How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2010 Aralık Anneleri

Canım benim kızımda inanılmaz terliyor. Sadece çıtçıtlı badi ile yatırıyorum. Üzerini kesinlikle örttürmüyor. Ayrıca evimin bütün camları açık yatıyoruz. Püfür püfür essiyor. Anca öyle uyuyor yoksa sıcaktan uyuyamıyor. Ayrıca odamız tam 32 derece oluyor. Allaha şükür daha hastalanmadı umarım bişi olmaz. 2 aydır böyleyiz.

Kızlar kızımın 2. Dişi patlamak üzere ve çok huysuz. Bebeği diş çıkaran anneler bebeklerinizi nasıl rahatlatıyorsunuz? Allah kolaylık versin hepimize.....

ya kızlar benim oğluşumun isilikleri epey arttı.yüzünde ve kollarında özellikle
hergün banyo da yaptırıyorum gece sadece atletiyle yatıyor
geçmezse doktora götürecem
inş geçer biran önce

Kızlar kızımın 2. Dişi patlamak üzere ve çok huysuz. Bebeği diş çıkaran anneler bebeklerinizi nasıl rahatlatıyorsunuz? Allah kolaylık versin hepimize.....

cnm biz henüz diş çıkartmadık.Valla zor gibi görünüyor.allah yardımcın olsun

selamlar...herkes terden muzdarip.tabi bende.ama beni asıl telaştıran paşamın su içmemesi.elimde bardak(Biberona hiiiççç yanaşmaz)ardından koşuyorum.yok.idrarı da azaldı sanki.zor işler...isilik olmadık çok şükür.klima var ya işe yarıyor çok şkür...vvvvvvvvveeeeee bugun ilk kz emekledikkk:65:

selamlar...herkes terden muzdarip.tabi bende.ama beni asıl telaştıran paşamın su içmemesi.elimde bardak(Biberona hiiiççç yanaşmaz)ardından koşuyorum.yok.idrarı da azaldı sanki.zor işler...isilik olmadık çok şükür.klima var ya işe yarıyor çok şkür...vvvvvvvvveeeeee bugun ilk kz emekledikkk:65:

cnm benim oğlum da bardakla içmiyor.keşke biberonu alsaydı kolay olurdu.
suyu nasıl veriyorsun kaynatıp mı??
Hadi hayırlı olsun annesi emeklemesi darısı benim paşaya ;)

cnm benim oğlum da bardakla içmiyor.keşke biberonu alsaydı kolay olurdu.
suyu nasıl veriyorsun kaynatıp mı??
Hadi hayırlı olsun annesi emeklemesi darısı benim paşaya ;)

ahhh keşke....biberon da emzik de tutmadı hiç.3.aydan beri mama veriyorum o da kaşıkla.geçen benim paşadan 2 ay küçük bi bebek gördüm,arkadaşımın oğlu,maşallah 150 cc yi bi dikişte içti biberonla.benim ki 60 içse şükür diyordum.o da kaşığın yarısı önlüğe.suluk aldım aventin.boşa.ağzını bile sürmüyor.kahve fincanıyla anca ne içtiyse...
suyunu artık kaynatmıyorum doktoru dedi.eğer şebeke suyu ise kaynat ama kaynak suyu ise kaynatma dedi.doğru,kaynatınca içindeki mineraller de ölüyor.yaklaşık 1 aydır erikli su veriyorum kaynatmadan. emeklemeye gelnce,bu da ek gıda olayına döndü.ek gıdaya geçelim diye hevesliydm,şimdi yok çorba,yoğurt mayala,meyve rendele,su içti mi,az mı içti,neden ymiyor....iş,iş,iş...şimdi de dünden beri evi domestosla silmekten helak oldum.önce gün aşırı yapardım şimdi koca ev her gün.çok yoruldum.bi de gelene batmaya başladı.tam işim bitti bugun,görümcekler ve çocukları geldi,bastılar caaanım yerlereçocukların da çorapları kirliiiii.anlayacağın bu da zo iş.

