2010 Aralık Anneleri

:))bizim aile kalabalık değil alışmışım sessiz sakin ama eşimin ailesi çok kalabalık sırf kardeşleri yeter zaten beni yoruyo açıkcası toplu geldiklerinde çok yorucu birgün oluyor,ama ben ne zaman büyük konuşsam onu uyguluyorum hayırlısı diyelim yinede :))
canım ya hala okuyorum offf durup dururken nerden aklımıza getirdin ağlamıyalım artık ya yorumların hepsi birbirinden güzel herkesi bi ayrı sevmeye başladım tekrardan :)))
ayyy canım o ne öle ya çok zayıflamışsın derhal kendinle ilgilenmeye başla neden böle oldun sen
vitamin kullan canım bana kan ilacına devam demişti dr.um
Ya kızlar bir şey soracağım; benim kızımın ağzından su geliyor , sütle karışık.Önlük takıyorum ıslanıyor çünkü.Normal mi sizce?

canım artık tükürük üretmeye başlıyorlar bizimde sus geliyor ama sütlü değil canım ağız suyu sadece seninki belki fazla gelen süttür

canım sen naptın yaaa 43 kılo nedır onceden de bu kadar zayıfmıydın bıde boyun kacccc... herkes ayrı bende dogumda almadıgım kıloları sımdı alıyorum enterasan neden ben erıyıp gıdemıyorum

pelınn ne guzel yapmıssın eskıye dondurdun bızı

ya ben 3e bile sicak bakarken
su an etrafimdaki insanlarin nasil ikinciye karar verdiklerini anlamaya calisiyorum
hamilelikte dogumda cok guzeldi ama
lohusalik donemini hic sevmedim
cok bunalim bi donem asiri duygusal asiri aglak oldum ben
cok sukur bugunlere geldik

Ya kızlar bir şey soracağım; benim kızımın ağzından su geliyor , sütle karışık.Önlük takıyorum ıslanıyor çünkü.Normal mi sizce?
benim kizimda yapiyo o isi canim
bide tukuruk yapiyo muzur muzur
cok komik oluyo agzindan pirt diye puskurtuyo
ama onunu cok islatiyo

pelınn ne guzel yapmıssın eskıye dondurdun bızı

bende fena oldum canım. Sende doğurmayı bekleyenler kervanındaymışsın ben doğurduğumda :))

Sinem senin gününü de okudum. Asu masal doğar doğmaz konuşmuş eşinle. Çok güzel günlerdi kızlar ya,şimdi de çok güzel tabi ama zaman bulamıyoruz işte

hamileliğim süperdi mesela midem hiç bulanmadı başım dönmedi halsiz olmadım hamileliğin hiç bir eksi yönünü yaşamadım. sadece karnım şişti zaten fazlası olan vucudum maksimum 7-8 arası bi kilo alınca dışardan farkedildi hamileliğim. doğum sezeryan oldu hastanede bi gün yattım ikinci gün evde ayaktaydım çok şükür onuda beni görenlere parmak ısırtcak şekilde atlattım.he lohusalık dediğiniz şey özelliklede çalışan bi bayanı bırakın evi bir odaya soluksuz 24 saat tıkılmayı gerektiğinde üstüne üstüne gelip nefesini kesen bunaltıp bi an o an kaçıp gitmemi düşündürecek şeyse çok fenaydı çok. amaaa ben ikiye Rabbim nasip ederse kesin varım

evet canım ya metinde öle diyor daha kapı yeni açılmıştı hatta 1dk falan muhabbeti olmuş o an görmüş sonra asuyla konuşmuş nasıl denk gelmiş valla,zaten ben çıktım odadan herkesin gözleri dolu doluydu bi ben sırıtıyordum,1kere ağlamadım o gün ya çok neşeliydim

kızlar ya konuya dalıcam ama benim fıldır fıldır başım dönüo 3 saattir falan ayakta zor duruorum
pekmez falan içtim ama pek faydası olmadı
tuzlu ayran da içsem mi ki

Slm kizlar muhabbet cocuk ( Ben ikinciyi de ucuncuyude dusunuyorum ikinciyi Is buldummu bir séné sonra istiyorum. Ucuncuyude ikinci uc yasina girdigi zaman.. Tabi evdeki hesaplarla carsiya uymaz) nasip kismet ne zamanda allahiim ne zaman uygun gorurse o zaman ama benim dusunczm. Boyle:))

Son düzenleme:

Hayatim bu kilo kaybi fazla.dr git mutlaka.boyle gidersen hicbir sey olmasa mantar olursun bunyenin zayiflamasindan allah korusun

canım sen naptın yaaa 43 kılo nedır onceden de bu kadar zayıfmıydın bıde boyun kacccc... herkes ayrı bende dogumda almadıgım kıloları sımdı alıyorum enterasan neden ben erıyıp gıdemıyorum

