birde bebeklerinizin kiloları kaç bizimki iyice zayıfladı çok canım sıkılıyor
merhaba arkadaşlar bende 2010 aralık annesiyim yeni gördüm bu topiği çok güzel aynı dönem annelerle sohbet edip, birşeyler paylaşabilmek... benim kızım 15 arlık doğumlu. çoğu bebeğin dişi çıkmış ama bizde hala tık yok inşallah bizimkide bizi ve meleğimi zorlamadan gelirler...
Hosgeldin Cnm bizde de henüz tık yok Cnm dış konusunda.ben ne kadar geç çıkarsa o kadar memnun olacağım çünkü benimki emerken ısırıyor hep
merhaba kızlar benim kızımda 8 aralık doğumlu benim meleğimde henüz diş çıkarmadı ama boynu ve sırtı çok kötü isilik oldu bir aydır uğraşıyorum nerdeyse ama hala aynı sizinkilerde isilik oldumu?
sıcaklardan bizdede çıktı isilik, izmirde olduğumuz için sıcak + nem isilik kaçınılmaz oluyor, hergün hatta günde birkaç kez duş yaptırıyorum azalıyor...
canım benimde bazen azalıyo ama yine ertesi gün aynı oluyo çocuğuma kortizon içerikli krem verdi dr ayrıca avil şurup ama sanki krem tüylendirdi gibi geldi acaba dökülürmü yoksa kalırmı diye korkuyorum malum kız çocuğu
canım maalesef çok fazlalaştı yarın kontrole götürücem eğer yine ilaç verirse kullanmıycam bende denize sokmayı düşünüyorum genelde verilen ilaçları iyice araştırmadan kullanmam ama bu sefer basiretim bağlandı galiba....ya bide sizlerin bebekleride çok terliyomu benimkinin yastığı ve fanilası resmen sırıl sıkllam oluyo bende ince giydirip üstünü yarıya kadar örtüyorum oda sıcaklığı 28 derece korkuyorum hasta olucak diye ...siz ne örtüyosunuz ve gece yatarken ne giydiriyosunuz beni aydınlatırsanız sevinirimcanım çok fazla değilse krem falan kullanmasaydın keşke(dr.nun daha ii bilir tabi), avil şurup alerjik bir durum yada kaşıntı için verilir genelde bebekte uykuya eğilim artar birazda, benim tanıdığım birkaç doktor denize sokmayı öneriyor bebeği denize götürebilecek imkanın yoksa tuzlu su ile ıslatılmış bez ile sil isilikli yerleri daha sonrada bebeği yıka..
canım maalesef çok fazlalaştı yarın kontrole götürücem eğer yine ilaç verirse kullanmıycam bende denize sokmayı düşünüyorum genelde verilen ilaçları iyice araştırmadan kullanmam ama bu sefer basiretim bağlandı galiba....ya bide sizlerin bebekleride çok terliyomu benimkinin yastığı ve fanilası resmen sırıl sıkllam oluyo bende ince giydirip üstünü yarıya kadar örtüyorum oda sıcaklığı 28 derece korkuyorum hasta olucak diye ...siz ne örtüyosunuz ve gece yatarken ne giydiriyosunuz beni aydınlatırsanız sevinirim
merhaba canım kusura bakma dönemedim ,ilgin için sağol...bende hergün duş aldırıyorum ama gece çok terliyo azda örtsem sırılsılam kalkıyo sırtına sürekli bez koyuyorum ve herseferinde bez su içinde hasta olucak diye korkuyorum bende çorap giydirmiyorum ama nafile isilik bigün azalıyo diğer gün artıyo kafayı yiycem vallahi...Merhaba benim oğlumda isilik oldu boğazları felan çok terleyen bir çocuk...
Sadece çıtçıtlı badi ile yatırıyorum çorapta giydirmiyorum ve üzerini sadece ayaklarını örtün zaten emzirmeye kalktığında bakarsın üşürse örtersin ama 28 derecede üşütmez ...Ve ben her gün duş aldırıyorum çocuğa bu sıcaklarda şart...İsilikleri azaldı bu arada...
dr.alerjik yapısı var dedi yaaaa terlemenin alerji ile ne alakası var anlamadımbizde de aynı dert var kızlar.sırılsıklam oluyor üstü başı.hayırlısıyla şu yazı bir atladaydık
merhaba kızlar benim kızımda 8 aralık doğumlu benim meleğimde henüz diş çıkarmadı ama boynu ve sırtı çok kötü isilik oldu bir aydır uğraşıyorum nerdeyse ama hala aynı sizinkilerde isilik oldumu?
sıcaklardan bizdede çıktı isilik, izmirde olduğumuz için sıcak + nem isilik kaçınılmaz oluyor, hergün hatta günde birkaç kez duş yaptırıyorum azalıyor...
canım maalesef çok fazlalaştı yarın kontrole götürücem eğer yine ilaç verirse kullanmıycam bende denize sokmayı düşünüyorum genelde verilen ilaçları iyice araştırmadan kullanmam ama bu sefer basiretim bağlandı galiba....ya bide sizlerin bebekleride çok terliyomu benimkinin yastığı ve fanilası resmen sırıl sıkllam oluyo bende ince giydirip üstünü yarıya kadar örtüyorum oda sıcaklığı 28 derece korkuyorum hasta olucak diye ...siz ne örtüyosunuz ve gece yatarken ne giydiriyosunuz beni aydınlatırsanız sevinirim
ii geceler kızlar
sizin hala saçlarınız dökülmeye devam ediyor mu?
benim sanki gün geçtikce artıyor gibi dökülmesi
bir de bizim oğlan 3-4 gecedir yatırdıktan 10- 15 dk sonra mızırdanmaya başlıyor.yanına gidiyorum yanağımı yanağına deydiriyorum hemen uyuyuverior.daha da mızırdanırsa yanına girip dalana kadar bekliyorum mecburen.yoksa ağlıyor
3-4 gece önce çok mızırdanmıştı ben de yanıma aldım sonra uyudu güzelce.ama sanırım alışkanlık haline getirdi,
inş böyle devam etmez
sizde de böyle bir durum var mı?
ii geceler kızlar
sizin hala saçlarınız dökülmeye devam ediyor mu?
benim sanki gün geçtikce artıyor gibi dökülmesi
bir de bizim oğlan 3-4 gecedir yatırdıktan 10- 15 dk sonra mızırdanmaya başlıyor.yanına gidiyorum yanağımı yanağına deydiriyorum hemen uyuyuverior.daha da mızırdanırsa yanına girip dalana kadar bekliyorum mecburen.yoksa ağlıyor
3-4 gece önce çok mızırdanmıştı ben de yanıma aldım sonra uyudu güzelce.ama sanırım alışkanlık haline getirdi,
inş böyle devam etmez
sizde de böyle bir durum var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?