allah tum bebıslere bol boll uyku versın ıns..benımkıde uyudu sımdı ama bu gece uykumuz degıl 1 saat uyur 2 ye kadar beklerız o zaman gece uykumuz bebek oldugunu bılmıyor bu cocuk sanırsam
sibelcim bizde yok sanırım öle bişey eğer doğru anladıysam
Ey ahali,selamBen 2.yi sırf yapmam gerektiği için,kocam istediği ve oğlum kardeşsiz kalmasın diye yapmayı düşünüyordum ilkiden sonra.Ancak..aradan zaman geçtikçe bebek özlüyor insan,en azından ben öyle hissettim.Özellikle yakın çevrede doğum yapan arkadaşları ve bebekleri gördükçe bu özlem dahada hissedilir olmaya başladı.Bide 2.çocukta daha tecrübeli olduğum için herşeyin biraz daha farklı olacağını düşünüyordum ve öylede oldu.
Pek çok kişi söyleyip dururdu 2. daha bi farklı oluyor diye ama insan yaşayınca daha iyi anlıyor bunu. Benim için en büyük fark, ilk bebeğimin hemen büyümesini istiyordum ikincide ise keşke hiç büyümese diyorum.
Bebekler sürekli sıkıntılı dönemlerden geçiyor,1.de her sıkıntılı döneme büyüsede bunuda atlatsak diye bakıyodum :) hep işlerimi halletmek için uğraşır,sürekli uykusuzluktan dertlenirdim,çok uyumak isterdim
Şimdi ise bu durum tamamen farklı,-çok çabuk büyüyeceğini bildiğimden sanırım-doya doya seviyorum kızımı,işler falan gözüme gelmiyo,uyku konusuna çok takmıyorum,(uyumazsa pc karşısında dağıtıyorum uykumu) Kısaca çok daha bilinçli yaşıyorsunuz herşeyi.
2.yi düşünmeyen anneler bence bu konuda şimdilik yorum yapmayınSiz ki bebekleri çok seven annelersiniz,sizde bi gün mutlaka özlem duyarak istersiniz bence
aminnn inşallah,bizde gece uykumuza geçicez kısmetse ama geçemedik daha öle bakınıyo,bende aynısını diyorum anneme yaa bunlar kendilerini koca insan sanıyorlar heraldeallah tum bebıslere bol boll uyku versın ıns..benımkıde uyudu sımdı ama bu gece uykumuz degıl 1 saat uyur 2 ye kadar beklerız o zaman gece uykumuz bebek oldugunu bılmıyor bu cocuk sanırsam
Sibelcim bizde de yok öyle bi şişlik..Meraklanma ama önemli bişe olduğunu sanmıyorum.
Sineeemmm,ben acıyom senin kocişine yaw..Yazık o kadar uğraşma ,zaten yaban ellerde
insallah dogru alarmdir canim
benimde sancimsi biseylerim var ama hadi hayirlisi bakalim
sesimi cikarmiyorum
milleti ayaklandirmamak icin
umariom dogru alarmdir ikimizinkide
bende buldumwalla benim ilk dogumum oldugundan bu duan tuylerimi urpertti:18:
adet sancisinin biraz siddetlisi gibi ama duzenli degil
hayir olsun bakalim
2 gun daha dursalar 2011 bebegi olcakl;ardi
ama sen her turlu yarin doguruyosun demek canim
allah yardimcin olsun
bebek icinde senin icinde saglikli ve kolay bi dogum olsun insallah canim
elfrknda dogurdumu acaba nisani gelmisti en son
haklisin canimEy ahali,selamBen 2.yi sırf yapmam gerektiği için,kocam istediği ve oğlum kardeşsiz kalmasın diye yapmayı düşünüyordum ilkiden sonra.Ancak..aradan zaman geçtikçe bebek özlüyor insan,en azından ben öyle hissettim.Özellikle yakın çevrede doğum yapan arkadaşları ve bebekleri gördükçe bu özlem dahada hissedilir olmaya başladı.Bide 2.çocukta daha tecrübeli olduğum için herşeyin biraz daha farklı olacağını düşünüyordum ve öylede oldu.
Pek çok kişi söyleyip dururdu 2. daha bi farklı oluyor diye ama insan yaşayınca daha iyi anlıyor bunu. Benim için en büyük fark, ilk bebeğimin hemen büyümesini istiyordum ikincide ise keşke hiç büyümese diyorum.
Bebekler sürekli sıkıntılı dönemlerden geçiyor,1.de her sıkıntılı döneme büyüsede bunuda atlatsak diye bakıyodum :) hep işlerimi halletmek için uğraşır,sürekli uykusuzluktan dertlenirdim,çok uyumak isterdim
Şimdi ise bu durum tamamen farklı,-çok çabuk büyüyeceğini bildiğimden sanırım-doya doya seviyorum kızımı,işler falan gözüme gelmiyo,uyku konusuna çok takmıyorum,(uyumazsa pc karşısında dağıtıyorum uykumu) Kısaca çok daha bilinçli yaşıyorsunuz herşeyi.
