kızlar cok tesekkur ederim.bizimkinin ne zamandır burnu akmıyor.damla kullanıyourm ama yok banamısın demiyor burnunun deliklerinde de bişey gozukmuyor sizinkilerde boylemi..acaba başka bişeymi var diye dusunuyorum geniz eti falan ama oyle olsa sa surekli olurdu dıyourm...bu aparatı kullanırken farklı marka damla kullanılsada olur değilmi?sonucda hepsi aynı işlevi goruyor.tekrar sağolun kızlar...
o bunalmaları bende cok yasadım cnm işe başladım biraz olsun gecti....eğer daha sonrada calışacaksan buna kendini hazırla ilk zamanlar kotu oluyor ama sonradan alışıyorsun.idare edebilirsen 6 ay idare et en azından ek gıdalara başlamış olursun sut derdin olmaz çunku bu konu bayağı bir sıkıntı işyerinde sağmak...o zaman içinde deiyi guvenilir birini bulursun cunku 6 aydan sonra hareketlenicekler peşinde dolanacak biri olmalı...inş kendin için hayırlı olan sonuca ulaşırsın...bende iş biticek diye sabrediyorum.eğer yeni bir iş başlamaşsa mart sonu buyuk ihtimal bebişimle olucam..inşşşşşşşş.bırazdan sabretmeyi bu sayede beceriyorum..
kendimi kotu hissettim
anladım canım çok sağol bizdeki hırıltının yanına hani bir hayvancağız vardır ismini soylemim onun burnundan cıkardığı gıbı seslerde cıkarıyor.bu cok dolduğu anlamına geliyor doktor bu sesi duydugunda aspire edelim dedi ve uzun uzun hortumları soktular yavrucumun burnuna cok ağladı yine oyle yapamı dıye korkuyorum zaten damlasını damlatmak bile bi uğraş bi uğraşki..ama denemkde fayda var bencede bu akşam alıp denicem
canım cok sağol.aparatı gorunce olayın nasıl olacığını daha da iyi anlarım dıyourm ama yine de sorım..burnuna soktuğumuz kısımı burun deliğine iyice yerleştirmemiz mi gerekiyor yoksa ucundan yapıncada işe yarıyormuYavrum benim,geçende okumuş ve çok üzülmüştüm.bu yüzden zaten denemeni istiyorum.Damladan bizim kızda çok rahatsız oluyor,illa ağlıyor ama aspire ederken bu sıkıntıyı pek yaşamıyoruz.Sadece çok kuvvetli çektiğim zaman biraz huysuzlanıyor ama karşısında ilgi çekici bişey varsa direk onla ilgilendiği için burnuyla uğraşmamıza çokta aldırmıyor :) Ben tek başıma daha rahat yapıyorum.sol koluma dik pozisyonda (oturur gibi) alıyorum ve sağ elle hallediyorum işimi.çocuk dik durunca işlem daha kolay oluyor.Ha bide dr.ada sorduk,hiç bi sakıncası yok bu işlemin
inciava kullanıcısından alıntı
ben kamu kuruluşunda çalışmaktaydım. doğumdan önce 4 ay sonra döneceğim diyordum. ama şu an dönmeyi bırak geçen gün istifa dilekçemi verdim. asla kızımı bırakıpta 8 saat ayrı kalamam. 2 yaşına kadar kendim bakacağım. sonra özel kreşe vereceğim. tabii o zamanda fikrim değişmezse. ben işe geri dönersem kızımla akşamdan akşama görüşeceğim. o daha ufacık bana ihtiyacı var. bi daha ne zaman kızımın bebekliğini yaşayacağım ki. hem baksa baksa kayınvalidem bakacak. annem çalışıyor. kayınvalideme de güvenemem. kesin ben şöyle yap derim o gider tersini yapar. 40 ına kadar bende kaldıda zor geçirdim 40 günü. (şehir dışında oturduğundan) çocuk ağlar benden önce koşar. altını açacam elimden alır. ağlar beni istiyor derim gazı vardır, acıkmıştır, uykusu gelmiştir der. anne kokusunu istiyor derim anne kokusu diye bişeymi varmış ki der. elinde olsa emzire bilse 40 gün elime vermeyecekti. hatırladıkça sinirleniyorum ve böyle dökülüyorum. ben ona bıraksam benden de soğutur bebeğimi. ondan istifamı da verdim. kızımla kendim yakından ilgileneceğim. ekonomik olarak bizde zorlanacağız ama biryerlerden sıkacağız artık. ama Allah yardımcımız olur elbet.
