• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

hepinize tşk ederim kızlar iyi dilekleriniz için halaa beklemedeyiz haftaya belli olur sanırım öptüm hepinizi yazarım gelişmeleri sizlerde kontrol edin popo çatalından aşağısını ayırarak. ek gıdaya geçipte bebeklerine yediremeyen arkadaşlar üzülmeyin bnm kızımda ağzını açmıyodu yemiodu ama alışdı şimdi reklam falan açarken katı katı verdim ağzına beni emmeyi bırakdı maalesef zaten 4.aydan sonra emmek istemedi ben zorla 6. aya kadar emzirdim şimdi 8.aya girdik emmio işde ama yiyiyor herşeyi zaman lazım yeni alışıyorlarya

Slm kızlar. Benim kuzucuğum ilk dişini patlattı :) çocum 2 gündür yemek yemiyodu. Dün gecede hiç uyumadı nedeni dişiymiş demekki. Paylaşmak istedim görüşmek üzere......

hepinize tşk ederim kızlar iyi dilekleriniz için halaa beklemedeyiz haftaya belli olur sanırım öptüm hepinizi yazarım gelişmeleri sizlerde kontrol edin popo çatalından aşağısını ayırarak. ek gıdaya geçipte bebeklerine yediremeyen arkadaşlar üzülmeyin bnm kızımda ağzını açmıyodu yemiodu ama alışdı şimdi reklam falan açarken katı katı verdim ağzına beni emmeyi bırakdı maalesef zaten 4.aydan sonra emmek istemedi ben zorla 6. aya kadar emzirdim şimdi 8.aya girdik emmio işde ama yiyiyor herşeyi zaman lazım yeni alışıyorlarya

cnm benim hayırlı haberlerini bekliyoruz inş..

Slm kızlar. Benim kuzucuğum ilk dişini patlattı :) çocum 2 gündür yemek yemiyodu. Dün gecede hiç uyumadı nedeni dişiymiş demekki. Paylaşmak istedim görüşmek üzere......

ayy yerim ben onun dişini.Sıkıntısı çıkmış ortaya annesi.Hadi hayırlı olsun ilk dişimiz ;)

misivam hayırlısı olsun canım,bizimde bi sıkıntımız var ama bakalım diş olsun umarım iştahsızlık ve arada inip çıkan ateşte var,inşallah bizimde dişimiz gelir artık

2010 aralık annelrim nasılsınız,bebişlerinizin düzenleri oturdumu alıştık artık değilmi,
biz bikaç gndür iştahsısız inşallah geçici bir durumdur,öpüyoruz sizi

2010 aralık annelrim nasılsınız,bebişlerinizin düzenleri oturdumu alıştık artık değilmi,
biz bikaç gndür iştahsısız inşallah geçici bir durumdur,öpüyoruz sizi

sporsatarım kuzumla yaşamaya alıştım ben:21: ama gündüz hala bi düzenimiz yok 3 saat uyanık kalınca sonrasında güzel oyuyor ama hala şu saatte yatar kalkar gibi bi düzenimiz yok.
hele 2 gündür sıcaklardan mıdır anlamadım gündüz uykusunu tutturamıyor yavrum ya...:44:

yazdı ,tatildi derken iyice ıssızlaştı buralar:)
benim kuzu 2 gündür uykuyu bıraktı resmen,en uzun yarım saat ardından yine ağlama...sıcaktan mıdır nedir anlayamadık,ayrıca 2. dişimiz de göründü:) yavaş yavaş oturtmaya çalışıyoruz ama tık yok...ek gıda denemelerimiz devam ediyor ama bi türlü haşalanmış yumurtayı yediremedim,sizler ne alemdesiniz kızlar?...