Hayatim bu kilo kaybi fazla.dr git mutlaka.boyle gidersen hicbir sey olmasa mantar olursun bunyenin zayiflamasindan allah korusn

valla cok ıyı yıyorum ama sütüm cok oluyor ve kızımı sureklı ayakta kalmak ıstıyor esımde sureklı gorevde bebıs hep bende yanı hıc oturmuyorum...sureklı ayaktayım yedıgımı yakıyorum sanırım zayıfım farkındayımda hıc tartılmamıstım belkı tartı bozuktur dıye salladım sonra bugun durup dururken aklıma dustu cok zayıf oldugum...

benimde hamilelikte hicbulanti sorunum falan olmadi
hep gezdim dolastim iki kere tatile gittim hatta
normal dogum yaptim
cok sukur o da gayet guzel gecti
lohusalikta herkes benim etrafimda
hayatimi kolaylastirmak icin her seyi yapti
ama ben depresyon gecirdim maalesef
tamamen hormonlarla ilgili
yoksa dis etkenlerden kaynaklanan bisey olmadi
2. cocugu esim cok istiyo
bende cocugum yalniz buyumesin diye isterim
ama su an konusmak bile istemedigim bi konu
simdilik...

Pelin valla ne güzel yazmışsın kız.Bende okudum tekrar geçmişe dönüp gecenin 3buçuğunda sancıdan ölürken yazmışım :))) Ayyy zaman ne çabuk geçti be ya

Ey ahali,selam Ben 2.yi sırf yapmam gerektiği için,kocam istediği ve oğlum kardeşsiz kalmasın diye yapmayı düşünüyordum ilkiden sonra.Ancak..aradan zaman geçtikçe bebek özlüyor insan,en azından ben öyle hissettim.Özellikle yakın çevrede doğum yapan arkadaşları ve bebekleri gördükçe bu özlem dahada hissedilir olmaya başladı.Bide 2.çocukta daha tecrübeli olduğum için herşeyin biraz daha farklı olacağını düşünüyordum ve öylede oldu.
Pek çok kişi söyleyip dururdu 2. daha bi farklı oluyor diye ama insan yaşayınca daha iyi anlıyor bunu. Benim için en büyük fark, ilk bebeğimin hemen büyümesini istiyordum ikincide ise keşke hiç büyümese diyorum.
Bebekler sürekli sıkıntılı dönemlerden geçiyor,1.de her sıkıntılı döneme büyüsede bunuda atlatsak diye bakıyodum :) hep işlerimi halletmek için uğraşır,sürekli uykusuzluktan dertlenirdim,çok uyumak isterdim
Şimdi ise bu durum tamamen farklı,-çok çabuk büyüyeceğini bildiğimden sanırım-doya doya seviyorum kızımı,işler falan gözüme gelmiyo,uyku konusuna çok takmıyorum,(uyumazsa pc karşısında dağıtıyorum uykumu) Kısaca çok daha bilinçli yaşıyorsunuz herşeyi.
2.yi düşünmeyen anneler bence bu konuda şimdilik yorum yapmayın Siz ki bebekleri çok seven annelersiniz,sizde bi gün mutlaka özlem duyarak istersiniz bence

canım bende sana katılıyorum benım kocam daha oglum dogmada bı tane yeter dıyordu sımdı ıs ben bu kokuyu cok ozlııcem ınsanlar bu yuzden 2. yapıolarmıs sımdı anladım dıyor :)ama su an oglumu nasıl buyutegım kım bakcak derdınde oldugum ıcın o kadar uzak gelıyorkııı..

bu arada bısı sorcam benım oglumun ayaklarının topuku ıle ıc yan tarafı arasında boyle fındık buyuklugunde bır sıslık var yanı yapısı mı oyle bılmıyorum . merak ettım sızınkılerde de varmı . bı bozukluk oldugunu sanmıyoru cunku sert degıl yada kırmızı vs de degılll :26:

Bu arada eşim Sabiha Paktuna Keskin'in rehber kitapları dizisini almış.Hemen okumaya başladm ve çok hoşuma gitti.Anne İş'te kitabından başladım okumaya,ben çalışmıyorum ve henüz kitabı bitirmemiş olmama rağmen daha şimdiden pek çok hatamı görmüş oldum,doğru bildiğimiz pek çok yanlışı farkettim. Tavsiye ediyorum..

kocacımla kamerada görüştük masalımıda gösterdimbebeğim hala uyumadı emdi emerken uyudu ama koyunca uyandı sırıtmaya başladı dalga geçer gibi:95: şimdi annem beşiğini sallıyo uyur yakında zaten emzirirken öle şekilsiz oturmuştum kımıldayamadım uyuyunca sırtım ağrıdı,uyusun bende uyurum hemen

allah tum bebıslere bol boll uyku versın ıns..benımkıde uyudu sımdı ama bu gece uykumuz degıl 1 saat uyur 2 ye kadar beklerız o zaman gece uykumuz bebek oldugunu bılmıyor bu cocuk sanırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…