kızlar cok tesekkur ederim.bizimkinin ne zamandır burnu akmıyor.damla kullanıyourm ama yok banamısın demiyor burnunun deliklerinde de bişey gozukmuyor sizinkilerde boylemi..acaba başka bişeymi var diye dusunuyorum geniz eti falan ama oyle olsa sa surekli olurdu dıyourm...bu aparatı kullanırken farklı marka damla kullanılsada olur değilmi?sonucda hepsi aynı işlevi goruyor.tekrar sağolun kızlar...
o bunalmaları bende cok yasadım cnm işe başladım biraz olsun gecti....eğer daha sonrada calışacaksan buna kendini hazırla ilk zamanlar kotu oluyor ama sonradan alışıyorsun.idare edebilirsen 6 ay idare et en azından ek gıdalara başlamış olursun sut derdin olmaz çunku bu konu bayağı bir sıkıntı işyerinde sağmak...o zaman içinde deiyi guvenilir birini bulursun cunku 6 aydan sonra hareketlenicekler peşinde dolanacak biri olmalı...inş kendin için hayırlı olan sonuca ulaşırsın...bende iş biticek diye sabrediyorum.eğer yeni bir iş başlamaşsa mart sonu buyuk ihtimal bebişimle olucam..inşşşşşşşş.bırazdan sabretmeyi bu sayede beceriyorum..
kendimi kotu hissettim
ezocum sen basarmıssın baslamak ısın yarısını bıtrmekmısya... benım ıs yerım eve uzak bırde benım ıs kosullarım bırcoklarına gore cok cok zor ...yanı bunları dusununce o kadar cok etken varkı calısmamam ıcın tabı dıger taraftan calısmam ıcınde var .. ama cok haklısınız ben mınıgımı gunde 8 saat ayrı kalmamalıyım bırde sut ve uyku duzennı bozmamalıyım saolun kızlar allah senınde yardımcın olsun bır an once bıtsın ıns.