İNCİAVA,neden istifa ettin ki?kamudasın maden ücretsiz izine ayrılsaydın ya?kolay mı kamu memuru olabilmek?tekrar nasıl döneceksin ki?ya,bi zaman sonra masraflar falan arttığında,bebek büyüdüğünde sıkıntı olmayacak mı?ha,zenginsen o başka tabi:))))
bizimkindede gece yarım saatte bir uyanmalar var acaba bu cay iyi gelirmiki.ne içinmiş canım bu cay.gerçi şu burun tıkanıklığından kurtulursak bu sorunda kalkıcakdır herhalde.
kizlar ben kizima gunde yaklasik 70-80 cc rezene veriyorum
dr 100ccyi gecmesin demisti
acaba gece cayi ersem onun yerine olurmu
sormadimda dra
milupanin gece cayini kullanan varmi kizlar?
bizimkindede gece yarım saatte bir uyanmalar var acaba bu cay iyi gelirmiki.ne içinmiş canım bu cay.gerçi şu burun tıkanıklığından kurtulursak bu sorunda kalkıcakdır herhalde.
ya kızlar,bebeğinize sütten başka bişey vermeyin ne olur.ben de sormuştum doktoruna gazı olduğunda rezene vereyim mi diye,''ASLA''demişti.sen iç,bebeğe zaten geçer demişti.yapmayın,zarar verebilir.
canım cok sağol.aparatı gorunce olayın nasıl olacığını daha da iyi anlarım dıyourm ama yine de sorım..burnuna soktuğumuz kısımı burun deliğine iyice yerleştirmemiz mi gerekiyor yoksa ucundan yapıncada işe yarıyormu
Otribebe / Bebeklerde Burun Tkankln Gidermede Etkili ve Gvenli Bir Yaklam
otribebenin videosu var merak edenlere duyrulur
ya şırnakta bitane pembe bakkal emziği buldukama benim oğlan onuda tutmuyo ağzında sakız gibi çiğnio elimide çekinde pıt atıo ya...
ben kamu kuruluşunda çalışmaktaydım. doğumdan önce 4 ay sonra döneceğim diyordum. ama şu an dönmeyi bırak geçen gün istifa dilekçemi verdim. asla kızımı bırakıpta 8 saat ayrı kalamam. 2 yaşına kadar kendim bakacağım. sonra özel kreşe vereceğim. tabii o zamanda fikrim değişmezse. ben işe geri dönersem kızımla akşamdan akşama görüşeceğim. o daha ufacık bana ihtiyacı var. bi daha ne zaman kızımın bebekliğini yaşayacağım ki. hem baksa baksa kayınvalidem bakacak. annem çalışıyor. kayınvalideme de güvenemem. kesin ben şöyle yap derim o gider tersini yapar. 40 ına kadar bende kaldıda zor geçirdim 40 günü. (şehir dışında oturduğundan) çocuk ağlar benden önce koşar. altını açacam elimden alır. ağlar beni istiyor derim gazı vardır, acıkmıştır, uykusu gelmiştir der. anne kokusunu istiyor derim anne kokusu diye bişeymi varmış ki der. elinde olsa emzire bilse 40 gün elime vermeyecekti. hatırladıkça sinirleniyorum ve böyle dökülüyorum. ben ona bıraksam benden de soğutur bebeğimi. ondan istifamı da verdim. kızımla kendim yakından ilgileneceğim. ekonomik olarak bizde zorlanacağız ama biryerlerden sıkacağız artık. ama Allah yardımcımız olur elbet.
bu konuyu bende cok dusundum ve calısmaya karar verdım,ben kucukken hep imrenirdim annesi çalışanlara,ben sıkıntılarla buyudum kızımın hıc sıkıntı cekmeden buyumesını ıstıyorum...mesela en ıyı marka bezı kullanmak ıstıyorum her istediğimi kızımın her isteiğini sorunsuz almak ıstıyorum,Allah bana güç verdikçe de calısacagım onun geleceği için...ama calısıyorum dıye de cocugumu ıhmal etmeyeceğim,tabi ben yarım gun calısıorum onun da etkısı var...yıne de artık her sey para..
canım demekkı cocuk mılletıne yaranılmıyor :) benımde annem calısıodu ögln yemeklerınde olmuyordu. apt de oglen yemeklerınde yukarı cıkarken arkadaslarımın annesı kapıda onları karsılayıp opuyordu içerdende yemek kokuları gelırdı ama bız ablamla anahtarla acıoduk kapıyı ... annem hasta olsun ıse gıtmesın dıe gecelerı yatarken dua ettıgımı bılırım...:26::26:
ha sımdı dusununce cocukluk dıyorum hıc bır kotu ızı kalmadı allahtan.. annem ve babamdan allah razı olsun hıcbırseyım eksık kalmadı ama calısan anne cocugu olmakta cok kolay degıl aslında...
şulecim ekoçiftçilerde bulmuzş babamız..bitane varmış oda pembeama benim paşa onuda tutmuyo ayrı mesele bak abakalım ekoya,uğuruma... bulursun belki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?