hayırlsı olsun canım inşallah sorun yaşamazsınız hem yakında iyi olmuş
duru diyince şok oldum..benim kızımın adı da duru...sanırım o arkadaşla da konuşmuştuk başlarda ben de duru koycam kızımın adını diye..
hatta eşi kendi adı ayşe diye ayşeyi de ekletmişti,yanlış mı hatırlıyorum?erken doğum yapmşt galiba..o arkadaş mı sahteymiş?...ayyy inanmak çok zor..niye yapıyolar ki böyle bişeyi?...amaç ne olabilir ki?...
arkadaşlar merhaba ben de aralık annesiim
ek gıdalara geçtik
hazır devam sütü kullanmak iimi?
hazır kahvaltı ve bebe bisküisi kullanmak iimi?
lütfen nasıl beslemeliyim yazar mısınız
teişekkürler
ben face de yokum...face de olan burda olmayan biri mi yoksa sahte olan?merak ettim şimdi....
yok canım ayşeduru nickli şahıs, herkesin tanıdığı bildiği muhabbet ettiği fake kişilik
ben geldım selam kızlarr...
halhallaaa hanımlar valla komik insan böyle bir paylaşım sitesinde niye sahte olur ki?
bu olayın en güzel sonucu bir çok arkadaş topiğe uğramış.her şerde bir hayır var diye boşuna dememişler pandammm eşine çok kızıyorum ne var sanki şimdi daha güvenli hale gelicek grubumuz.rahat edicez ...
arkadaşlar merhaba ben de aralık annesiim
ek gıdalara geçtik
hazır devam sütü kullanmak iimi?
hazır kahvaltı ve bebe bisküisi kullanmak iimi?
lütfen nasıl beslemeliyim yazar mısınız
teişekkürler
Merhaba ben oğluma ne devam sütü vermedim.... Hazır kahvaltı da kullanmadım bebe bisküvisini sadece normal pastörize sütü katılaştırmak için 1-2 adet kullandım kahvaltıda... Peynirini yumurtasını felan da katıp yedirdim...
Meyve püreleri ve sularını çok güzel tüketiyor...Çorbaları da ilk püre şeklinde başladım 15 gün sonra çatalla felan ezerek verdim... Hazır olarak sadece milupa nın tahıllı gece maması var anne sütü ile hazırlanan onu denedim ama oğlum hazır gıdaları pek sevmiyor...
Bu arada Ayşeduru nasıl sahte kişilik yahu ben birşey anlamadım...Nerden anladınız anlatırsanız pek sevinirim.. :26:
canım ben de bebe bisküvisi kullanmak istiorum ama dediğin gibi hazır olduğundan biraz çekiniorum
ama çok güzel öğünleri
bi de yoğurt verio musun sen
mavrulam selam,burada gözüküyorsun:) naber? oğluna süt verdiğini yazmışsın,cnm dr.lar 1 yaşına kadar önermiyorlar.İçerdiği protein miktarının fazlalığından dolayı.
Bu arada ayşeduru nun face de yayınladığı,kendilerine aitmiş gibi gösterdiği resimlerin başka birilerine ait olduğunu öğrendi kızlar.ayşeduru başka bi blogtan aldığı resimlerle uyutmuş bizi..Konu hakkında bildiğim sadece bu kadar..
Evet hazır ama ne yapayım kahvaltıda mecbur arada kullanıyorum artık oğlum rahartça yiyor... Kendim yediriyorum nadiren veriyorum...Yoğurtta ben kendim yapıyorum biraaz zorlada olsa yiyor sade sevmiyor ama muz, çilek felan ekleyince daha güzel yiyor... Dün babam hazır yoğurt verdi deli gibi yedi hazırı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?