haklısın,facebooktan çıktım,burada ise tık yok.nerde paylaşımlar?pişman mı oluyorum ne?ağlamalar sıcaktan.paşam 15 gün boyunca her gece ağladı.salona taşındık,klima var.ağlamalar baya bi azaldı.yanlız uzatamıyorun ben.emerken bile ayakta emmekistiyor.büyüyorlar mı ne:1::1::1:

haklısın,facebooktan çıktım,burada ise tık yok.nerde paylaşımlar?pişman mı oluyorum ne?ağlamalar sıcaktan.paşam 15 gün boyunca her gece ağladı.salona taşındık,klima var.ağlamalar baya bi azaldı.yanlız uzatamıyorun ben.emerken bile ayakta emmekistiyor.büyüyorlar mı ne:1::1::1:

keşke kalsaydın face de:) ama buranında tabi tadı farklı işte,insan dönüp dolaşıp bi bakmak istiyo...
büyüyolar canım bencede, hatta kapris yapıyolar annelere:) yeterki emsin yavru annesi,ayaktada olsa:)))
klima dokunmuyo mu canım,ben biraz klima konusunda pimpirikliyim:23:

bizim hala doğru dürüst gündüz uykumuz yok.Ve gündüz uykusuna çok zor dalıyoruz malesef.Uyutması 1 saat uynaması yarım saat bizim paşanın.onun dışında ek gıdalara alışmaya çalışıyoruz.dişimiz yok henüz.pek de bir belirti de yok zaten.

Son düzenleme:
Merhaba kızlar ben günde 3-4 kez bakıyorum buraya ama malesef kimse yok...
Benim oğlum oturuyor artık rahat rahat yatırmayada gelmiyor illa oturmak istiyor...Çok şükür uykudan uyandığında da ağlamıyor...Gündüz uykularını çok düzenli olmasa da akşam en geç 8.30 da uyuyor oğlum... Ama sabah 6 da dikiliyor yatağında kendi kendine konuşup bizi de uyandırıyor :27: Her gün işten anneme gidince beni görünce hemen kucağıma atlıyor emmek istediğini gösteriyor resmen bitiriyor beni....

bizim hala doğru dürüst gündüz uykumuz yok.Ve gündüz uykusuna çok zor dalıyoruz malesef.Uyutması 1 saat uynaması yarım saat bizim paşanın.onun dışında ek gıdalara alışmaya çalışıyoruz.dişimiz yok henüz.pek de bir belirti de yok zaten.

Merhaba kızlar ben günde 3-4 kez bakıyorum buraya ama malesef kimse yok...
Benim oğlum oturuyor artık rahat rahat yatırmayada gelmiyor illa oturmak istiyor...Çok şükür uykudan uyandığında da ağlamıyor...Gündüz uykularını çok düzenli olmasa da akşam en geç 8.30 da uyuyor oğlum... Ama sabah 6 da dikiliyor yatağında kendi kendine konuşup bizi de uyandırıyor :27: Her gün işten anneme gidince beni görünce hemen kucağıma atlıyor emmek istediğini gösteriyor resmen bitiriyor beni....

kızlar bu gündüz uykusu olayı sıcaklardan dolayı bu hale geldi heralde ben ona bağlıyorum...bizim kuşun 2. dişide çıktı:)))mavrulacım hayırlı olsun,bizde oturmaya çalışıyoruz sadece,bide kuzuya maşallah,uyusunda büyüsünnn.... bende eylülde bırakıcam anneme ,şimdiden kabusum oldu bu olay,nasıl siz alıştınızmı canım,sen yokken nasıl duruyomuş? benimki beni görünceye kadar ağlıyo,ilk uyandığında:((( off offf :43::43::43:

keşke kalsaydın face de:) ama buranında tabi tadı farklı işte,insan dönüp dolaşıp bi bakmak istiyo...
büyüyolar canım bencede, hatta kapris yapıyolar annelere:) yeterki emsin yavru annesi,ayaktada olsa:)))
klima dokunmuyo mu canım,ben biraz klima konusunda pimpirikliyim:23:

tatlım klima 25-27 arası çalışıyor ve salonun kapısı hep açık.biraz üşüsem hemen kapatıyorum va yukarıya dogru ayarladım.resmen tavana üflüyor ve buna rağmen paşamı klimanın sınırlarına koymuyorum.gece ise kapıyı da klimayı da kapatıyorum.gün içinde serin olduğundan gece ısınmıyor.ama klimasız olmuyor hele akdeniz blgesinde:))

