2010 Aralık Anneleri

bir de üstünde dondurma varsa ooooohhhhhhhhhh:56:5 dkya krizim geçmezse direkt tatlı siparişi vereceğim,bu kadar şişmek de iyi değil canım dimi:1:
bende rejim mejim hakk getire aynen devam hatta hamileliğimden yediğimden daha fazla vucudum turkiye harıtasını bırak dunya atlasına dondu...artık cevremdekiler acımaya başladı bu kızın başka kıyafeti yokmu dıye..hatta yoldaki dileci bile gobeğimi gorup allah bağışlasın deyip dilendi yaaa.bendeki durum bu kadar vahim yanii.

önceden cok takıyodumda şimdi alışdım ilk gunler gızlı gızlı ağlıyordum.aynen canım dediğin gibi zor uğraşlarla ve sıkıntılarla oldu yavrucum ben boyle takıntılı oldukca oda etkilenecek benim gibi olacak maazallah.herşeyin hayırlısı artık...dediğin gibi sağlığı yerinde ya o yeter.

selam kizlar
dun kizim asilarini oldu ates falan yapmadi cok sukur
aksamda kuzenim dogum yapti
onu ziyarete gittik bebisi gorunce bizimkinin ne kadar buyudugunu anladim:)
abla olmus benim kizim yaaaa:))
bende adet oldum spiral kontrolune gidicem bitimine yakin
spiral taktirip kontrole giden varmi???

ayy ne güzel buralar şenlenmiş sonunda, var mı buradaki muhabbet gibisi Bu arada ilk sayfaya girdiğimde farkettim, bu topiği açan endleeslove arkadaşımız da hamileymiş kızlar, tickerına göre 9 haftalık, çok sevindim onun adına. Bir kaç haftaya kadar da 2011 Aralık anneleri topiği açılır, ne çabuk geçiyo zaman

merhaba tatlı anneler :)
bebeğimi uyuttum bi enerji geldi evi silip süpürcem haftasonuna temiz girelim
buraların kalabalıklaşmasına çok sevindim
izni bitip ücretsiz izne ayrılan var mı arkadaşlar yaaa
ben perşembe göreve başlıcam hemen ayrılcam yaza kadr
acaba problem falan çıkar mı ki:18:

yanaklarını sıcak hissedersen derece ile ölç.anlarsın zaten ateşi çıktı mı çıkmadı.37,5dan önce de ateş düşürücü vermene gerek yokmuş
kızlar çok sağolun...
ııımmm...mis mis fıstıklı baklavada fena olmaz.şöyle serbeti damlaya damlaya..pufff malesef ben rezene eşliğinde çokoprenle idare ediyorum şuan..

demet ben vazgeçtim baklavadan bol tarçınlı tavuk göğsü istiyorum soğuk soğukk ohhhh ağzım sulandı başımda donuyor kesin kan sekerim dustu
yaaa.. bende kötü oldum ama...

evet hakikaten zaman inanılmaz çabuk geçiyo,geçen sene bu vakitlerde doktor doktor bebiş için geziyoduk,şimdi kucağımda şükür bebişim

biliyorum çok saçma ama ben hamilelik günlerimi özledim kızlar yaa, kızımın karnımdaki tekmelerini, cilveleşmelerimizi. Ablam doğum yapmak üzere, sanırım onu gördükçe oluyo bunlar :) Tabiki kızımın yanımda olması çok daha güzel, bi de bu kadar huysuz ve ağlak olmasa

bende oyleyim.hamile gorunce imreniyourm.kız kardeşim hamile benimd ALlahdan yanımda değil hasetimden catlarım herhalde ozaman

Ben özlemiyorum vallahi. Şimdi hem oğlum yanımda,hem atlıyor,zıplıyor ve en önemlisi uyuyabiliyorum. Son 1 ay yürürken bile acı çekiyordum. Bebekten değil ama hamilelikten çok korkuyorum artık. Ezocum kalıyor musun mesaiye? Ne zaman kapanıyor şirket?

