2010 Aralık Anneleri

canım dediğimi yaptınmı 2010 aralık anneleri yaz arat bizim grup çıkmaz ilk ama solda grup yazısına tıkla tekrar arıyor öle bulursun belki,ohh çok sevindim buarada

onuda denedim hatta googleden arattım linkten denedim grup yaptım vsvs ama çıkartamadım bi türlü

nostalji yapim dedim taaaa eski sayfalara gittim ozamanlar neler neler konuşuyormuşuz şimdiye bakın yaa.hava cok sıcakmış,ayaklarımız şişmiş,demir ilacı kullanıyormuşuz,ben amniyosentez yaptırmışım,iftara misafirler gelmiş ordan bazı arkadaşlarımızda gorunurde yok sanki nerdil,asigül dilem esca aselcik mavrulam nerde bu millet nerde bu devlet face cıktı kk bozuldu...

onuda denedim hatta googleden arattım linkten denedim grup yaptım vsvs ama çıkartamadım bi türlü
evet ya bende yaptım yok gerçekten ilginç valla,neyse hallediceklerdir bi şekilde

onlar facete de yok cnm aselcikle mavrulamın evde net yok ondan ama diğerlerini bilmiyorumki:26:

iyiyim canım annemlerde kalıyorum pazar döncem havada harika valla açtık camı masala güneş gelsin diye oda uyumak üzere sen napıyosun canım valla imkanın varsa bugünde çık çok güzel hava

canım hava durumuna baktım dunden soguktu bend ebugun cesaret edemeıdm. cıkmadım evdeyım bıde evde ıslerım vardı camasır vs. ooohhh masal da basladı sımdıden guneslenmeye yazın ıns gıyer bıkınılerını takar sac bandını ooohh supperrrr... bende kızım olsunnnn ıstıyorummmmmm yaaaa

ya bende okudum cnm evet dünden soğuk gözüküyor ama çokmu hareket ettim acaba bana dünden sıcak geldi,hissedilen farklı sanırım,ewett açtık camı güneşlendik bende korkuyorum sık sık çıkarmaya böle yaptık artık,ayy bende 2.yi düşünmüyorum ama bidaha çocuğum olursa o da kız olsun isterim arkadaş olurlar ne güzel,inşallah allah sanada nasip etsin cnm,isteyen herkese

evet ya bende yaptım yok gerçekten ilginç valla,neyse hallediceklerdir bi şekilde

onlar facete de yok cnm aselcikle mavrulamın evde net yok ondan ama diğerlerini bilmiyorumki:26:

mavrulam kk ya girmiş oğlunun resmini avatar yapmış kendine maşallah tosun gibi..

ay şekerim ben 2. 3. olsun istiorum
seviorum kalabalık aileyi
bi de hamilelik ve doğum çok güzeldi öyle güzel olacaksa neden olmasın

tebrik ederim. kadın milleti değil miyiz, ne mesafeler engel trip yapmaya, ne kısıtlı zamanlar... kızını göstermedin mi yoksa yazık üzüldüm adamcağıza.

carnacım ya iyi dedin, benimki de yarın sabah geliyo. ertesi gün tekrar gidecek gibi ama. 1 günlüğüne acil depresyona girmeliyim. bu ruh hali içinde çok da zor değil yani...:)

kizimi uyuttum geldim sekerler
ikinci cocuk dusunenler var inanmiyoruuuum:))
yaben 3e bile sicak bakardim
ama simdi bi tane yeter diyip duruyorum:)))

Ay ben kendi doğurduğum günü okumuş ağlamıştım. Sabahın köründe suyum gelmişti,hastaneye gitmeden yazmıştım hemen sizlere. Sonra hastaneden yazmışımm çok duygusal yaa. Senin amniyotez sonuçlarını beklerken akla karayı seçmiştik. Hergün topik ezo dan haber var mı diye açılıyordu. Geçmiş çok hızlı ilerlediğinden senin mesajlara bakıyordum ben sadece. Geçti gitti de nur topları geldi koynumuza.