su vermek mesele gercekten
benim kizim bviberonla almadi kosa kosa alistirma bardagi aldik
aventin yumusak uclusunu
onunlada disini kasiyo sadece:1:
cay bardagiyla iciriyorum dilini sokuyo zibidi
bugunde bezinde cisi turuncumsu renkliydi
telaslandim gorunce
netten bakindim az su icmekten olabilirmis:(
yinede dra goturcem cunku kumda dokebilirmis
idrar tahlili yaptirmakta pek zahmetli oluyo ama saglik daha onemli tabi
bu arada emekleme doneminde domestosla silmek yerine frosch yuzey temizleyiciyi oneriym dedim canim
daha organik bi temizleme urunuymus

Bende suyu zor veriyorum ama sıcaklarda iciyor..
Sürekli kulağını cekistiriyor kulağı ağrıyor sanırım
kabiz olmuş kayısı yiyor eline veriyorum daha geçmedi hayırlısı
çok yoruyor bu kız beni yaaa..

estamp benimki de önceden ağlıyordu ama artık ağlamıyor....Sıcaklardan uyuyamıyor çocuklar doğru hele benimki çok terliyor sıcağı hiç sevmiyor dün boğaz kısmı felan isilik olmuş 2 günde bir yıkıyordum sanırım artık her gün yıkanacak...
Dişleriniz hayırlı olsun bu arada bizde daha tık yok..
Ve ben anneme bırakma konusunda hiç zorlanmadım kız kardeşimde vardı tabiki ilk bir hafta senin ve bebek için zor oluyor ama alışıyorsun... Teyzeleri ile anaannesi ile iyi gidiyor şimdilik... Melela geçen kayınvaldme baktı o zaman ateşlendi hep ağlıyrdu yadırgadı orayı...
eylül sendromu başladı canım,iyice bana sardı,eşime bile gitmiyo,annem,kızkardeşim alınca basıyo çığlığı,sanırsın biyerine bişey oldu,çoook zor olacak biliyorum bırakmak ama...alışacak onuda biliyorum ama asıl sorun o evreyi atlatmak:(((( siz ne güzel atlatmışınız...
merhaba canım kusura bakma dönemedim ,ilgin için sağol...bende hergün duş aldırıyorum ama gece çok terliyo azda örtsem sırılsılam kalkıyo sırtına sürekli bez koyuyorum ve herseferinde bez su içinde hasta olucak diye korkuyorum bende çorap giydirmiyorum ama nafile isilik bigün azalıyo diğer gün artıyo kafayı yiycem vallahi...
canım bez yerine bambu havlulardan koy,ben bi havluyu,4 parçaya böldüm baya işe yaradı:)

ii geceler kızlar
sizin hala saçlarınız dökülmeye devam ediyor mu?
benim sanki gün geçtikce artıyor gibi dökülmesi

bir de bizim oğlan 3-4 gecedir yatırdıktan 10- 15 dk sonra mızırdanmaya başlıyor.yanına gidiyorum yanağımı yanağına deydiriyorum hemen uyuyuverior.daha da mızırdanırsa yanına girip dalana kadar bekliyorum mecburen.yoksa ağlıyor

3-4 gece önce çok mızırdanmıştı ben de yanıma aldım sonra uyudu güzelce.ama sanırım alışkanlık haline getirdi,
inş böyle devam etmez
sizde de böyle bir durum var mı?
benim saç dökülmem doktora gittikten sonra azaldı baya,çinko hapı verdi,restoreks şampuan kullanıcam bide badem yağı-evigen-bepanten karışımı kür hazırlattık eczaneye,saçıma uyguluyorum,baya faydası oldu:)
eline soğuk bişeyler ver baya etkili oluyor canım:)
su vermek mesele gercekten
benim kizim bviberonla almadi kosa kosa alistirma bardagi aldik
aventin yumusak uclusunu
onunlada disini kasiyo sadece:1:
cay bardagiyla iciriyorum dilini sokuyo zibidi
bugunde bezinde cisi turuncumsu renkliydi
telaslandim gorunce
netten bakindim az su icmekten olabilirmis:(
yinede dra goturcem cunku kumda dokebilirmis
idrar tahlili yaptirmakta pek zahmetli oluyo ama saglik daha onemli tabi
bu arada emekleme doneminde domestosla silmek yerine frosch yuzey temizleyiciyi oneriym dedim canim
daha organik bi temizleme urunuymus
geçmiş olsun canım

