hepinize tşk ederim kızlar iyi dilekleriniz için halaa beklemedeyiz haftaya belli olur sanırım öptüm hepinizi yazarım gelişmeleri sizlerde kontrol edin popo çatalından aşağısını ayırarak. ek gıdaya geçipte bebeklerine yediremeyen arkadaşlar üzülmeyin bnm kızımda ağzını açmıyodu yemiodu ama alışdı şimdi reklam falan açarken katı katı verdim ağzına beni emmeyi bırakdı maalesef zaten 4.aydan sonra emmek istemedi ben zorla 6. aya kadar emzirdim şimdi 8.aya girdik emmio işde ama yiyiyor herşeyi zaman lazım yeni alışıyorlarya
Slm kızlar. Benim kuzucuğum ilk dişini patlattı :) çocum 2 gündür yemek yemiyodu. Dün gecede hiç uyumadı nedeni dişiymiş demekki. Paylaşmak istedim görüşmek üzere......
bizimde diş etlerimiz hala kabarık ama geen yok(((
sinem,o malum meselede bir gelişme var mı?
2010 aralık annelrim nasılsınız,bebişlerinizin düzenleri oturdumu alıştık artık değilmi,
biz bikaç gndür iştahsısız inşallah geçici bir durumdur,öpüyoruz sizi
haklısın,facebooktan çıktım,burada ise tık yok.nerde paylaşımlar?pişman mı oluyorum ne?ağlamalar sıcaktan.paşam 15 gün boyunca her gece ağladı.salona taşındık,klima var.ağlamalar baya bi azaldı.yanlız uzatamıyorun ben.emerken bile ayakta emmekistiyor.büyüyorlar mı ne
bizim hala doğru dürüst gündüz uykumuz yok.Ve gündüz uykusuna çok zor dalıyoruz malesef.Uyutması 1 saat uynaması yarım saat bizim paşanın.onun dışında ek gıdalara alışmaya çalışıyoruz.dişimiz yok henüz.pek de bir belirti de yok zaten.
Merhaba kızlar ben günde 3-4 kez bakıyorum buraya ama malesef kimse yok...
Benim oğlum oturuyor artık rahat rahat yatırmayada gelmiyor illa oturmak istiyor...Çok şükür uykudan uyandığında da ağlamıyor...Gündüz uykularını çok düzenli olmasa da akşam en geç 8.30 da uyuyor oğlum... Ama sabah 6 da dikiliyor yatağında kendi kendine konuşup bizi de uyandırıyorHer gün işten anneme gidince beni görünce hemen kucağıma atlıyor emmek istediğini gösteriyor resmen bitiriyor beni....
keşke kalsaydın face de:) ama buranında tabi tadı farklı işte,insan dönüp dolaşıp bi bakmak istiyo...
büyüyolar canım bencede, hatta kapris yapıyolar annelere:) yeterki emsin yavru annesi,ayaktada olsa:)))
klima dokunmuyo mu canım,ben biraz klima konusunda pimpirikliyim
haklısın canım oralar tabi daha bi sıcaktır:))) şahsen en anadolunun bağrında yaşayan biri olarak,yarım saat kila çalışsa hapşırmaya başlarım,boğazım ağrır:) kuzu böyle rahat ediyosa ne güzell:)tatlım klima 25-27 arası çalışıyor ve salonun kapısı hep açık.biraz üşüsem hemen kapatıyorum va yukarıya dogru ayarladım.resmen tavana üflüyor ve buna rağmen paşamı klimanın sınırlarına koymuyorum.gece ise kapıyı da klimayı da kapatıyorum.gün içinde serin olduğundan gece ısınmıyor.ama klimasız olmuyor hele akdeniz blgesinde:))
Slm kızlar been geldimm:))
damlayı uyuttum ..bı yerinde durmuyor cadı kız sandalyenin altına girmiş bağırıyor girerken babami sordun canım :) uyuttum genelde öğlen 12-13 aradı uyur uykudan sonra öğle yemeğini yer. İki ay oldu ekgidaya basliyali hiç çoğalmadı yedikleri( kulağını cekistiriyor dış mı çıkacak acep.. su dış çıkaranlar ne güzel yaa..
kızlar sıcaktan istahdiz oluyorlar kızım gecen haftalarda sıcaklık 40 i vurduğunda sudan baska birsey istemedi anca emdi:)
klimayida bebekten uzak tutun derim.. Atletle dursunlar evde hattta ben cis yaptıktan sonra 10-15 dk bez koymuyorum rahatlasın diye.
slm bayanlar benim oğlum a7 aralık doğumlu ve diş çıkartıyoruz hiçbirşey yemiyor ne yapacağım bilmiyorum bana bir akıl verseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?