2010 Aralık Anneleri

ezocum sen basarmıssın baslamak ısın yarısını bıtrmekmısya... benım ıs yerım eve uzak bırde benım ıs kosullarım bırcoklarına gore cok cok zor ...yanı bunları dusununce o kadar cok etken varkı calısmamam ıcın tabı dıger taraftan calısmam ıcınde var .. ama cok haklısınız ben mınıgımı gunde 8 saat ayrı kalmamalıyım bırde sut ve uyku duzennı bozmamalıyım saolun kızlar allah senınde yardımcın olsun bır an once bıtsın ıns.

Yavrum benim,geçende okumuş ve çok üzülmüştüm.bu yüzden zaten denemeni istiyorum.Damladan bizim kızda çok rahatsız oluyor,illa ağlıyor ama aspire ederken bu sıkıntıyı pek yaşamıyoruz.Sadece çok kuvvetli çektiğim zaman biraz huysuzlanıyor ama karşısında ilgi çekici bişey varsa direk onla ilgilendiği için burnuyla uğraşmamıza çokta aldırmıyor :) Ben tek başıma daha rahat yapıyorum.sol koluma dik pozisyonda (oturur gibi) alıyorum ve sağ elle hallediyorum işimi.çocuk dik durunca işlem daha kolay oluyor.Ha bide dr.ada sorduk,hiç bi sakıncası yok bu işlemin

canım cok sağol.aparatı gorunce olayın nasıl olacığını daha da iyi anlarım dıyourm ama yine de sorım..burnuna soktuğumuz kısımı burun deliğine iyice yerleştirmemiz mi gerekiyor yoksa ucundan yapıncada işe yarıyormu

SElam kızlar.Bizde erkenden kalktık gittik kalan verem aşımızı olduk geldik.Kuzum uyuyor şimdi.Kızdı azcık bana uykumdan uyandırdın diye ama Maşallah hiç ağlamadı.O uyuyorda benim uykum var :)))

ücretsiz en fazla 6 ay izin verecekler. benim amacım kızıma 2 yaşına kadar bakmak. 2 yaşında da kreşe vermek. Hem iş yerimden de memnun değildim. Bahane arıyordum. Doğumu bekledim. Masraflar artacak doğru diyorsun, zengin falan da değilim ama dediğim gibi başka yerlerden kısacağız artık.

Arkadaşlar benim kızım 2,5 aylık. İlk başlarda günde 4-5 kere kakasını yapardı. 2 haftadır gün aşırı bir kere yapmaya başladı. Ama 5 gündür yapmıyor. Ama alttan o kadar fazla yelleniyor ki günde 20-30 hatta daha fazla. Kakası da normal kıvamda ve renkte.
Bir yerde okudum. Eğer bebek devamlı gazını alttan çıkartır ve kakasının rengi cıvık ve açık renkteyse sorun olmaz demiş. Kabız değil bildiğim kadarıyla karnı yumuşak çünkü. Ama yine de tedirginim.

Mrb arkadaşlar şükürler olsun ki bebeğim gülmeye başladı.1haftadır gülüyor maşallah erken doğduğu için motor gelişiminin biraz geç olacağını düşünüyordum ama sanırım çok farketmicek.Bu arada otribebenin konusu geçmiş inanılmaz memnunum ve şiddetle tavsiye ediyorum.

Arkadaşlar bebeklerinize aldığınız oyuncaklar,anakucağı,salıncak,kanguru vs neler paylaşırsak birbirimize fikir vermiş oluruz

ya şırnakta bitane pembe bakkal emziği bulduk ama benim oğlan onuda tutmuyo ağzında sakız gibi çiğnio elimide çekinde pıt atıo ya...

kizlar ben kizima gunde yaklasik 70-80 cc rezene veriyorum
dr 100ccyi gecmesin demisti
acaba gece cayi ersem onun yerine olurmu
sormadimda dra
milupanin gece cayini kullanan varmi kizlar?

bizimkindede gece yarım saatte bir uyanmalar var acaba bu cay iyi gelirmiki.ne içinmiş canım bu cay.gerçi şu burun tıkanıklığından kurtulursak bu sorunda kalkıcakdır herhalde.

içinde papatya var zaten oğluma 2aşık veriyorum gerisini ben içiyorum..9,5 TL fiyatı tadı güzel biir dene istersen

ya kızlar,bebeğinize sütten başka bişey vermeyin ne olur.ben de sormuştum doktoruna gazı olduğunda rezene vereyim mi diye,''ASLA''demişti.sen iç,bebeğe zaten geçer demişti.yapmayın,zarar verebilir.

canım bizim doktorumuz da 2-3 tatlı kaşığı vermemizi sonra çocukların hiç bitki çayı içmediğini söylemişti ben doktoruma güveniyorum

canım bak burada detaylı bilgi var

Otribebe / Bebeklerde Burun Tkankln Gidermede Etkili ve Gvenli Bir Yaklam

bu konuyu bende cok dusundum ve calısmaya karar verdım,ben kucukken hep imrenirdim annesi çalışanlara,ben sıkıntılarla buyudum kızımın hıc sıkıntı cekmeden buyumesını ıstıyorum...mesela en ıyı marka bezı kullanmak ıstıyorum her istediğimi kızımın her isteiğini sorunsuz almak ıstıyorum,Allah bana güç verdikçe de calısacagım onun geleceği için...ama calısıyorum dıye de cocugumu ıhmal etmeyeceğim,tabi ben yarım gun calısıorum onun da etkısı var...yıne de artık her sey para..

canım demekkı cocuk mılletıne yaranılmıyor :) benımde annem calısıodu ögln yemeklerınde olmuyordu. apt de oglen yemeklerınde yukarı cıkarken arkadaslarımın annesı kapıda onları karsılayıp opuyordu içerdende yemek kokuları gelırdı ama bız ablamla anahtarla acıoduk kapıyı ... annem hasta olsun ıse gıtmesın dıe gecelerı yatarken dua ettıgımı bılırım...:26::26:

ha sımdı dusununce cocukluk dıyorum hıc bır kotu ızı kalmadı allahtan.. annem ve babamdan allah razı olsun hıcbırseyım eksık kalmadı ama calısan anne cocugu olmakta cok kolay degıl aslında...

slm kızlar... bugun kızımla dr gıttık.. tahlıler temız çıktı.. ama kızımın da egzama varmiş.. beşında konak olunca da kaşıntı yapıyormuş.. dr krem verdı bır hafta sonra kontrole gidecegız tekrar..
alerjıkmıiş.. geçer dedi..

ama ben kendi acımdan baktım olaya,tam gun calısanlara mesai yapanlara saygım sonsuz,benım surda 3 yasına kadar,Allah nasip ederse 3 den sonra ilköğretimi bitirene kadar beraberiz..çok şükür.ben anasınıfı öğretmeniyim hehehe:)))

hem zaten yarın büyüyünce bizi beğenmez bu veletler,neyapsak yaranamayız he...

şulecim ekoçiftçilerde bulmuzş babamız..bitane varmış oda pembe ama benim paşa onuda tutmuyo ayrı mesele bak abakalım ekoya,uğuruma... bulursun belki...

şulecim ekoçiftçilerde bulmuzş babamız..bitane varmış oda pembe ama benim paşa onuda tutmuyo ayrı mesele bak abakalım ekoya,uğuruma... bulursun belki...

ya ordakiler hep wee marka baktıydım ben bı bakam bı de, bu arada hos geldin..geldin sanırsam..nasılsınız yagız nasıl oldu...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…