kulak çekiştirme dişten oluyo canım,geçmiş olsun Damla kuzuya bu arada...Allah hepimize güç kuvvet versin valla yatağa zor atıyorum kendimi aynneeenn...

kızlar benim oğluşun uyku olayı beni delirtmek üzere.o kadar çok uykusu oluyor ki ayağımda sallıyorum,kucağımda sallıyorum yok yırtıyor kendini
dolaştırıyım diyorum mızır mızr sürekli oynatıncada öyle
uyutmaya çalışınca da o kadar çok direniyor ki ve gözleri kapalı olduğu halde yine de bas bas bağırıyor
uyutması 1 saat sürüyor nerdeyse
ama malesef sadece yarım saat uyuyor
çok yoruldum artık yaaaaa :59:

cnm benim paşa da sürekli kulağıyla oynuyor
doktor kontrolunde sormuştum
olabilir yapar bebekler genelde demişti

eylül sendromu başladı canım,iyice bana sardı,eşime bile gitmiyo,annem,kızkardeşim alınca basıyo çığlığı,sanırsın biyerine bişey oldu,çoook zor olacak biliyorum bırakmak ama...alışacak onuda biliyorum ama asıl sorun o evreyi atlatmak:(((( siz ne güzel atlatmışınız...
canım bez yerine bambu havlulardan koy,ben bi havluyu,4 parçaya böldüm baya işe yaradı:)

benim saç dökülmem doktora gittikten sonra azaldı baya,çinko hapı verdi,restoreks şampuan kullanıcam bide badem yağı-evigen-bepanten karışımı kür hazırlattık eczaneye,saçıma uyguluyorum,baya faydası oldu:)

eline soğuk bişeyler ver baya etkili oluyor canım:)

geçmiş olsun canım

kulak çekiştirme dişten oluyo canım,geçmiş olsun Damla kuzuya bu arada...Allah hepimize güç kuvvet versin valla yatağa zor atıyorum kendimi aynneeenn...

canım benim saçlar da felaket dökülüyor ben geçecek diye bekliyorum ama bir sorayım dra belki bana da yarayacak bişeyler verir.evi süpürmemden 1 saat geçmeden her yer saç oluyor deli oluyorum ya..

kulak oynamaları dişle alakalı diye biliyorum ben de.

kızlar benim oğluşun uyku olayı beni delirtmek üzere.o kadar çok uykusu oluyor ki ayağımda sallıyorum,kucağımda sallıyorum yok yırtıyor kendini
dolaştırıyım diyorum mızır mızr sürekli oynatıncada öyle
uyutmaya çalışınca da o kadar çok direniyor ki ve gözleri kapalı olduğu halde yine de bas bas bağırıyor
uyutması 1 saat sürüyor nerdeyse
ama malesef sadece yarım saat uyuyor
çok yoruldum artık yaaaaa :59:

ayy canım zor gerçekten bizim de bir ara oldu ama geçti çok şükür.
gazı falan mı oluyor acaba rahatsız ediyor.
gece uykusuna dalarken gazı varsa uğraştırıyor bizimki de.
arada da ağlayarak uyanıp gaz çıkarıyor:31:

