• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

tuğbası ben arkadaşa yazdım canım facesini açınca ekler seni muhtemelen.pelinle arkadal olmuşsunuz onun profilinde çıkar 2010 aralık anneleri ordanda ekleyebilirsin kendini bi dene istersen

Ezocum grup gizli ya,profilde yazdıklarımız görünmüyor. Bende şimdi mine ye yazmaya girmiştim ama sen yazmışsın canm. Teşekkür ederim.

Ezocum grup gizli ya,profilde yazdıklarımız görünmüyor. Bende şimdi mine ye yazmaya girmiştim ama sen yazmışsın canm. Teşekkür ederim.

gozukuyor canım bende gozukmuyor sanıyordum bakdım arkadaşlar orda yazdıklarımı sormaya başladı soyle olmuş boyle olmuş dıye bende ne olduğunu anlamadım.bizim profilimize girdiklerinde goruyolarmış hatta burda işyereinde denemesinide yaptık malesef bizim profilde gozukuyor.bu rada onemli değil canım

tuğbasıı 2010 aralık annelri diye yazıp aradığında solda grup yazısına tıkla tekrar arat öyle çıkar sanırım

kızlar meraba herkese hayırlı cumalar...
sabahleyin 2.ay aşılarımızı yaptırdık geldik,3 tane aşı... dile kolay ağlamaktan mahvolduk valla,sizlerden daha önce edindiğim tecrübeler doğrultusunda gitmeden ağrı kesici ateş düşürücü şurubumuzu içtik,bugün yapmam gereken başka bişeyler varmı,hemşire sadece 3 gün banyo yaptırma,kolu yara olursa korkma dedi o kadar...
bide rota yı şimdi mi yaptırcaz:26:

sabahleyin 2.ay aşılarımızı yaptırdık geldik,3 tane aşı... dile kolay ağlamaktan mahvolduk valla,sizlerden daha önce edindiğim tecrübeler doğrultusunda gitmeden ağrı kesici ateş düşürücü şurubumuzu içtik,bugün yapmam gereken başka bişeyler varmı,hemşire sadece 3 gün banyo yaptırma,kolu yara olursa korkma dedi o kadar...

ateşini takip edeceksin o kadar başka bir şey yok:)zoru atlatmışsınız zaten:32:

Fıstıksın fıstıkk. Verme kilo çok güzelsin,beni görsen moral olurdu. Hatta sana boydan bir foto çekeceğim ki kıymetini bil bedeninin. Bende 1 yaş diyorum da durumlar düzelirse 2 yaparım ben onu. Zor tabi sıpalardan ayrılmakk
benim peliim her haliyle güzeldir poyrazımın annesi ama tabi görmekte yarar var :9:evet canım ya zor bakalım nasıl geççez şu çalışma dönemlerine bizde
gunaydınnn kızlar topıkı canlandırma konusuna bende gırıp bakıyorum ınsanlar olsa bıle yazan olmuyor bolelıkle sohbette ılerlemıyor. neyse acılcaz yavas yavas.. dun bızde oglumla dısarı cıktık arabasına koydugum gıbı sokaktayız . yuuruduk bıraz ben derya ve sınem gıbı bısıler almadım .. bu arada deryayı alısverıs cılgını ılan edıyorum topıgın en cokalısvers yapan ınsanı o heralde :32::32::32:

oglum dısarı cıkar cıkmaz gulemeye basladı sanırım sevdı .. sonrada uyudu zatenn. ama banada ıyı geldı bugun kısmese yıne cıkalım dıyorum ....

bu arada sabahın korunde gıren tek benım herlade babamızı beklıyorum uyanın kahvaltı yapalım dıe adamı gormenın tek yolu bu ..optummm
ayy canım çok güzel yapmışsın izmirde havalar güzel buara,bugünde yarında çık bence,hem sana çok iyi gelir gerçekten,biyerden başlamak lazımdı iyi olmuş cnm
gule gule kullan tatlım.eşinlede ilerde daha guzel kutlarsınız canım inş. doğum gununu..benimde haftaya eşimin doğum gunu napsam dıye dusunuyorum.ona kalsa gerek yok bişeye dıyoı ama gecen sene ki husrandan sonra bu sene guzel bısey olsun istiyorum hemde kızımızla.masalı opuyorum
teşekkür ederim canım,insan ayrı olunca anlıyor gerçekten kutlayın ya da beraber olun mutlaka bebeğinizle ilk doğum günlerimiz artık tadı ayrı güzel,masalımda sizi öpüyormuş idille :54:
bu arada gunaydın kızlarr cumanız hayırlı olsun.
ay az iki sohbet edim sızınle .çalışan anneyim 2 aylık bebeğini kv sine bırakmış ara ara ben napıyorum buhranlarına giren ,sizinde işinizinde diyip çıkma derecesine gelen, sonra da amaaaaaan keyfi çalışmıyorsun ki kızın için çalışıyorsun ve bunu yapan tek insan sen değilsin yaptığın normal bırak bu iç yanmalalırını diyen,zaman zaman da acaba yanlış mı yapıyorum diye kendini sorgulayan göğüsleri sızladıkça ağlan bir ANNE...
bide üstelik annesiyle gurbetlik çeken bir anne...biraz once annemi aradım aklım hep sizde, cocukda o 2 aylık sabiyi bırakıyorsun ama mecbursunda diyipde benim içimi bir kerede acıtan vede saklanmış acabalarımı tekrar su yuzune cıkaran annecim benim ..oda boyle dediya sabah sabah ağlıcam şimdi...uf yaaa
canım ya sen gerçek annelik gösteriyorsun unutma bizim yapamadığımız fedakarlıkları yapıyorsun keyfinden değil kızın için,zaten evde durup bakcak durum olsa bakardın sen ama böyle olması gerekiyormuş idilin iyi büyümesi için,bunların karşılığını mutlaka görüceksin canım allah yardımcınız olucak biyerde inşallah,bunun için üzülüp üzülüp durma canım sütün azalıcak bak idil için bunuda yaparsın artık demi boma moralini

