• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

cnm çok geçmiş olsun..sistit değilde mastit olmuştu ben de ama ağardı baya.doktorum augmentin vermişti 1000mg onu kullanmıştım.emzirirken kullanabileceğin bir antibiyotik.eğer sistitse bol bol su iç bir de tatlım.bende önceden çok sık oluyordu.antibiyotik kesmemişti iğne olmuştum kaç tane.Rabbim acil sağlık sıhhat versin inş cnm

benimki mantar karar verdim nette araştırdım fitil veya krem kullanılıyormuş şimdilik kullanmayacağım çoğalırsa ilaç alırım....

Annelik Akademisi / Boyut Yayın Grubu
kızlar buradaki formu doldurup sabiha paktuna keskin in bebeğim adlı kitabını ücretsiz olarak alabilirsiniz..

kitap için sağol.... :16:

merhaba kısmet olursa aralık 2011 annesı olacagım gercı bıraz cleıskıde cunku dogum tarıhı 1 aralık dıyor :1:

sıze sormak ıstedıgım şu..

hangı catlak onelyıcı krem kullandınız..o kadar cok var kı kıme sorsam baska bırsey soyluyor

aklımda olanlar Roc ve lıarec ..

sız neler kullandınız..

merhaba kısmet olursa aralık 2011 annesı olacagım gercı bıraz cleıskıde cunku dogum tarıhı 1 aralık dıyor :1:

sıze sormak ıstedıgım şu..

hangı catlak onelyıcı krem kullandınız..o kadar cok var kı kıme sorsam baska bırsey soyluyor

aklımda olanlar Roc ve lıarec ..

sız neler kullandınız..

canım walla ben hiçbişe kullanmadım bi tane bile çatlağım yok maşallah
bol bol su içtim ama bünyeyle alakalıymış bu çatlak olayı

Bende beniimkinden dolayı giremiyorum faceye :2:Boşver gel biz buradan takılalım ne yapalım...
Benim oğlum da pek huysuz yerinde duramıyor sürekli ilgi istiyor...İşe de başladım ya hepten fena ya kucakta olacak yada dışarda..beslenmesi çok iyi çok şükür ne versem yiyor yeter ki ver birşeyler

artık öyle olcak tatlım burdan fırsat buldukça takılıcaz napğalım :(
Allah yardımcın olsun ben rapor aldım 10 gün daha yaz tatiline kadr idare edicem raporla eylülde başlıcam inşallah
bakalım o zman napıcam şimdiden dediğin gibi çok yoruluorum

canım benim Allah yardımcın olsun walla çok zor
bizim kız da 2 haftadır çok huysuz eskiden arabsaına koyunca uyurdu rahat rahat gezer alışveriş yapardık ama şimdi yapamaıoruz
atmaya çalışıo kendini benim de baş ağrılarım başladı bir haftadır işe başlayınca napıucam bilmiorum
Allah yardımcımız olsun inş

canım Allah hepimize kolaylık versin ben çalışmıyorum birde çalışssam hiç yetişemem sanırım.

Back