Merhaba Arkadaşlar, uzun zamandır işlerim ve oğlum neden ile forumu takip edemiyordum. bizim oğlanda 10 aralık 2010 doğumlu, şu sıralar sıcak ve dişleri en popüler meseleleri :) ahh kuzumun dişleri bir çıksa artık son günler sanırım çünkü devamlı kulağını kaşıyor ne bulursa ağzına götürüyor zaten beyaz beyaz diş yerleride belli oldu... benim aslında size sorum kaşık mamaları nasıl gidiyor? alıştırabildiniz mi? rahat rahat yiyorlar mı? çünkü bizim oğlanın bir günü bir gününü tutumyor bakıyorsun yiyor bakıyorsun yemiyor.. bizde dişlerinden dolayı diye düşünüyoruz.. ama suya bayılıyor lıkır lıkır içiyor :) bu arada doktoromuz içme suyuda olsa mutlaka kaynatın suyu demişti... sizlerden diş durumları ve besleneme konusunda cevaplar bekliyorum...

ayy canım zor gerçekten bizim de bir ara oldu ama geçti çok şükür.
gazı falan mı oluyor acaba rahatsız ediyor.
gece uykusuna dalarken gazı varsa uğraştırıyor bizimki de.
arada da ağlayarak uyanıp gaz çıkarıyor:31:

yok cnm gazı.gayet güzel çıkartıyor çünkü
inş düzene girer en kısa zamanda

Merhaba Arkadaşlar, uzun zamandır işlerim ve oğlum neden ile forumu takip edemiyordum. bizim oğlanda 10 aralık 2010 doğumlu, şu sıralar sıcak ve dişleri en popüler meseleleri :) ahh kuzumun dişleri bir çıksa artık son günler sanırım çünkü devamlı kulağını kaşıyor ne bulursa ağzına götürüyor zaten beyaz beyaz diş yerleride belli oldu... benim aslında size sorum kaşık mamaları nasıl gidiyor? alıştırabildiniz mi? rahat rahat yiyorlar mı? çünkü bizim oğlanın bir günü bir gününü tutumyor bakıyorsun yiyor bakıyorsun yemiyor.. bizde dişlerinden dolayı diye düşünüyoruz.. ama suya bayılıyor lıkır lıkır içiyor :) bu arada doktoromuz içme suyuda olsa mutlaka kaynatın suyu demişti... sizlerden diş durumları ve besleneme konusunda cevaplar bekliyorum...

cnm bizimki de bazen çok güzel yiyor bazen hiç istemiyor
kaşık mamasını başta hiç beğenmemişti ama gün geçtikçe alıştı
henüz tam yeme düzeni oturmadı
diş konusunda biz de henüz bişey yok cnm

yok cnm gazı.gayet güzel çıkartıyor çünkü
inş düzene girer en kısa zamanda

cnm bizimki de bazen çok güzel yiyor bazen hiç istemiyor
kaşık mamasını başta hiç beğenmemişti ama gün geçtikçe alıştı
henüz tam yeme düzeni oturmadı
diş konusunda biz de henüz bişey yok cnm

Aynen bizde de öyle... bazen yiyor, bazen hiç açmıyor ağzını kilitliyor valla ama suyu görünce hemen açıyor. birde emmeye devam ediyor acaba emiyor diye mi istemiyor diye düşünüyoruz.. ne zaman çıkacak dişleri çok merak ediyorum kuzuların :) birde arkadaşlar bu aylarda bebeği ile tatile giden var mı? tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz? biz 3 günlüğüne sarımsaklıya gideceğiz tatili kısa tuttuk bakalım bizim oğlan sevecek mi? eğer kötü geçerse döneriz diye..

kızlar saat 23:30 ve benim temizliğim yeni bitti :37:
oğluşum gündüzleri hiç fırsat vermiyor malesef

Bizim isilikler iice arttığı için doktorumuzun verdiği kremi kullanmaya başladık.Çok şükür ii geldi omuzundakiler kaybolmaya başladı
inş perşembe alanya ya gidiyoruz
orada da denize girince bişicikleri kalmaz Allahın izniyle

Back