bence kilon çok iyi şuanda sinemcim.
verme bencede annene katılıyorum.
tabi ehrkes eski haline dönmek istioda sende göbüş de yoktur.
böle iyisin.
asıl vermesi gerekenelrden biir ben öle tembellik yapıorum

işte böle diceniz diye konuya girmiyorum valla artık ama yaza ümitliyim en azından 3-4kg gitsin
genişlemediğim için heryerim yağlı gözüküyor genişleseydim onlar ete dönüşcekti ama busefer yağ deposu gibi bıngıl bıngıllar,amaqn neyse kg konusuna girmeyelim çok canım sıkılıyor bişeyimi giyemiyorum 3-5şeyi yıka yıka giy:50:

geçmiş olsun canım bizim rotayı 3.ayda yapcaz dedi dr.umuz ama 2de yaptıranlarda oldu cnm

sağol canım...
başka ağrı kesici vermeme gerek varmı? bide ateşini kaç saatte ölçücez acep:26:

hayır canım sakınn....ateşi çıkmadanda verme oyle bir kere verdiysen yeter zaten cıkarsa gece cıkar.korkma ben ısla bez koymuşdum alnına..bi kere verdım surupdan ateşinide ara ara olcersin cok sarıp sarmalama bu kadar...geçmiş olsun

sağol canım...
başka ağrı kesici vermeme gerek varmı? bide ateşini kaç saatte ölçücez acep:26:

yanaklarını sıcak hissedersen derece ile ölç.anlarsın zaten ateşi çıktı mı çıkmadı.37,5dan önce de ateş düşürücü vermene gerek yokmuş

sinemcim canımcım ay ne mutlu ettin beni rahatladım ara sıra yapsana bana bu terapileri burayıda bu yuzden cok arıyorum ne zaman canım sıkılıp moralim bozulsa kızlara anlatsam rahatlarım dıyorum.ama 4 ay d merakdan oldum hee sız devam etmişsiniz muhabbetlere kime ne olmuş bılmıyourm bile cok geri kaldım yetişmeye çalışıyourm bi yandanda...eve internette almıyo ki herif arkadaşlarımla konuşcam diye ayrılmassın başından diyo hala.önceden burası hakkında tereddürleri vardı oda alışdı artık bebişlerin resimlerini gosteriyorum bide kısa ozgecmiş idilden 1 hafta buyuk adı şu falan diye oda ben bakınca artık soruyor bu kimdi diye:))tabi bunları kv evinde yapıyoruz

demet ben vazgeçtim baklavadan bol tarçınlı tavuk göğsü istiyorum soğuk soğukk ohhhh ağzım sulandı başımda donuyor kesin kan sekerim dustu

ayyyy zaten giyecek kıyafetim yok ben hala tatlı sayıklıyorum:47:inat ettim kilo verene kadar kıyafet almayacağım diye.hamileliğimde giydiklerim de Sinemin dediği gibi yıka ütüle üniforma oldu,ağızları burunları yamuluyor artık:27:

demet ben vazgeçtim baklavadan bol tarçınlı tavuk göğsü istiyorum soğuk soğukk ohhhh ağzım sulandı başımda donuyor kesin kan sekerim dustu

bir de üstünde dondurma varsa ooooohhhhhhhhhh:56:5 dkya krizim geçmezse direkt tatlı siparişi vereceğim,bu kadar şişmek de iyi değil canım dimi:1:

sinemcim canımcım ay ne mutlu ettin beni rahatladım ara sıra yapsana bana bu terapileri burayıda bu yuzden cok arıyorum ne zaman canım sıkılıp moralim bozulsa kızlara anlatsam rahatlarım dıyorum.ama 4 ay d merakdan oldum hee sız devam etmişsiniz muhabbetlere kime ne olmuş bılmıyourm bile cok geri kaldım yetişmeye çalışıyourm bi yandanda...eve internette almıyo ki herif arkadaşlarımla konuşcam diye ayrılmassın başından diyo hala.önceden burası hakkında tereddürleri vardı oda alışdı artık bebişlerin resimlerini gosteriyorum bide kısa ozgecmiş idilden 1 hafta buyuk adı şu falan diye oda ben bakınca artık soruyor bu kimdi diye:))tabi bunları kv evinde yapıyoruz

rahatlamana çok sevindim canım ya çok kafana takıyorsun belli,ayy ne korkularla bekledik biz idili şükredelim çok sağlıklı maşallah 1-2ayı kv geçiriversin olsun sağlığı yerinde ya,senin eşinde pek bi akıllı internete takılıp onunla ilgilenmicen diye işini nasılda biliyor:9:bizde öle olduk valla hemen hemen nerdeyse herkesi tanıyor eşim,çoğu durumları biliyor,evimizin birparçası oldunuz yani

tatlı tatlı diye diye yedirttiniz banada valla offffff yerken süperde yedikten sonra bir pişmanlık kaplıyor:95:

Back
X