ayyyy zaten giyecek kıyafetim yok ben hala tatlı sayıklıyoruminat ettim kilo verene kadar kıyafet almayacağım diye.hamileliğimde giydiklerim de Sinemin dediği gibi yıka ütüle üniforma oldu,ağızları burunları yamuluyor artık
bende rejim mejim hakk getire aynen devam hatta hamileliğimden yediğimden daha fazla vucudum turkiye harıtasını bırak dunya atlasına dondu...artık cevremdekiler acımaya başladı bu kızın başka kıyafeti yokmu dıye..hatta yoldaki dileci bile gobeğimi gorup allah bağışlasın deyip dilendi yaaa.bendeki durum bu kadar vahim yanii.bir de üstünde dondurma varsa ooooohhhhhhhhhh5 dkya krizim geçmezse direkt tatlı siparişi vereceğim,bu kadar şişmek de iyi değil canım dimi
önceden cok takıyodumda şimdi alışdım ilk gunler gızlı gızlı ağlıyordum.aynen canım dediğin gibi zor uğraşlarla ve sıkıntılarla oldu yavrucum ben boyle takıntılı oldukca oda etkilenecek benim gibi olacak maazallah.herşeyin hayırlısı artık...dediğin gibi sağlığı yerinde ya o yeter.rahatlamana çok sevindim canım ya çok kafana takıyorsun belli,ayy ne korkularla bekledik biz idili şükredelim çok sağlıklı maşallah 1-2ayı kv geçiriversin olsun sağlığı yerinde ya,senin eşinde pek bi akıllı internete takılıp onunla ilgilenmicen diye işini nasılda biliyorbizde öle olduk valla hemen hemen nerdeyse herkesi tanıyor eşim,çoğu durumları biliyor,evimizin birparçası oldunuz yani
tatlı tatlı diye diye yedirttiniz banada valla offffff yerken süperde yedikten sonra bir pişmanlık kaplıyor:95:
sınemcımm ne haber
hayır canım sakınn....ateşi çıkmadanda verme oyle bir kere verdiysen yeter zaten cıkarsa gece cıkar.korkma ben ısla bez koymuşdum alnına..bi kere verdım surupdan ateşinide ara ara olcersin cok sarıp sarmalama bu kadar...geçmiş olsun
kızlar çok sağolun...yanaklarını sıcak hissedersen derece ile ölç.anlarsın zaten ateşi çıktı mı çıkmadı.37,5dan önce de ateş düşürücü vermene gerek yokmuş
ııımmm...mis mis fıstıklı baklavada fena olmaz.şöyle serbeti damlaya damlaya..pufff malesef ben rezene eşliğinde çokoprenle idare ediyorum şuan..
yaaa.. bende kötü oldum ama...demet ben vazgeçtim baklavadan bol tarçınlı tavuk göğsü istiyorum soğuk soğukk ohhhh ağzım sulandı başımda donuyor kesin kan sekerim dustu
ayy ne güzel buralar şenlenmiş sonunda, var mı buradaki muhabbet gibisiBu arada ilk sayfaya girdiğimde farkettim, bu topiği açan endleeslove arkadaşımız da hamileymiş kızlar, tickerına göre 9 haftalık, çok sevindim onun adına. Bir kaç haftaya kadar da 2011 Aralık anneleri topiği açılır, ne çabuk geçiyo zaman
biliyorum çok saçma ama ben hamilelik günlerimi özledim kızlar yaa, kızımın karnımdaki tekmelerini, cilveleşmelerimizi. Ablam doğum yapmak üzere, sanırım onu gördükçe oluyo bunlar :) Tabiki kızımın yanımda olması çok daha güzel, bi de bu kadar huysuz ve ağlak olmasa
biliyorum çok saçma ama ben hamilelik günlerimi özledim kızlar yaa, kızımın karnımdaki tekmelerini, cilveleşmelerimizi. Ablam doğum yapmak üzere, sanırım onu gördükçe oluyo bunlar :) Tabiki kızımın yanımda olması çok daha güzel, bi de bu kadar huysuz ve ağlak olmasa
selam kızlar
face için çabalarınızdan dolayı teşekkür ederim ama halen mağdurum
ama güzel bi haber verim oğlum geldi iş yerime, eşime esmiş resmen anneye süpriz yapmaya gelmişler. harikaydı çok mutlu oldum ama sevmek için pek fırsat bulamadım arkadaşlar sağolsun...
patron dedemizinde elini öptüm harçlığı kaptık
canım dediğimi yaptınmı 2010 aralık anneleri yaz arat bizim grup çıkmaz ilk ama solda grup yazısına tıkla tekrar arıyor öle bulursun belki,ohh çok sevindim buaradaselam kızlar
ama güzel bi haber verim oğlum geldi iş yerime, eşime esmiş resmen anneye süpriz yapmaya gelmişler. harikaydı çok mutlu oldum ama sevmek için pek fırsat bulamadım arkadaşlar sağolsun...
Bende özledim.Ne güzel eşime trip atıyordum o da alttan alıyorduloğusalık tribi de bitti, elimde hiç bir şey kalmadı. Doğum sonrası depresyona mı girdim desem : )
Bakar mısınız ama ne düşünüyorum : )
selam kızlar
Bende özledim.Ne güzel eşime trip atıyordum o da alttan alıyorduloğusalık tribi de bitti, elimde hiç bir şey kalmadı. Doğum sonrası depresyona mı girdim desem : )
Bakar mısınız ama ne düşünüyorum : )
canım dediğimi yaptınmı 2010 aralık anneleri yaz arat bizim grup çıkmaz ilk ama solda grup yazısına tıkla tekrar arıyor öle bulursun belki,ohh çok sevindim buarada
ayy bende seviyodum hamile olmayı herkes bakıyodu ne güzel,hamile olup doğurmamak istiyorum
bizim nazımız hala devam ediyo sütüm kesilmesin diye sağolsun eşim çok düşüncelidir o konuda her lafından sonra sen kafana takma sütün kesilir bak diyo
ayy doğumdan önce böyle hikayeler anlatmıştım ondan sanırım yok kız üzülmüş 1günde sütü gitmiş falan diyesende ekleyemedin grubu demii
ne güzel sürpriz. nerden estiyse güzel esmiş eşine:)
de canım hepimizin hakkı depresyona girmek. ayrıca da az bi yük değil yani omzumuzdaki. onların bişeyden haberi yok oh ne ala. işe yarasınlar azıcık bizi çekerek.
ayyy akla bak nasılda nerden neyi çıkarmış,sende benimki gibi hikayeler salla biraz olayı süte çevirAyy benimki de sütün kesilecek diyeceğine ''şiii, stres yapma bütün negatif enerjini çocuğa veriyorsun ''diyor
Ben dükkanları kapadım, hamilelik çok güzel ama bunu doğum sonrasın da anladık sanırım : ) 2. yi düşünmüyorum ben.
Ben en iyisi depresyona giriyim: ) İlgiye ihtiyacım var
Sinem'cim ben eşimin hesabından denedim öyle de çıkmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?