Ezocum grup gizli ya,profilde yazdıklarımız görünmüyor. Bende şimdi mine ye yazmaya girmiştim ama sen yazmışsın canm. Teşekkür ederim.
kızlar meraba herkese hayırlı cumalar...
sabahleyin 2.ay aşılarımızı yaptırdık geldik,3 tane aşı... dile kolay ağlamaktan mahvolduk valla,sizlerden daha önce edindiğim tecrübeler doğrultusunda gitmeden ağrı kesici ateş düşürücü şurubumuzu içtik,bugün yapmam gereken başka bişeyler varmı,hemşire sadece 3 gün banyo yaptırma,kolu yara olursa korkma dedi o kadar...
bide rota yı şimdi mi yaptırcaz:26:
benim peliim her haliyle güzeldir poyrazımın annesi ama tabi görmekte yarar varFıstıksın fıstıkk. Verme kilo çok güzelsin,beni görsen moral olurdu. Hatta sana boydan bir foto çekeceğim ki kıymetini bil bedeninin. Bende 1 yaş diyorum da durumlar düzelirse 2 yaparım ben onu. Zor tabi sıpalardan ayrılmakk
ayy canım çok güzel yapmışsın izmirde havalar güzel buara,bugünde yarında çık bence,hem sana çok iyi gelir gerçekten,biyerden başlamak lazımdı iyi olmuş cnmgunaydınnn kızlar topıkı canlandırma konusuna bende gırıp bakıyorum ınsanlar olsa bıle yazan olmuyor bolelıkle sohbette ılerlemıyor. neyse acılcaz yavas yavas.. dun bızde oglumla dısarı cıktık arabasına koydugum gıbı sokaktayız . yuuruduk bıraz ben derya ve sınem gıbı bısıler almadım .. bu arada deryayı alısverıs cılgını ılan edıyorum topıgın en cokalısvers yapan ınsanı o heralde
oglum dısarı cıkar cıkmaz gulemeye basladı sanırım sevdı .. sonrada uyudu zatenn. ama banada ıyı geldı bugun kısmese yıne cıkalım dıyorum ....
bu arada sabahın korunde gıren tek benım herlade babamızı beklıyorum uyanın kahvaltı yapalım dıe adamı gormenın tek yolu bu ..optummm
teşekkür ederim canım,insan ayrı olunca anlıyor gerçekten kutlayın ya da beraber olun mutlaka bebeğinizle ilk doğum günlerimiz artık tadı ayrı güzel,masalımda sizi öpüyormuş idillegule gule kullan tatlım.eşinlede ilerde daha guzel kutlarsınız canım inş. doğum gununu..benimde haftaya eşimin doğum gunu napsam dıye dusunuyorum.ona kalsa gerek yok bişeye dıyoı ama gecen sene ki husrandan sonra bu sene guzel bısey olsun istiyorum hemde kızımızla.masalı opuyorum
canım ya sen gerçek annelik gösteriyorsun unutma bizim yapamadığımız fedakarlıkları yapıyorsun keyfinden değil kızın için,zaten evde durup bakcak durum olsa bakardın sen ama böyle olması gerekiyormuş idilin iyi büyümesi için,bunların karşılığını mutlaka görüceksin canım allah yardımcınız olucak biyerde inşallah,bunun için üzülüp üzülüp durma canım sütün azalıcak bak idil için bunuda yaparsın artık demi boma moralinibu arada gunaydın kızlarr cumanız hayırlı olsun.
ay az iki sohbet edim sızınle .çalışan anneyim 2 aylık bebeğini kv sine bırakmış ara ara ben napıyorum buhranlarına giren ,sizinde işinizinde diyip çıkma derecesine gelen, sonra da amaaaaaan keyfi çalışmıyorsun ki kızın için çalışıyorsun ve bunu yapan tek insan sen değilsin yaptığın normal bırak bu iç yanmalalırını diyen,zaman zaman da acaba yanlış mı yapıyorum diye kendini sorgulayan göğüsleri sızladıkça ağlan bir ANNE...
bide üstelik annesiyle gurbetlik çeken bir anne...biraz once annemi aradım aklım hep sizde, cocukda o 2 aylık sabiyi bırakıyorsun ama mecbursunda diyipde benim içimi bir kerede acıtan vede saklanmış acabalarımı tekrar su yuzune cıkaran annecim benim ..oda boyle dediya sabah sabah ağlıcam şimdi...uf yaaa
bence kilon çok iyi şuanda sinemcim.
verme bencede annene katılıyorum.
tabi ehrkes eski haline dönmek istioda sende göbüş de yoktur.
böle iyisin.
asıl vermesi gerekenelrden biir ben öle tembellik yapıorum
kızlar meraba herkese hayırlı cumalar...
sabahleyin 2.ay aşılarımızı yaptırdık geldik,3 tane aşı... dile kolay ağlamaktan mahvolduk valla,sizlerden daha önce edindiğim tecrübeler doğrultusunda gitmeden ağrı kesici ateş düşürücü şurubumuzu içtik,bugün yapmam gereken başka bişeyler varmı,hemşire sadece 3 gün banyo yaptırma,kolu yara olursa korkma dedi o kadar...
bide rota yı şimdi mi yaptırcaz:26:
sağol canım...ateşini takip edeceksin o kadar başka bir şey yok:)zoru atlatmışsınız zaten
sağol canım...
başka ağrı kesici vermeme gerek varmı? bide ateşini kaç saatte ölçücez acep:26:
:) mesela neee istiyor
sağol canım...
başka ağrı kesici vermeme gerek varmı? bide ateşini kaç saatte ölçücez acep:26:
mesela tulumba...offf ne güzel olurduuu
demet ben vazgeçtim baklavadan bol tarçınlı tavuk göğsü istiyorum soğuk soğukk ohhhh ağzım sulandı başımda donuyor kesin kan sekerim dustu
sinemcim canımcım ay ne mutlu ettin beni rahatladım ara sıra yapsana bana bu terapileri burayıda bu yuzden cok arıyorum ne zaman canım sıkılıp moralim bozulsa kızlara anlatsam rahatlarım dıyorum.ama 4 ay d merakdan oldum hee sız devam etmişsiniz muhabbetlere kime ne olmuş bılmıyourm bile cok geri kaldım yetişmeye çalışıyourm bi yandanda...eve internette almıyo ki herif arkadaşlarımla konuşcam diye ayrılmassın başından diyo hala.önceden burası hakkında tereddürleri vardı oda alışdı artık bebişlerin resimlerini gosteriyorum bide kısa ozgecmiş idilden 1 hafta buyuk adı şu falan diye oda ben bakınca artık soruyor bu kimdi diye:))tabi bunları kv evinde yapıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?