Sinemm doğurduğun güne baksana,tarihten geri geri gidip,çok güzel yaa

Hapsuruk bende düşünmüyorum sanırım ikinciyi. Belki 5-10 yıl sonra :)

ben üçü bile düşünüyorum tabi onu bayağıı bi sonra
ya ben kardeşi olmasını isterim. kardeş nedir çok iyi bildiğim yaşadığım için
birazda oğlumu düşünüyorum yani tek kalsın istemiyorum
ayrıca tekrar bir bebekle anılarımı tazelemek de çok güzel olur bence
şu düşünmüyorum diyen arkadaşlar biraz büyüsünler görürüz sizi

VAlla bende ikinciyi düşünenlerdenim.Allah sağlık sıhat uzun ömür versin 4-5 seneye inşallah 2numara yaparız :)))

ay şekerim ben 2. 3. olsun istiorum
seviorum kalabalık aileyi
bi de hamilelik ve doğum çok güzeldi öyle güzel olacaksa neden olmasın
bende sırf hamilelik olayına sıcak bakıyorum,bebeğim çok uslu maşallah hiç eziyeti yok ama istemiyorum allah buna sağlık sıhhat versin inşallah ama isteyenlere versin tabi :))
valla üzgünüm ama görüşemediler canımbizim konudan sıra gelmedi
işyerinin arabası gelmiş çıkmak zorunda kaldı
baktım işe gittikten sonra aradım hemen 15dk sonra
daha detaylı anlattı o çocuğun meksikada bunu iletebileceği başka türk yokmuş ondan eşime yazmış
zaten 2 türk kaldılar orda bi eşimle samimi ondan demiş cevap bile yazmadım diyo
öle yani biraz sonra yine kamera açar o gösteririm ozaman,eşimin öle bişey yapmıcağını biliyorum ama
arkadaşlarıylada ilgili girmesin böle konulara,neyse iyi oldu biyerde :))
evet canım bende herşeyimi tek kızıma vermek istiyorum tüm sevgimi ilgimi
öbür türlü yetemicekmişim gibi geliyor sanki

bakıyorum canım hemen nasılda su gibi akıp gitti zaman ya
ne heyecanlı günlerdi hergün biri doğuruyordu valla

Evet Sinemcim ben başından beri 2. yi düşünmüyordum, çocuk oldu artık hiç düşünmüyorum.Aslında kardeşi olsun isterim. Kalaballık Aile'de büyüdüğüm için bunun güzelliğini de bilirim, fakat çok zor yahu çocuk, sabır işi.Yapabilenler yapsın valaha.

her gun bırısı dogurdu kurbanlık koyun gıbı sıra ne zaman bze gelcek dıe bekledıkkk ..ben hamılelık donemımı ozlemedım cunku santıyede gectı ... ama ogluma kavusma anım vs cok guzeldııııı allah herkese hayırlısını versın...

Gece 2 de bunu yazmışım

Sabah 7 de bunu

Sinem'e haber verebilmiştim. Zavallım yeni doğum yapmış Masal'la uğraşıyor,haberi bile yoktu :)

Acil tarafından laptopu isteyip dikişlerimden oturamayarak yazmaya çalışmıştım.

Çok güzeldi iyi ki yaşadık,iyi ki paylaştık :)))

ben geldim kaynatmıssınız hanımlar valla ben cok kararsızım eger kendı annem benımle yasamayı kabul ederse 1 sene kadar bende 2 dusunuyorum bakalım kısmetse ama en az 5 yıl sonra..

bu arada kızlar cok fenayım dogumdan once 55 kıloydum bugun tartıldım 43 kılo olmusum ben.. valla korktum kendımden eryıp gıtmısım,aslında cok ıyı yıyıp ıcıyorum ama nıye bole oldu anlamıyorum?ne yapcam ben acaba vıtamın felan mı kullansam? aranızda vıtamın calsıyum bı sey kullanan var mı?

Ya kızlar bir şey soracağım; benim kızımın ağzından su geliyor , sütle karışık.Önlük takıyorum ıslanıyor çünkü.Normal mi sizce?

bu arada kızımın asısı tutmus galıba omzunda bı kızarıklık var ası oldugu yerde hıc yoktu yenı cıkmıs bugun fark ettim banyo yaptırırken...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…