Alışacaklar her şeye zamanla.Ben bu ara gündüz hiç bir şey yediremiyorum.2 gündür akşamları bizimle yemeye başladı.Umarım gündüzde yemeye başlar.Ayranı bizimkide seviyor:)Benim kızım da 21 aralık doğumlu :)3 ekim itibariyle emeklemeye başladı .Bıraksak yürüyecek ama yerler çok soğuk pek bırakamıyorum onu kendi haline.İçten içe de çok üzülüyorum gelişimini engelliyorum diyeNe kadar kombiye yüklensek de alttakiler yakmayınca kalebodurlar buzzz gibi oluyor Ben hiç bırakıp gel deme cesaretini gösteremedim çok korkağım :)
Benim kızım da her şeyi öğrenme gayretinde:)Lamba nerde diyoruz gösteriyor saat nerde diyoruz gösteriyor :)Burnun ve gözün nerde deyince şimdilik benim ya da babasının burnunu ve gözünü gösteriyor :)Ama kulağın nerde deyince gösteriyor :)Her şeye parmağını uzatıp sorma derdinde :)Artık halkaları güzelce yerleştirebiliyor el becerileri bayağı arttı :)
Konuşmayı soracak olursanız pek çok şeyi söylemeye çalışıyor :)takıl tukul konuşuyor :))
Bizim de 5. ve 6. dişimiz çıkıyor.Bundan 2 hafta önce vahim durumdaydı beslenmemiz.Sadece emiyorduYavaş yavaş eski düzenine giriyor.Sabah kahvaltısında yumurta yemiyor sıkıntım o.Mutlaka gün içinde ayran içiyor.Çok şükür ayranı çok seviyor.Sabahları kahvaltısıyla mandalina suyu içiyor.Öğlen yemeğinde ayran içiyor yemeğin yanında :)Çorba da içmeye başladı yavaş yavaş.İçine kendi yaptığım ekmeği doğruyorum biraz biraz yiyor, keyfine göre :)Artık bizim yemeklerimizden yiyor ayrı yemek yapmıyorum.Bir de muzu çok seven kızım muz verince öğürüyor Ama ona da alışır inşallah :)
İştahsızlığının nedeni ağzında yara olabilir iyice bak bence.Benim kızım korkar olmuştu yemeklerden o derece dili yara olmuştu.Dişleri kanıyordu.Çok şükür şimdi iyiyiz :)
Şimdiden doğum günlerini kutluyorum tüm aralık bebeklerinin :)
Teşekkürler hoşbulduk...selamlar...kızlar sakınmayın bebeklerinizi.bırakın gezsinler.ben sıralama döneminde yere yorgan seriyorddum.o zaman yazdı.halılar yoktu ve yerler sertti.acımasın canı diye yorgan vardı komik olsada.düşe kalka sıraladı.şimdi yüürüyor hem de çookk oldu.koşcak nerdeyse..annesine çekmiş.ben de 9 aylıkken yürümüşüm.yürümesi de dert.peşinde ayrılamıyoruz.her yeri karıştıyı-or.veee ilk doğum günü telaşı var.bakalım nasıl olacak.kikirikli sende hoş eldin aaramıza.
Teşekkürler hoşbulduk...
Haklısın kısıtlamamak lazım.Yorgan fikri iyi gerçekten bende akşamları yorgan serip teşvik edicem.Battaniyede canı yanar ama yorganda kolay kolay bişey olmaz.
doğru söylüyorsun bi arkadaşım daha aynısı söyledi ama yetmez felan diye çok korkuyorum gerçi çeşit olucak maksat tatmak doymak değil dediğin gb yapalım bizde... birde pastayı nasıl yaptırmayı düşünüyosun konsept felan belirlyecek misin?
.
sanırım 1 şeklinde yaptırıcam nerdilcim pelitte güzel seçenekler vardı kelebekli falan
onlardan birini seçicem
ama konsepte henüz karar vermedim
ben partş süslerini kendim hazırlıcam
çünkü biraz bu işlerden anlıyorum
cupcake kağıtları hediye kutuları su şişesi etiketleri peçetelik ve banner yapıcam
bak blogumda bi kaç örnek var
şekerden şeyler
sanırım 30 aralıkta doğdugu için kardan adam ve kar temalı süsler hazırlayacağım
blogunu çok beğendim ellerine sağlık hepsi çok güzelll...
bende pasta için mado ve pelit arasında kaldım pelit in kalitesi lezzeti tartışılmaz...
mado daha uygun onunda pastalarını beğeniyoruz acaba pasta dilimlerinin büyüklüğü standart mı pelitin dilimleri büyük hesaplanıyor madonunda büyük mü acaba? yoksa uygun fiyatının yanında dilimlerde daha mı küçük...[/Q
açıkçası madodan hiç pasta yaptırmadık bu şekilde
sadece standart pastalarından alıyorum gayet lezzetli tabiki
ama dilim hesabı için kesin bişey diyemem nerdilcim
aslında pastanedekilere sorsan açıklarlar
ben nişanımda güllüoğluna yaptırmıştım 3o kişilikti
70 kişiye yetti:) sanırım pastane hesabına göre dilimler hep büyük hesaplanıyo
Çok uzun zaman oldu girmeyeli buraya. Oğlum dün tam 1 yaşına girdi.Umut Kaan'ı ilk kucağıma aldığımda herkese attığım mesajı okudum az önce sitede çok duygulandım.
yazdığım mesaj şu;
"tarifi zor olan duygular içindeyim.Minik mucize Umut Kaan Çelen kucağımda büyük bir zevk ve mutlulukla duyurulur"
duygularım hala tarifsiz, ve bana güzel duyguları yaşatan yavrum şimdi 1 yaşında.
Seni çok seviyorum canım oğlum Umut'um.
Çok uzun zaman oldu girmeyeli buraya. Oğlum dün tam 1 yaşına girdi.Umut Kaan'ı ilk kucağıma aldığımda herkese attığım mesajı okudum az önce sitede çok duygulandım.
yazdığım mesaj şu;
"tarifi zor olan duygular içindeyim.Minik mucize Umut Kaan Çelen kucağımda büyük bir zevk ve mutlulukla duyurulur"
duygularım hala tarifsiz, ve bana güzel duyguları yaşatan yavrum şimdi 1 yaşında.
Seni çok seviyorum canım oğlum Umut'um.
[QUOTE
açıkçası madodan hiç pasta yaptırmadık bu şekilde
sadece standart pastalarından alıyorum gayet lezzetli tabiki
ama dilim hesabı için kesin bişey diyemem nerdilcim
aslında pastanedekilere sorsan açıklarlar
ben nişanımda güllüoğluna yaptırmıştım 3o kişilikti
70 kişiye yetti:) sanırım pastane hesabına göre dilimler hep büyük hesaplanıyo
Gerçekten öyle böyle geçti koskoca yıl hiç anlamadık.1 yaş sonrası daha gariptir heralde:):)
kızlar oğluma süpermen kıyafeti almak istiyorum nerden bulabilirim sipariş vericem ama bulamıyorum ya bildiğiniz bi site falan varsa verirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?