:))bizim aile kalabalık değil alışmışım sessiz sakin ama eşimin ailesi çok kalabalık sırf kardeşleri yeter zatenEvet Sinemcim ben başından beri 2. yi düşünmüyordum, çocuk oldu artık hiç düşünmüyorum.Aslında kardeşi olsun isterim. Kalaballık Aile'de büyüdüğüm için bunun güzelliğini de bilirim, fakat çok zor yahu çocuk, sabır işi.Yapabilenler yapsın valaha.
canım ya hala okuyorum offf durup dururken nerden aklımıza getirdinGece 2 de bunu yazmışım
Sabah 7 de bunu
Sinem'e haber verebilmiştim. Zavallım yeni doğum yapmış Masal'la uğraşıyor,haberi bile yoktu :)
Acil tarafından laptopu isteyip dikişlerimden oturamayarak yazmaya çalışmıştım.
Çok güzeldi iyi ki yaşadık,iyi ki paylaştık :)))
ayyy canım o ne öle ya çok zayıflamışsın derhal kendinle ilgilenmeye başla neden böle oldun senben geldim kaynatmıssınız hanımlar valla ben cok kararsızım eger kendı annem benımle yasamayı kabul ederse 1 sene kadar bende 2 dusunuyorum bakalım kısmetse ama en az 5 yıl sonra..
bu arada kızlar cok fenayım dogumdan once 55 kıloydum bugun tartıldım 43 kılo olmusum ben.. valla korktum kendımden eryıp gıtmısım,aslında cok ıyı yıyıp ıcıyorum ama nıye bole oldu anlamıyorum?ne yapcam ben acaba vıtamın felan mı kullansam? aranızda vıtamın calsıyum bı sey kullanan var mı?
Ya kızlar bir şey soracağım; benim kızımın ağzından su geliyor , sütle karışık.Önlük takıyorum ıslanıyor çünkü.Normal mi sizce?
ben geldim kaynatmıssınız hanımlar valla ben cok kararsızım eger kendı annem benımle yasamayı kabul ederse 1 sene kadar bende 2 dusunuyorum bakalım kısmetse ama en az 5 yıl sonra..
bu arada kızlar cok fenayım dogumdan once 55 kıloydum bugun tartıldım 43 kılo olmusum ben.. valla korktum kendımden eryıp gıtmısım,aslında cok ıyı yıyıp ıcıyorum ama nıye bole oldu anlamıyorum?ne yapcam ben acaba vıtamın felan mı kullansam? aranızda vıtamın calsıyum bı sey kullanan var mı?
Gece 2 de bunu yazmışım
Sabah 7 de bunu
Sinem'e haber verebilmiştim. Zavallım yeni doğum yapmış Masal'la uğraşıyor,haberi bile yoktu :)
Acil tarafından laptopu isteyip dikişlerimden oturamayarak yazmaya çalışmıştım.
Çok güzeldi iyi ki yaşadık,iyi ki paylaştık :)))
ya ben 3e bile sicak bakarkenAy ben kendi doğurduğum günü okumuş ağlamıştım. Sabahın köründe suyum gelmişti,hastaneye gitmeden yazmıştım hemen sizlere. Sonra hastaneden yazmışımm çok duygusal yaa. Senin amniyotez sonuçlarını beklerken akla karayı seçmiştik. Hergün topik ezo dan haber var mı diye açılıyordu. Geçmiş çok hızlı ilerlediğinden senin mesajlara bakıyordum ben sadece. Geçti gitti de nur topları geldi koynumuza.
Sinemm doğurduğun güne baksana,tarihten geri geri gidip,çok güzel yaa
Hapsuruk bende düşünmüyorum sanırım ikinciyi. Belki 5-10 yıl sonra :)
benim kizimda yapiyo o isi canimYa kızlar bir şey soracağım; benim kızımın ağzından su geliyor , sütle karışık.Önlük takıyorum ıslanıyor çünkü.Normal mi sizce?
pelınn ne guzel yapmıssın eskıye dondurdun bızı
ya ben 3e bile sicak bakarken
su an etrafimdaki insanlarin nasil ikinciye karar verdiklerini anlamaya calisiyorum
hamilelikte dogumda cok guzeldi ama
lohusalik donemini hic sevmedim
cok bunalim bi donem asiri duygusal asiri aglak oldum ben
cok sukur bugunlere geldik
bende fena oldum canım. Sende doğurmayı bekleyenler kervanındaymışsın ben doğurduğumda :))
Sinem senin gününü de okudum. Asu masal doğar doğmaz konuşmuş eşinle. Çok güzel günlerdi kızlar ya,şimdi de çok güzel tabi ama zaman bulamıyoruz işte
ben geldim kaynatmıssınız hanımlar valla ben cok kararsızım eger kendı annem benımle yasamayı kabul ederse 1 sene kadar bende 2 dusunuyorum bakalım kısmetse ama en az 5 yıl sonra..
:))bizim aile kalabalık değil alışmışım sessiz sakin ama eşimin ailesi çok kalabalık sırf kardeşleri yeter zatenbeni yoruyo açıkcası toplu geldiklerinde çok yorucu birgün oluyor,ama ben ne zaman büyük konuşsam onu uyguluyorum hayırlısı diyelim yinede :))
canım ya hala okuyorum offf durup dururken nerden aklımıza getirdinağlamıyalım artık ya yorumların hepsi birbirinden güzel herkesi bi ayrı sevmeye başladım tekrardan :)))
ayyy canım o ne öle ya çok zayıflamışsın derhal kendinle ilgilenmeye başla neden böle oldun sen
vitamin kullan canım bana kan ilacına devam demişti dr.um
canım artık tükürük üretmeye başlıyorlar bizimde sus geliyor ama sütlü değil canım ağız suyu sadece seninki belki fazla gelen süttür
canım sen naptın yaaa 43 kılo nedır onceden de bu kadar zayıfmıydın bıde boyun kacccc... herkes ayrı bende dogumda almadıgım kıloları sımdı alıyorum enterasan neden ben erıyıp gıdemıyorum
Hayatim bu kilo kaybi fazla.dr git mutlaka.boyle gidersen hicbir sey olmasa mantar olursun bunyenin zayiflamasindan allah korusn
hamileliğim süperdi mesela midem hiç bulanmadı başım dönmedi halsiz olmadım hamileliğin hiç bir eksi yönünü yaşamadım. sadece karnım şişti zaten fazlası olan vucudum maksimum 7-8 arası bi kilo alınca dışardan farkedildi hamileliğim. doğum sezeryan oldu hastanede bi gün yattım ikinci gün evde ayaktaydım çok şükür onuda beni görenlere parmak ısırtcak şekilde atlattım.he lohusalık dediğiniz şey özelliklede çalışan bi bayanı bırakın evi bir odaya soluksuz 24 saat tıkılmayı gerektiğinde üstüne üstüne gelip nefesini kesen bunaltıp bi an o an kaçıp gitmemi düşündürecek şeyse çok fenaydı çok. amaaa ben ikiye Rabbim nasip ederse kesin varım
kocacımla kamerada görüştük masalımıda gösterdimbebeğim hala uyumadı emdi emerken uyudu ama koyunca uyandı sırıtmaya başladı dalga geçer gibi:95: şimdi annem beşiğini sallıyo uyur yakında zaten emzirirken öle şekilsiz oturmuştum kımıldayamadım uyuyunca sırtım ağrıdı,uyusun bende uyurum hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?