selam kızlar
face için çabalarınızdan dolayı teşekkür ederim ama halen mağdurum
ama güzel bi haber verim oğlum geldi iş yerime, eşime esmiş resmen anneye süpriz yapmaya gelmişler. harikaydı çok mutlu oldum ama sevmek için pek fırsat bulamadım arkadaşlar sağolsun...
patron dedemizinde elini öptüm harçlığı kaptık

Bende özledim.Ne güzel eşime trip atıyordum o da alttan alıyordu loğusalık tribi de bitti, elimde hiç bir şey kalmadı. Doğum sonrası depresyona mı girdim desem : )

Bakar mısınız ama ne düşünüyorum : )

halledicez canım,yöneticilerden biri dönsün de ::)ne güzel olmuş,gelmiş paşa.. Allah başka ayrılık yaşatmasın..

canım dediğimi yaptınmı 2010 aralık anneleri yaz arat bizim grup çıkmaz ilk ama solda grup yazısına tıkla tekrar arıyor öle bulursun belki,ohh çok sevindim buarada

ayy bende seviyodum hamile olmayı herkes bakıyodu ne güzel,hamile olup doğurmamak istiyorum
bizim nazımız hala devam ediyo sütüm kesilmesin diye sağolsun eşim çok düşüncelidir o konuda her lafından sonra sen kafana takma sütün kesilir bak diyo
ayy doğumdan önce böyle hikayeler anlatmıştım ondan sanırım yok kız üzülmüş 1günde sütü gitmiş falan diye sende ekleyemedin grubu demii

ne güzel sürpriz. nerden estiyse güzel esmiş eşine:)

de canım hepimizin hakkı depresyona girmek. ayrıca da az bi yük değil yani omzumuzdaki. onların bişeyden haberi yok oh ne ala. işe yarasınlar azıcık bizi çekerek.

Ayy benimki de sütün kesilecek diyeceğine ''şiii, stres yapma bütün negatif enerjini çocuğa veriyorsun ''diyor

Ben dükkanları kapadım, hamilelik çok güzel ama bunu doğum sonrasın da anladık sanırım : ) 2. yi düşünmüyorum ben.

Ben en iyisi depresyona giriyim: ) İlgiye ihtiyacım var

ayyy akla bak nasılda nerden neyi çıkarmış,sende benimki gibi hikayeler salla biraz olayı süte çevir
canım ben baştanda 2.yi düşünmüyordum sende düşünmüyordun gerçi,biz böle kalalım ne güzel
Sinem'cim ben eşimin hesabından denedim öyle de çıkmıyor.

allah allah canım ee biz nasıl üye olduk,ozaman hesabı bi süreliğine az gizli yapsın sonra düzeltsin desire

pelin canım hesap işi bitti çıktılar alınacak sef yok bi kaç gundur boşum...ama sırket yeni bir ihaleye giricekmiş bkalım ben plan yapınca tutmadığı için saldım bi kaç akşam geç gittim.1 ve 10 gibi onun dışında normalsaatimde yada 7 de gittim.bian once kurtulsam da rahatlasam...

bende kocama trip yaptım azıcık şuan :)) ya bunun meksikaya gittiği bi arkadaşı yeni boşanmıştı orda bulmuş hemen birini 2gün önce dönmüştü o bide eşime face ten msj atmış diana ya sölesene beni eklesin msn e diye,bende sanamı kaldı bunu sölemek nasıl bunu yazabiliyo hani sen çok ciddi duruyodun böle şeyleri sana söleyemezlerdi bile dedim,1kere bile konuşmadım kimseyle o çocuğun densizliği ondan yolladılar burdan onu zaten dedi,5dk konuşcağımız vardı kızımı göstercektim kameradan burnundan getirdim kapadım msni,girmesin böle konulara,erkeklerinde işi gücü yok birini bırakıp birini bulmuş ya