canım dediğimi yaptınmı 2010 aralık anneleri yaz arat bizim grup çıkmaz ilk ama solda grup yazısına tıkla tekrar arıyor öle bulursun belki,ohh çok sevindim buarada
evet ya bende yaptım yok gerçekten ilginç valla,neyse hallediceklerdir bi şekildeonuda denedim hatta googleden arattım linkten denedim grup yaptım vsvs ama çıkartamadım bi türlü
nostalji yapim dedim taaaa eski sayfalara gittim ozamanlar neler neler konuşuyormuşuz şimdiye bakın yaa.hava cok sıcakmış,ayaklarımız şişmiş,demir ilacı kullanıyormuşuz,ben amniyosentez yaptırmışım,iftara misafirler gelmiş ordan bazı arkadaşlarımızda gorunurde yok sanki nerdil,asigül dilem esca aselcik mavrulam nerde bu millet nerde bu devlet face cıktı kk bozuldu...
iyiyim canım annemlerde kalıyorum pazar döncem havada harika valla açtık camı masala güneş gelsin diye oda uyumak üzere sen napıyosun canım valla imkanın varsa bugünde çık çok güzel hava
canım hava durumuna baktım dunden soguktu bend ebugun cesaret edemeıdm. cıkmadım evdeyım bıde evde ıslerım vardı camasır vs. ooohhh masal da basladı sımdıden guneslenmeye yazın ıns gıyer bıkınılerını takar sac bandını ooohh supperrrr... bende kızım olsunnnn ıstıyorummmmmm yaaaa
evet ya bende yaptım yok gerçekten ilginç valla,neyse hallediceklerdir bi şekilde
onlar facete de yok cnm aselcikle mavrulamın evde net yok ondan ama diğerlerini bilmiyorumki:26:
ya bende okudum cnm evet dünden soğuk gözüküyor ama çokmu hareket ettim acaba bana dünden sıcak geldi,hissedilen farklı sanırım,ewett açtık camı güneşlendik bende korkuyorum sık sık çıkarmaya böle yaptık artık,ayy bende 2.yi düşünmüyorum ama bidaha çocuğum olursa o da kız olsun isterim arkadaş olurlar ne güzel,inşallah allah sanada nasip etsin cnm,isteyen herkese
bende kocama trip yaptım azıcık şuan :)) ya bunun meksikaya gittiği bi arkadaşı yeni boşanmıştı orda bulmuş hemen birini 2gün önce dönmüştü o bide eşime face ten msj atmış diana ya sölesene beni eklesin msn e diye,bende sanamı kaldı bunu sölemek nasıl bunu yazabiliyo hani sen çok ciddi duruyodun böle şeyleri sana söleyemezlerdi bile dedim,1kere bile konuşmadım kimseyle o çocuğun densizliği ondan yolladılar burdan onu zaten dedi,5dk konuşcağımız vardı kızımı göstercektim kameradan burnundan getirdim kapadım msni,girmesin böle konulara,erkeklerinde işi gücü yok birini bırakıp birini bulmuş ya
pelin canım hesap işi bitti çıktılar alınacak sef yok bi kaç gundur boşum...ama sırket yeni bir ihaleye giricekmiş bkalım ben plan yapınca tutmadığı için saldım bi kaç akşam geç gittim.1 ve 10 gibi onun dışında normalsaatimde yada 7 de gittim.bian once kurtulsam da rahatlasam...
nostalji yapim dedim taaaa eski sayfalara gittim ozamanlar neler neler konuşuyormuşuz şimdiye bakın yaa.hava cok sıcakmış,ayaklarımız şişmiş,demir ilacı kullanıyormuşuz,ben amniyosentez yaptırmışım,iftara misafirler gelmiş ordan bazı arkadaşlarımızda gorunurde yok sanki nerdil,asigül dilem esca aselcik mavrulam nerde bu millet nerde bu devlet face cıktı kk bozuldu...
kizimi uyuttum geldim sekerler
ikinci cocuk dusunenler var inanmiyoruuuum:))
yaben 3e bile sicak bakardim
ama simdi bi tane yeter diyip duruyorum:)))
bende sırf hamilelik olayına sıcak bakıyorum,bebeğim çok uslu maşallah hiç eziyeti yok ama istemiyorum allah buna sağlık sıhhat versin inşallah ama isteyenlere versin tabi :))ay şekerim ben 2. 3. olsun istiorum
seviorum kalabalık aileyi
bi de hamilelik ve doğum çok güzeldi öyle güzel olacaksa neden olmasın
valla üzgünüm ama görüşemediler canımbizim konudan sıra gelmeditebrik ederim. kadın milleti değil miyiz, ne mesafeler engel trip yapmaya, ne kısıtlı zamanlar... kızını göstermedin mi yoksa yazık üzüldüm adamcağıza.
carnacım ya iyi dedin, benimki de yarın sabah geliyo. ertesi gün tekrar gidecek gibi ama. 1 günlüğüne acil depresyona girmeliyim. bu ruh hali içinde çok da zor değil yani...:)
evet canım bende herşeyimi tek kızıma vermek istiyorum tüm sevgimi ilgimikizimi uyuttum geldim sekerler
ikinci cocuk dusunenler var inanmiyoruuuum:))
yaben 3e bile sicak bakardim
ama simdi bi tane yeter diyip duruyorum:)))
Ay ben kendi doğurduğum günü okumuş ağlamıştım. Sabahın köründe suyum gelmişti,hastaneye gitmeden yazmıştım hemen sizlere. Sonra hastaneden yazmışımm çok duygusal yaa. Senin amniyotez sonuçlarını beklerken akla karayı seçmiştik. Hergün topik ezo dan haber var mı diye açılıyordu. Geçmiş çok hızlı ilerlediğinden senin mesajlara bakıyordum ben sadece. Geçti gitti de nur topları geldi koynumuza.
Sinemm doğurduğun güne baksana,tarihten geri geri gidip,çok güzel yaa
Hapsuruk bende düşünmüyorum sanırım ikinciyi. Belki 5-10 yıl sonra :)
İyi geceler kızlar.
Denizim geçmiş olsun canım,umarım bir problem çıkmaz geçersin evine kısa sürede.
Prensim sakinleşmişsindir umarım canım.
Herkes doğurmamı bekliyor artık ya gerildim bende :):)
Bu arada kanal d de korkunç bir film 3 var,seyredin lütfen. Defalarca izledim ama hala çok gülüyorum...
Kızlar suyum geldiiiiiii!!!!!!!!!!!! Çok heyecanlıyım,doktorumu aradım hastanede buluşuruz dedi. Lütfen benim için dua edin. Bende Sinem'in birde Burcu'nun numarası var birine haber veririm. Allah yardımcımız olsun. Bende sizler için dua edeceğim.
Pelin87 doğum yapmış, oğlu yanındaymışşş. Gözleri aydın olsun, Allah analı babalı büyütsün
Şimdi sporstar arayıp haber verdi, detay öğrenirsem yazarımmm canlarımmmm. Darısı da bizlere olsun inşallaaahh.
Kızlar kızlar burdayız biz. Oğluşum geldiiiii. Sabah suyum geldi. 3kilo 400 gr. 50 cm. Öyle tatlı,öyle pembe öyle mucize ki :))))) Çok doluyum detayları daha sonra anlatacağım elbette. Doğumum rahat geçti. Epidural normal yaptım. 5 tane falan dikişim var. Ama ağrım sızım hiç bir şeyim yok :)))
Laptop yanımda. Gece birlikteyiz. Öptüm hepinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?