tatlım sıkıo ama hiç uyuşmuo benim dişetim ya offf içim kalkıo konuşurken bile
:)))anneminde öyle,oluyor demekki kimi insaların böyle
olabilir zati canım çok tatlıdır :)))
kızlarrr yaa saç dökülmelerine çare bulanınız var mııı
avuç avuç saçım dökülüüooo
canım valla grupta da herkes bundanyakınıyordu ama çözüm yok :))
merhaba.bu konuyu daha önce konuşmuş olabilirsiniz ama kafam çok karışık yardımcı olursanız sevinirim.kızım 6 ay 5 günlük ek gıdalara başladık başlıcaz tavsiyelerinize ihtiyacım var
canım ben ewde mayaladığım yoğurtla başladım ekgıdaya
daha sonra yavaş yavaş elma şeftali püresi sebze çorbası ama hepsi aynı hafta değil tabi yawaş yawaş verdim
şimdi 4 öğünümüz var ek gıda olarak ama bolca da emioruz
bi de su içioruz
öncelikle cevap yazmana sevindim çoksağol.yoğurdu nasıl yapıyorsun peki
canım benimde hamilelikte diş etlerim iltehaplanmıştı, kıpkırmızı olmuştu, biraz geçti ama hala kızarık, o zaman antibiyotik kullanmıştım, şimdi gargara verdi, bende de o macunlardan varya diş etleri için ne yapıcak canım,geçmiş olsun buarada,benimde 2dişimin minesimi oluyor ne oluyorsa artık dokununca bile ağrıyor diş eti çekilmesi olmuş snırım bende hassas dişler için macun aldım iyi geldi,emzirme sürecide dişler için kötü sütte içmiyorum pek iyice calsiyumsuz kalıyoruz
kızlarrr yaa saç dökülmelerine çare bulanınız var mııı
avuç avuç saçım dökülüüooo
merhaba.bu konuyu daha önce konuşmuş olabilirsiniz ama kafam çok karışık yardımcı olursanız sevinirim.kızım 6 ay 5 günlük ek gıdalara başladık başlıcaz tavsiyelerinize ihtiyacım var
canım benimde hamilelikte diş etlerim iltehaplanmıştı, kıpkırmızı olmuştu, biraz geçti ama hala kızarık, o zaman antibiyotik kullanmıştım, şimdi gargara verdi, bende de o macunlardan var
canım ben boyatınca dökülmesi biraz azaldı, boyaya karşı değilsen boyatabilirsin, en fazla 6 ay sürüyomuş, defne 3 aylıktı benim saçlar dökülmeye başladı, şimdi 6 aylıız, max 3 ayımız daha var
sendemi bürütüsss :)))bence oku geçmişi anlarsın,geçmiş gündemimiz buydu çünküSanırım AFAROZ edilmişim.
sebebi hikmetini öğreneyim diye bir araştırayım dedimdi de,bissürü sayfa geçmiş, o kadar okuyamam şimdi,
afaroz edenlerin canları sağolsun.
Ama insan bi haber eder bişey eder, böyle damdan itilmişizde bide yerde gözümüzü açmışız gibi oldu, ayıp yahu, aaaa.
sevmiştim uleyn sizi, bu bana yapılırmıydı beeaaa
Günaydın herkeseeee. 6 da uyandık,birazdan tekrar uyutmayı deneyeceğim,bana şans dileyin :)
günaydın arkadaşlar ben de 2010 aralık annesiyim ancak ben tüp bebekle anne olacaklar sayfasındandım orada da herkes faceye uçtu orası da boş kaldı ne yazıkki....ara ara sizin sayfanızı da okurdum burası yeniden şenlendi çok mutlu oldum...size bikaç sorum olacak bebeklerinizi ne kadar sıklıkta banyo yaptırıyorsunuz bir de kendiniz tek başınıza yaptırabiliyor musunuz...ben küvetine oturtarak yaptırmaya çalışıyorum tabi eşimle artık çok zor oluyor sürekli hareketli ve kayıp duruyor kendi başıma yaptırmak istiyorum ama herhalde şimdilik başaramam.
sporstar anego günaydın kızlar nasılsınız
kızlar ek gıdaya başlayınca kakasını 3 güna bir yapmaya başladı bizimki
sizinde başınıza geldimi
anne sütü alıyorken 4-5 defa yapardı günde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?