topiğimizi canlandıralım yine duruluyoruzzzz
bizde bugün gezdik gezdik masalım ve dedeyle
kocacımın doğum günüydü bende gittim kendime hediyeler aldım :)
ama kocacık burda yok napayım şimdi
sonra tatlılarda aldım kızımla kutladım ama tabiki hepsini ben yedim
sonrada ananeye geldik pazara kadar burada kalalım bari dedik
buarada bizim buradaki pentide %50 artı %50 indirim varmış pantalon şeklindeki taytlarından aldım çok uygundu
ayın 11inde de 3ayı doldurcaz,
çok alıştım kızıma ya sanki yıllardır benimleymiş gibi
topiğimizi canlandıralım yine duruluyoruzzzz
buarada bizim buradaki pentide %50 artı %50 indirim varmış pantalon şeklindeki taytlarından aldım çok uygundu
ohhh iyi yapmışsın canım,
afiet olsun tatlılar için
ve güle güle giy aldıkalrını
bizd hava güzeldi çıktık bugün dışarı.
kızım açık havada baya 1 saat falan gezdi ilk kez.
alışveriş de yaptık.
kızıma mevlidde giysin diye bi ayakkabı aldım bakalım olucakmı
kıızmın kilosu falan gzüel de ayakalrı annesi gibi ince.
bende kendime çanta bluz falan aldım.
güzel bi gündü.
sinemcim ben bişiler yazıyorum ama pek cevap evren olmuo artık.
baktım yok bende girsemde biişi farketmio diyorum napiimm
eee çok da uğraamıyorum
zaten hepimzi öleyiz. hamileykennnn ohhh gel keyfim gel.
şimdi bulduğumuz her fırsatı değerlendirip dinlenemye çaışıyorum
dün Yğmur da gece huysuzlandı
bizde sabah öğelene kadar uyuduk
güle güle kullan canım ne güzel iyi yapmışsın,yağmurunda o ince ayaklarını yerim benohhh iyi yapmışsın canım,
alışveriş de yaptık.
güzel bi gündü.
eee çok da uğraamıyorum
Ohh ohh gezdirmiş yine annesi güzel Masal'ı. Maksat kendini gezdirmek tabi anlamadım zannetme. Burada havalar çok soğuk,biz yine evdeyiz. Anneme gittim geldim işte doktora bile götüremedim yavrumu.
Demek tayt aldın kendine yaza fıstık gibi giyer fotoları çekersin bizimde gözümüz iki tane İzmir güzeli görür bu vesileyle. Eşinle kutlayacağınız bir ömür var önünüzde üzülme tatlım benim.
Denizim alışveriş çılgınlığı devam ediyor anladığım kadarıyla. Senin acil tarafından işe başlaman lazım yoksa kredi kartların tavan yapacak :) Şaka bir yana kendini iyi hissetmişsindir sevindim canım. çalışan annelerin izinleri bitince zor olacak. Bende 1 yaşından sonra çalışmaya başlayacağım. Geleceğin yatırımlarını ancak şimdi yapabiliriz,napalım
güle güle kullan canım ne güzel iyi yapmışsın,yağmurunda o ince ayaklarını yerim ben
bende 1-2 giriyorum zırt diye muhabbet arasına yoksa çok konu olmuyor artık topiğimizde ama ara ara sıklaşıyor işte
bence anneler çalışmaya başladıkça başlar yine kalabalıklaşmaya
ayy taytlar çok iyidi valla cnm 27 liraymış bide kız bana diyorki sen yeni anne olduğun için sana moral indirimi yapıyor 7lira dedi
babamda gerçek zannetti :)) sonra kocaman yazmışlar zaten %50 + 50 İNDİRİM VAR DİYe aman sorma m aldım zaten şuan giyebileceğim bişey yani,hiç zayıflıyacağımı düşünerek s falan almadım sanki hiç kilo veremicekmişim gibi geliyor artık,biliyorum şimdi siz yok sen verme böle iyisin falan diceksiniz ki anneme sorsanız 2-3kg daha al diyor ee bende bebeğim kilo alsın istiyorum o hesap yani
ben eski halimide çok seviyordum ya
bende seneye yaza istiyorum çalışmayı ama bakalım kısmet masal doğmadan önce bu yaz için diyordum 6-8aylıkken çalışırım diyordum doğunca 1 sene ekledim buna en kötü 1 sene daha ekleyebilirim belki off bilmiyorum evde de duramamki
gule gule kullan tatlım.eşinlede ilerde daha guzel kutlarsınız canım inş. doğum gununu..benimde haftaya eşimin doğum gunu napsam dıye dusunuyorum.ona kalsa gerek yok bişeye dıyoı ama gecen sene ki husrandan sonra bu sene guzel bısey olsun istiyorum hemde kızımızla.masalı opuyorumtopiğimizi canlandıralım yine duruluyoruzzzz
denk duseemiyoruz deryacım sanırım ben çalışmaya başladığım için genelde burdayım.ama evde olsam bende cok duramazdım herhalde ama ozledimn eski yoğunlukları.ohhh iyi yapmışsın canım,
alışveriş de yaptık.