Slm kızlar been geldimm:))
damlayı uyuttum ..bı yerinde durmuyor cadı kız sandalyenin altına girmiş bağırıyor girerken babami sordun canım :) uyuttum genelde öğlen 12-13 aradı uyur uykudan sonra öğle yemeğini yer. İki ay oldu ekgidaya basliyali hiç çoğalmadı yedikleri:(( kulağını cekistiriyor dış mı çıkacak acep.. su dış çıkaranlar ne güzel yaa..
kızlar sıcaktan istahdiz oluyorlar kızım gecen haftalarda sıcaklık 40 i vurduğunda sudan baska birsey istemedi anca emdi:)
klimayida bebekten uzak tutun derim.. Atletle dursunlar evde hattta ben cis yaptıktan sonra 10-15 dk bez koymuyorum rahatlasın diye.

tatlım klima 25-27 arası çalışıyor ve salonun kapısı hep açık.biraz üşüsem hemen kapatıyorum va yukarıya dogru ayarladım.resmen tavana üflüyor ve buna rağmen paşamı klimanın sınırlarına koymuyorum.gece ise kapıyı da klimayı da kapatıyorum.gün içinde serin olduğundan gece ısınmıyor.ama klimasız olmuyor hele akdeniz blgesinde:))
haklısın canım oralar tabi daha bi sıcaktır:))) şahsen en anadolunun bağrında yaşayan biri olarak,yarım saat kila çalışsa hapşırmaya başlarım,boğazım ağrır:) kuzu böyle rahat ediyosa ne güzell:)
Slm kızlar been geldimm:))
damlayı uyuttum ..bı yerinde durmuyor cadı kız sandalyenin altına girmiş bağırıyor girerken babami sordun canım :) uyuttum genelde öğlen 12-13 aradı uyur uykudan sonra öğle yemeğini yer. İki ay oldu ekgidaya basliyali hiç çoğalmadı yedikleri:(( kulağını cekistiriyor dış mı çıkacak acep.. su dış çıkaranlar ne güzel yaa..
kızlar sıcaktan istahdiz oluyorlar kızım gecen haftalarda sıcaklık 40 i vurduğunda sudan baska birsey istemedi anca emdi:)
klimayida bebekten uzak tutun derim.. Atletle dursunlar evde hattta ben cis yaptıktan sonra 10-15 dk bez koymuyorum rahatlasın diye.

hoşgeldin canımmmm,canım muhtemelen diş geliyodur,bizimki kulak saç ne bulsa çekştiriyodu,şükür 2.yi de patlattık:)
bende kızı çıplak gezdiriyorum resmen bi çıtçıtlı badi,bide çorap o kadar,aman ayakları çıplak durmasın kızlar dikkat edin
bu arada seni kıskandık bizde yaprak sarıcaz bugün,tabi annem geleblirse,yoksa fırsat falan yok bu kızdan:)))
sıcaklardan bide benim iştahım azalsa nolur sanki:1::1::1: Damlayı kocaman öptümmm

estamp benimki de önceden ağlıyordu ama artık ağlamıyor....Sıcaklardan uyuyamıyor çocuklar doğru hele benimki çok terliyor sıcağı hiç sevmiyor dün boğaz kısmı felan isilik olmuş 2 günde bir yıkıyordum sanırım artık her gün yıkanacak...
Dişleriniz hayırlı olsun bu arada bizde daha tık yok..
Ve ben anneme bırakma konusunda hiç zorlanmadım kız kardeşimde vardı tabiki ilk bir hafta senin ve bebek için zor oluyor ama alışıyorsun... Teyzeleri ile anaannesi ile iyi gidiyor şimdilik... Melela geçen kayınvaldme baktı o zaman ateşlendi hep ağlıyrdu yadırgadı orayı...

slm bayanlar benim oğlum a7 aralık doğumlu ve diş çıkartıyoruz hiçbirşey yemiyor ne yapacağım bilmiyorum bana bir akıl verseniz

slm bayanlar benim oğlum a7 aralık doğumlu ve diş çıkartıyoruz hiçbirşey yemiyor ne yapacağım bilmiyorum bana bir akıl verseniz

Yiyecekleri kaşıkla değil de elinle vermeyi deneyebilirsin öyle daha çok seviyorlar örneğin ben meyve püresi yaptığımda tadını sevse bile az yerken elimle yedirdiğimde bir muza yakın yiyor. Bir de tadını sevdiği bir şeyler ver bence sebzeyi falan çok sevmiyorsa zorlama bu aralar. Benim oğlum iştahsızken muz ve yoğurt yiyor sadece.

Back