2010 Aralık Anneleri

Alışacaklar her şeye zamanla.Ben bu ara gündüz hiç bir şey yediremiyorum.2 gündür akşamları bizimle yemeye başladı.Umarım gündüzde yemeye başlar.Ayranı bizimkide seviyor:)

Bence yere büyükj bi battanişye serip yürümeye teşvik et ben bana yakın tutuyorum ve en ufak arkaya düşme heraketinde hemen kapıyorum:)Üstelik bizim ev soba ve yerler beton.

Halka oyuncak dediklerin hangileri bende gelişimini desteklemesi içi,n bir şeyler almak istiyorum ama ne uygun olur bilemedim...

selamlar...kızlar sakınmayın bebeklerinizi.bırakın gezsinler.ben sıralama döneminde yere yorgan seriyorddum.o zaman yazdı.halılar yoktu ve yerler sertti.acımasın canı diye yorgan vardı komik olsada.düşe kalka sıraladı.şimdi yüürüyor hem de çookk oldu.koşcak nerdeyse..annesine çekmiş.ben de 9 aylıkken yürümüşüm.yürümesi de dert.peşinde ayrılamıyoruz.her yeri karıştıyı-or.veee ilk doğum günü telaşı var.bakalım nasıl olacak.kikirikli sende hoş eldin aaramıza.

Teşekkürler hoşbulduk...

Haklısın kısıtlamamak lazım.Yorgan fikri iyi gerçekten bende akşamları yorgan serip teşvik edicem.Battaniyede canı yanar ama yorganda kolay kolay bişey olmaz.

Teşekkürler hoşbulduk...

Haklısın kısıtlamamak lazım.Yorgan fikri iyi gerçekten bende akşamları yorgan serip teşvik edicem.Battaniyede canı yanar ama yorganda kolay kolay bişey olmaz.

hoşgeldin...

masallah bebeklere yürüyenler sıralayanlar biz daha 1 haftadır emekliyoruz benimki tembel herşeyi geç yapıyo :) henuz tay tay :26: bile duramıyo doğumgününde yürüse güzel olurdu ama neyse kucağımızda ve yerlerde geçicek.

madodan doğum günü pastası yaptıran var mı?

sanırım 1 şeklinde yaptırıcam nerdilcim pelitte güzel seçenekler vardı kelebekli falan
onlardan birini seçicem
ama konsepte henüz karar vermedim
ben partş süslerini kendim hazırlıcam
çünkü biraz bu işlerden anlıyorum
cupcake kağıtları hediye kutuları su şişesi etiketleri peçetelik ve banner yapıcam
bak blogumda bi kaç örnek var
şekerden şeyler
sanırım 30 aralıkta doğdugu için kardan adam ve kar temalı süsler hazırlayacağım

blogunu çok beğendim ellerine sağlık hepsi çok güzelll...

bende pasta için mado ve pelit arasında kaldım pelit in kalitesi lezzeti tartışılmaz...
mado daha uygun onunda pastalarını beğeniyoruz acaba pasta dilimlerinin büyüklüğü standart mı pelitin dilimleri büyük hesaplanıyor madonunda büyük mü acaba? yoksa uygun fiyatının yanında dilimlerde daha mı küçük...

Çok uzun zaman oldu girmeyeli buraya. Oğlum dün tam 1 yaşına girdi.Umut Kaan'ı ilk kucağıma aldığımda herkese attığım mesajı okudum az önce sitede çok duygulandım.
yazdığım mesaj şu;
"tarifi zor olan duygular içindeyim.Minik mucize Umut Kaan Çelen kucağımda büyük bir zevk ve mutlulukla duyurulur"
duygularım hala tarifsiz, ve bana güzel duyguları yaşatan yavrum şimdi 1 yaşında.
Seni çok seviyorum canım oğlum Umut'um.

Son düzenleme:

allah nice mutlu hayırlı yaşlar versin umut kaana:)

nice mutlu senelere.... allahım sağlıklı uzun ömürler versin inşallah. bizimde 8 inde ilk yaş günümüz. çok heycanlıyız şaşkınız. nasılda geçiverdi koskoca 1 yıl anlamadık..... sanki dün gibi kızımın doğduğu gün :)))

nice mutlu sağlıklı senelere UMUT KAAN....

madoya sorduk 1 kişinin yiyebileceği kadar demiş :) eşimde üstünde pek durmamış... neyse bi şekilde halledicez divan da kuzenim çalışıyo bide ona sorucam bakalım resimlerimizi paylaşırız...

Gerçekten öyle böyle geçti koskoca yıl hiç anlamadık.1 yaş sonrası daha gariptir heralde:):)

yaaa koskoca bir yıl bundan sonra ay hesspları yava yavaş geride kalıcak ve yaş söyler olucaz yaşlanıyoruz ama en güzel tarafı bebeklerin büyüdüğünü görmek

slm arkadaşlar benim diğer nicim aktifleştirilmedi bende başka nicle açtım napıyonuz bakalıb benim oğlum yeni 2 3 adım atmaya başladı yaaa bu ayın 23nde doğum günümüz var şimdiden beni telaş sardı menü düşünüyom

kızlar oğluma süpermen kıyafeti almak istiyorum nerden bulabilirim sipariş vericem ama bulamıyorum ya bildiğiniz bi site falan varsa verirmisiniz

kizim yarin bir yasina:2::2::2: nasilda gecti zaman gecen sene bu vakitlar sancilar girip girip gitmek bilmiyordu bugunde damla atesli dun asilarii oldu pastamizi siparis etmedik insaallah yetisir
herkesin bebisinin yasini kutuyorum nice mutlu senelere hep beraber

yarın bizim de doğum günüüz var.çok şükür bir yılı devirdik.yaşına giren bebişlerimizin doğum gününü kutluyorum....

buraya girmeyeli nekadar zaman olmuş
bebişlerimize hazırlıklarımızı,doğum heyecanalrını
paylaşırken şimdi nerdeyse 1 yıl olucak.
facede grupta son hız doğumgünü hazırlıkalrı,
menü çeşitleri havaalrada uçuşuyor
bende pasta tarifleri bakyım diye girdim
meraba demeden geçmek istemedim
benim ciciş kızım da 15 aralıkta 1 yaşıan giriyor
ama biz pazar kutlıcaz nasipse.
yürümeyede başladı
kendi kendine 7-8 adım atıyor gidiyor
feci yaramaz çok hareketli.
ordan oraya
budan sonra işimizç çok daha zor galiba.
kendinzie de bebişlere de çok iyi bakın.

herkese merhabalar.geçen sene bu zamanlar elim karnımda bebişim gelsin diye bekliyordum.şimdi doğum günü hazırlığıdayım.nasılda geçmiş zaman anlaşılamadan.bu sayfaya yazmayalı işte bu kadar zaman olmuş.eski arkadaşlardan da gördüm.inanın gözlerim doldu.bir garip oldum.
tatlı oğlumla zaman su gibi geçti demek ki.bu arada bizim ufaklık büyüdü tabiki.9,5 aylıkken yürümeye başladı.şimdi koşuyor.tutabilene aşkolsun.canı sağolsun beni epey yoruyor.iş ev bebiş derken pek gelemiyorum.
yaşını dolduran aralık bebişlerini kutluyorum.hepsinin ömrü sağlıklı ve uzun olsun.herkese sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…