güzel bi gündü.
eee çok da uğraamıyorum
bu arada gunaydın kızlarr cumanız hayırlı olsun.
ay az iki sohbet edim sızınle .çalışan anneyim 2 aylık bebeğini kv sine bırakmış ara ara ben napıyorum buhranlarına giren ,sizinde işinizinde diyip çıkma derecesine gelen, sonra da amaaaaaan keyfi çalışmıyorsun ki kızın için çalışıyorsun ve bunu yapan tek insan sen değilsin yaptığın normal bırak bu iç yanmalalırını diyen,zaman zaman da acaba yanlış mı yapıyorum diye kendini sorgulayan göğüsleri sızladıkça ağlan bir ANNE...
bide üstelik annesiyle gurbetlik çeken bir anne...biraz once annemi aradım aklım hep sizde, cocukda o 2 aylık sabiyi bırakıyorsun ama mecbursunda diyipde benim içimi bir kerede acıtan vede saklanmış acabalarımı tekrar su yuzune cıkaran annecim benim ..oda boyle dediya sabah sabah ağlıcam şimdi...uf yaaa
ay az iki sohbet edim sızınle .çalışan anneyim 2 aylık bebeğini kv sine bırakmış ara ara ben napıyorum buhranlarına giren ,sizinde işinizinde diyip çıkma derecesine gelen, sonra da amaaaaaan keyfi çalışmıyorsun ki kızın için çalışıyorsun ve bunu yapan tek insan sen değilsin yaptığın normal bırak bu iç yanmalalırını diyen,zaman zaman da acaba yanlış mı yapıyorum diye kendini sorgulayan göğüsleri sızladıkça ağlan bir ANNE...
bide üstelik annesiyle gurbetlik çeken bir anne...biraz once annemi aradım aklım hep sizde, cocukda o 2 aylık sabiyi bırakıyorsun ama mecbursunda diyipde benim içimi bir kerede acıtan vede saklanmış acabalarımı tekrar su yuzune cıkaran annecim benim ..oda boyle dediya sabah sabah ağlıcam şimdi...uf yaaa
hemde oyle bir sızlıyorki anlatılmaz ben artık son demine geldim..aslen buralıyım buraya yabancılığımda yok ama insan doğduğu buyuduğu yeri cok arıyormuş meğer.bazen işden cıkınca anneme gidim diyorum artık beynımde alarm veriyor devreler yanmak üzere...bazen nerdeyim ben diyorum aklım gıdıp geliyor sanki...ama yine kendimi rahatlatmanın yolunu buluyorum cok sukur.yoksa işin ciddiyetine inince detayları dusununca darlanıyor of ki offfkendimi gördüm sanki kelimelerinde. çok zor çalışan anne olmak ama işten çıkarsam bu bizi bayağı zorlar. ve oğluma istediklerimi alamam. hatta dahası onun için bi gelecek hazırlıcak maddiyatım olmaz. kimse yavrusunu bırakıp işe gitmek istemez elbet. ama o kadar çok anne varki çevremde çalışan, onları gördükçe güç alıyorum bi tek onlar anlıyor halimi. çocuğumun sürekli yanında olamıyorum ama herşeyiyle ilgileniyorum yemeğini yedimi uykusunu aldımı kaçta yedi altını pislettimi vs vs. o kadar çok soru soruyormuşum ki kvnin sıfatı değişip benimi denetliyorsun diyor
gurbetlik olayına gelince çok zor arkadaşım bende çektim burnunun direği sızlıyor insanın
Canım" her işte bir hayr vardır "bu lafa cok inanırım.bende iş biticek doğumdan sonra işe donmucem diyodum ama benim rapor bitti bakdımki işin sonu gelmiş. Dedim ki, 1-2 ay daha dişimi sıkım ,mart sonu cocuğumla olurum.Bu arada iş teklifi geldi.ayrıca iş yerim yeni bi ihaleye giriyor oda bir sezonluk...şimdide onu bekliyourz .anlayacağın plan yaptımı olmuyor hiç bişey .Sadece ve sadece hayırlısı olsun inş hepimiz içinoof off senı o kadar ıyı anlıyorumkı ıznımın bıtmesıne 10 gun kaldı ... gelgıtlerrrr ınsanın ıcı sızlıyor haklısınnnn allah yardımcın olsunnn... sunu dusun mart bıtınce rahatlıcaksın o zaman bebısınle daha huzurlu olcaksınnnn ...
