:))bizim aile kalabalık değil alışmışım sessiz sakin ama eşimin ailesi çok kalabalık sırf kardeşleri yeter zatenEvet Sinemcim ben başından beri 2. yi düşünmüyordum, çocuk oldu artık hiç düşünmüyorum.Aslında kardeşi olsun isterim. Kalaballık Aile'de büyüdüğüm için bunun güzelliğini de bilirim, fakat çok zor yahu çocuk, sabır işi.Yapabilenler yapsın valaha.

canım ya hala okuyorum offf durup dururken nerden aklımıza getirdinGece 2 de bunu yazmışım
Sabah 7 de bunu
Sinem'e haber verebilmiştim. Zavallım yeni doğum yapmış Masal'la uğraşıyor,haberi bile yoktu :)
Acil tarafından laptopu isteyip dikişlerimden oturamayarak yazmaya çalışmıştım.
Çok güzeldi iyi ki yaşadık,iyi ki paylaştık :)))![]()

ayyy canım o ne öle ya çok zayıflamışsın derhal kendinle ilgilenmeye başla neden böle oldun senben geldim kaynatmıssınız hanımlar valla ben cok kararsızım eger kendı annem benımle yasamayı kabul ederse 1 sene kadar bende 2 dusunuyorum bakalım kısmetse ama en az 5 yıl sonra..
bu arada kızlar cok fenayım dogumdan once 55 kıloydum bugun tartıldım 43 kılo olmusum ben.. valla korktum kendımden eryıp gıtmısım,aslında cok ıyı yıyıp ıcıyorum ama nıye bole oldu anlamıyorum?ne yapcam ben acaba vıtamın felan mı kullansam? aranızda vıtamın calsıyum bı sey kullanan var mı?
vitamin kullan canım bana kan ilacına devam demişti dr.um
Ya kızlar bir şey soracağım; benim kızımın ağzından su geliyor , sütle karışık.Önlük takıyorum ıslanıyor çünkü.Normal mi sizce?
canım artık tükürük üretmeye başlıyorlar bizimde sus geliyor ama sütlü değil canım ağız suyu sadece seninki belki fazla gelen süttür