2.yi düşünmeyen anneler bence bu konuda şimdilik yorum yapmayınSiz ki bebekleri çok seven annelersiniz,sizde bi gün mutlaka özlem duyarak istersiniz bence
Ayağımda sallarken daldı beşikte uyandı. Şimdide cin gibi bakıyor. Öyle kendi kendine dursa sabaha kadar baksında kucak istiyor. 1 bardak çay içeyim dedim yalan oldu. Tuvalete bile gidemiyorum. Bizim oğlanda kendini büyük adam zannediyor. 2 de uyur 7 de uyanır. Emer uyur 10.30 da kalkar. Sonrada öldür Allah doğru düzgün uyku yok((
Bizim kızda geç başlıyo gece uykusuna.Bende gebelikte genelde 12 den sonra falan yatardım,alakası var mı acaba :) sen hamilelikte kaçta yatıyodun?
az önce aynı şeyi yaşadım ya pelincim baya bi emdi uyudu emerken hatta ööle kalakaldım yamuk yılık sonra yerine koydum açtı sırıtıyo,uyan tamamda ne sırıtıyon dalga geçer gibiannem hala beşiğini sallıyo şimdi esniyo baya heran gidebilir,ya poyrazımı kollarda taşımakta kolay değil ha
evet canım. Sanki zayıf bir şeyde kucak istiyor. Susturucuyu çalıştırdım (pijamasının altını çıkarrtım) duruyor şimdi öyle bende çayımı içiyorum. Üşütürse görürüm günümü..
Ayağımda sallarken daldı beşikte uyandı. Şimdide cin gibi bakıyor. Öyle kendi kendine dursa sabaha kadar baksında kucak istiyor. 1 bardak çay içeyim dedim yalan oldu. Tuvalete bile gidemiyorum. Bizim oğlanda kendini büyük adam zannediyor. 2 de uyur 7 de uyanır. Emer uyur 10.30 da kalkar. Sonrada öldür Allah doğru düzgün uyku yok((
aminnn inşallah,bizde gece uykumuza geçicez kısmetse ama geçemedik daha öle bakınıyo,bende aynısını diyorum anneme yaa bunlar kendilerini koca insan sanıyorlar heralde
ilk yine trip yaptım kamerada sütüm kesilsin otur vicdan azabı çek gelmede buralara dedimyazık en son annemin üstüne yemin ederim değil 3dk 10saniye bile bi kızla görüşmedim buralarda diyo tamam ben ona bişey demiyorum sanane milletin mesajından ne bu böle çoluk çocuk muhabbeti dedim burda söleyebileceği başka türk yok ondan bana diyo dedi sildim gitti msjı kendisi halletsin napıyosa dedi kızdı oda çocuğa olsun lazım arada böle,hoşuma gidiyo bide kızdırmak:9:
bende buldum
sanki dun yazmistim bunlari
simdi agu yapiyo bana
haklisin canim
ablamda ayni seyleri soyluyo
ben zaten anne oldugumdan ber
hep tukurdugumu yaladim
2. konusundada yalarim bakarsn
ayyy umarım bunla alakası yoktur ben hmılelıkte santıye tepesınde toz toprak ıcınde , az uyuyarak hatta yorgunluktan bayılarak uyudugum ıcın pek hamıle gıbı yasamadım... benım oglan anasına cekmesın yaaa
evet canım. Sanki zayıf bir şeyde kucak istiyor. Susturucuyu çalıştırdım (pijamasının altını çıkarrtım) duruyor şimdi öyle bende çayımı içiyorum. Üşütürse görürüm günümü..
hiiihhh giydir çabuk bebeğimi hasta yaparsan çok kızarım valla,içme çay aaaaaaaaaa
valla açar kamerayı bakarım giydimi diye
ooovv,allah yardımcın olsun canım ya,kızkardeşin vardı galiba senin,arada yardıma gelsinler :)
Anam sen çok fenasın çokBiliyon tabi adamın süt konusundaki hassasiyetini,kullan bakalım :)
Geçenlerde biraz gerildik bizde eşimle, 2 gün sütüm çok azaldı,memişler lastik gibi falan ama diyemedim beyfendiye bak ne oldu,sütüm gitti senin yüzünden diye
Valla büyük konuşmucan gülüm,aynen başına geliyo
:) bencede olma zatenVallahi donmuş bacaklar. Bunu yazayım giydireceğim Sinem teyzesi,kızma :) Şimdi uyumuşta acıkmış gibi meme ister paşa. Yetiştiremiyorum amaaa
Ah canım annemde ablamda yakınımdalar ama ikisi de çalışıyor. Bir de eniştemin ayağı kırıldı. Bu akşam 2 saat uğradı ablam onda da yemek yedik iki dedikodu yaptık bitti gitti(( Asla kaynanama yakın oturmam diyerek hatamı yaptım acep :)) Şaka şaka pişman değilim :)
etkiliyo ama demi canım bak sütün azalmış işte,benimde azalabilirdisöledim azalmadı :))şaka bi yana oda bebişimizi düşünüyo hiç üzmez kırmaz beni, bende öle, birazda naz yaptığımı onu kızdırmaya çalıştığımı biliyo,böle bişey tartışma konusu bile olamaz aklıma gerçekten öle bi kuşku düşse tartışmam bile yani bitmiştir
Vallahi donmuş bacaklar. Bunu yazayım giydireceğim Sinem teyzesi,kızma :) Şimdi uyumuşta acıkmış gibi meme ister paşa. Yetiştiremiyorum amaaa
Ah canım annemde ablamda yakınımdalar ama ikisi de çalışıyor. Bir de eniştemin ayağı kırıldı. Bu akşam 2 saat uğradı ablam onda da yemek yedik iki dedikodu yaptık bitti gitti(( Asla kaynanama yakın oturmam diyerek hatamı yaptım acep :)) Şaka şaka pişman değilim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?