bende ucretsız ızne cıkcam sanırım ama ıns pısman olmam ...daha ısyerıme soylemedım. oda sıkıo benı ne dıcekler dıe..sonradan ekenomık sıkıntı yasarmıyız onu bılmıyorum.. ama ıse baslarsam ıslerımız cokyogun bızım. yanı ıse donunce o tempo sonra bebek aklımda çok uzulcem onuda bılmıyorummmm ... kaarımı verdım dıyorum ama ıcım ıcımı yıyorrr...
Denizim alışveriş çılgınlığı devam ediyor anladığım kadarıyla. Senin acil tarafından işe başlaman lazım yoksa kredi kartların tavan yapacak :) Şaka bir yana kendini iyi hissetmişsindir sevindim canım. çalışan annelerin izinleri bitince zor olacak. Bende 1 yaşından sonra çalışmaya başlayacağım. Geleceğin yatırımlarını ancak şimdi yapabiliriz,napalım
güle güle kullan canım ne güzel iyi yapmışsın,yağmurunda o ince ayaklarını yerim ben
bende 1-2 giriyorum zırt diye muhabbet arasına yoksa çok konu olmuyor artık topiğimizde ama ara ara sıklaşıyor işte
bence anneler çalışmaya başladıkça başlar yine kalabalıklaşmaya
evet herkes iki arada bi derede giriyo.
tabi sohbet ilerleyemiyo. insan geçmişe de dönüp çok bakamıo normaldir.
ayy taytlar çok iyidi valla cnm 27 liraymış bide kız bana diyorki sen yeni anne olduğun için sana moral indirimi yapıyor 7lira dedi
babamda gerçek zannetti :)) sonra kocaman yazmışlar zaten %50 + 50 İNDİRİM VAR DİYe aman sorma m aldım zaten şuan giyebileceğim bişey yani,hiç zayıflıyacağımı düşünerek s falan almadım sanki hiç kilo veremicekmişim gibi geliyor artık,biliyorum şimdi siz yok sen verme böle iyisin falan diceksiniz ki anneme sorsanız 2-3kg daha al diyor ee bende bebeğim kilo alsın istiyorum o hesap yani
ben eski halimide çok seviyordum ya
bende seneye yaza istiyorum çalışmayı ama bakalım kısmet masal doğmadan önce bu yaz için diyordum 6-8aylıkken çalışırım diyordum doğunca 1 sene ekledim buna en kötü 1 sene daha ekleyebilirim belki off bilmiyorum evde de duramamki
gunaydınnn kızlar topıkı canlandırma konusuna bende gırıp bakıyorum ınsanlar olsa bıle yazan olmuyor bolelıkle sohbette ılerlemıyor. neyse acılcaz yavas yavas.. dun bızde oglumla dısarı cıktık arabasına koydugum gıbı sokaktayız . yuuruduk bıraz ben derya ve sınem gıbı bısıler almadım .. bu arada deryayı alısverıs cılgını ılan edıyorum topıgın en cokalısvers yapan ınsanı o heralde
oglum dısarı cıkar cıkmaz gulemeye basladı sanırım sevdı .. sonrada uyudu zatenn. ama banada ıyı geldı bugun kısmese yıne cıkalım dıyorum ....
bu arada sabahın korunde gıren tek benım herlade babamızı beklıyorum uyanın kahvaltı yapalım dıe adamı gormenın tek yolu bu ..optummm
denk duseemiyoruz deryacım sanırım ben çalışmaya başladığım için genelde burdayım.ama evde olsam bende cok duramazdım herhalde ama ozledimn eski yoğunlukları.
gozunaydınmı demeli bilemedim:?:))evet canım o purr olayını bizimki emerken yapıyor ağzı sut doluyken.aynen ağzı bizimkininde kopuklenmeye başladı...ayyyy yerim onları ben yaaa.hep boyle kalsalar.aynen tatlım herks calışıyor zaten insanın bu rahatlatıyor bakanlar kotumu bakıcaz hayır ama bişeyler eksik olacakmış gibi gibi bide aile içi şeyleri dusununce neden fedakarlık yapasınki diyo ınsan zaman zaman anlayacağın karışık ve derin mevzular..Ama cok sukurki yabancı ellerde değil yavrum.sorgulamayı bende cok yapıyorum gun içinde cok arayamasamda akşam olay rengini gosteriyor mesela dun fazla yemek yememiş ben yemek yememiş deyince hemen anlatmaya başlıyolar yedi işte soyle oldu boyle oldu işte ozaman daralıyorum afakanlar basıyor...ben evdeyken cocuk gık dese karnı ac oluyor ama gun içinde o cocuk neden içmiyor bide ben o sutu sağana kadar anam ağlıyor..anlatmayla anlamıyolar yaşamalrı gerkiyro..dun benişm kız 3den sonra durmamış ben dediğimde sundandır bundandır dıyolardı şimdi kendileri gorduler aman ya anlattıkca acılıyor..
benim kv bugün memleketine yolcu. artık annem bakıcak oğluma işimiz gitgellerle dahad zorlaşcak ama nedense kvnin yolcu olma hali dahada sevindiroyr beni.
bişiy sorcam arkadaşlar benim oğlum purrr diye bi dudak hareketi vardır ya. onu öğrenmiş nasıl olduysa tükürük üretimimiz başlamıştır. baloncuk yapıp yapıp akıtıyor yanlardan
denizim16 canım evet bende oyle dusunerek rahatlıyourm.yoksa gercekden zor oluyor...
tuğbasi canım facede kayıt olamak istiyormuşsun ben iş saati içinde oraya pek yazmıyorum gozukuyor dıye.o yuzden burdan yazıyour 2010 aralık anneleri yazdığında aşağı doğru açılıyorya orda see more result for yazan yeri tıkla belki yapmışsındrı ama bu sekilde bulabilirsin ancak enterledığında cıkan isimler içinde muhakkak gourursun bi ara abanada oyle olmuşdu cunku
aynen tatlım herks calışıyor zaten insanın bu rahatlatıyor bakanlar kotumu bakıcaz hayır ama bişeyler eksik olacakmış gibi gibi bide aile içi şeyleri dusununce neden fedakarlık yapasınki diyo ınsan zaman zaman anlayacağın karışık ve derin mevzular..Ama cok sukurki yabancı ellerde değil yavrum.sorgulamayı bende cok yapıyorum gun içinde cok arayamasamda akşam olay rengini gosteriyor mesela dun fazla yemek yememiş ben yemek yememiş deyince hemen anlatmaya başlıyolar yedi işte soyle oldu boyle oldu işte ozaman daralıyorum afakanlar basıyor...ben evdeyken cocuk gık dese karnı ac oluyor ama gun içinde o cocuk neden içmiyor bide ben o sutu sağana kadar anam ağlıyor..anlatmayla anlamıyolar yaşamalrı gerkiyro..dun benişm kız 3den sonra durmamış ben dediğimde sundandır bundandır dıyolardı şimdi kendileri gorduler aman ya anlattıkca acılıyor..
benim kv bugün memleketine yolcu. artık annem bakıcak oğluma işimiz gitgellerle dahad zorlaşcak ama nedense kvnin yolcu olma hali dahada sevindiroyr beni.
bişiy sorcam arkadaşlar benim oğlum purrr diye bi dudak hareketi vardır ya. onu öğrenmiş nasıl olduysa tükürük üretimimiz başlamıştır. baloncuk yapıp yapıp akıtıyor yanlardan
yok bulamıyorum ne yaptımsada olmadı çıkmıyor bi türlü 2010 aralık - 2011 ocak anneleri
57 üye bide wF & İdami
Müzik
241 üye diye iki sonuç buluyor o kadar
yok bulamıyorum ne yaptımsada olmadı çıkmıyor bi türlü 2010 aralık - 2011 ocak anneleri
57 üye bide wF & İdami
Müzik
241 üye diye iki sonuç buluyor o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?