulubu Facebook Grup

Aralık annelerinde senelere göre ayırım yapmadık. Diğer gruplar böyle ayırımda bulunmuş bu tamamen kadınlar kulübü üyelerine ait bir gruptur.

Aralik Annelerinin Kadinlar Kulubu Facebook Grup için editor aramaktayız bu bilgiyide eklemek isterim ...

Back