ayyyy zaten giyecek kıyafetim yok ben hala tatlı sayıklıyoruminat ettim kilo verene kadar kıyafet almayacağım diye.hamileliğimde giydiklerim de Sinemin dediği gibi yıka ütüle üniforma oldu,ağızları burunları yamuluyor artık
![]()
bende rejim mejim hakk getire aynen devam hatta hamileliğimden yediğimden daha fazla vucudum turkiye harıtasını bırak dunya atlasına dondu...artık cevremdekiler acımaya başladı bu kızın başka kıyafeti yokmu dıye..hatta yoldaki dileci bile gobeğimi gorup allah bağışlasın deyip dilendi yaaa.bendeki durum bu kadar vahim yanii.bir de üstünde dondurma varsa ooooohhhhhhhhhh5 dkya krizim geçmezse direkt tatlı siparişi vereceğim,bu kadar şişmek de iyi değil canım dimi
![]()
önceden cok takıyodumda şimdi alışdım ilk gunler gızlı gızlı ağlıyordum.aynen canım dediğin gibi zor uğraşlarla ve sıkıntılarla oldu yavrucum ben boyle takıntılı oldukca oda etkilenecek benim gibi olacak maazallah.herşeyin hayırlısı artık...dediğin gibi sağlığı yerinde ya o yeter.rahatlamana çok sevindim canım ya çok kafana takıyorsun belli,ayy ne korkularla bekledik biz idili şükredelim çok sağlıklı maşallah 1-2ayı kv geçiriversin olsun sağlığı yerinde ya,senin eşinde pek bi akıllı internete takılıp onunla ilgilenmicen diye işini nasılda biliyorbizde öle olduk valla hemen hemen nerdeyse herkesi tanıyor eşim,çoğu durumları biliyor,evimizin birparçası oldunuz yani
tatlı tatlı diye diye yedirttiniz banada valla offffff yerken süperde yedikten sonra bir pişmanlık kaplıyor:95: