sevgicim.. bizim dr da kesinlikle 4 saati geçirme emzirmek için dedi... sen dila uyusa bile al kucağına ve memeye tut... o uyurken bile emer... bizde çogunlukla oyle oluyor... saat 11-12 gibi emziriyorum, uyuyor... sonra o uyanmazsa bile ben 3.5 gibi uyanıp memeye tutuyorum.. Tanem hiç gözlerini bile açmadan emiyor ve uykusuna devam ediyor....
denedim tatlım ben de.. ama kesinlikle almıyor.. 1 saat beklediğimi biliyorum.. bi arada sağıp biberonla vermeyi denedim.. onu içti ama yarısını dışarı akıttı.. bilmiyorum bakalım.. yarın doktoru ne dicek kilosu için..
Sağol Fundacığım çok teşekkür ederim....Doktorumuz gelişimine fevkalade dedi erken doğan ve nıcu'da kalan bebekler için harika bir gelişme dedi...bakalım yarın kontrolü var doktor amcamız bu sefer ne diyecekMerveemm, Lina bence gayet normal gelişiyor.. Bak tanem ile aralarında 20 gün var.. Lina 4680 iken Tanem de 4200 idi. Bu demektir ki, Lina erken doğmasına rağmen zamanında doğmuş bir bebek düzeyine çoktan gelmiş.. Hiç ufak, minyon deme... Biz de geçen ay 1200 gr almıştık... Maşallahı var Cilveloşun:)
e ben doktorum hiç sormadım bunu ama bebeğim uykusundan uyanmadığına göre aç değildir diye düşündüm ve Lina muhtemelen uyandırsam almaz mamayı dişlerini kitliyor altınıda açsam almıyor alıncada emmiyor uyumak istiyor...aç olduğu zaman uykusunda olsa bile gözünü açmadan cok cok kapıyor..sevgicim.. bizim dr da kesinlikle 4 saati geçirme emzirmek için dedi... sen dila uyusa bile al kucağına ve memeye tut... o uyurken bile emer... bizde çogunlukla oyle oluyor... saat 11-12 gibi emziriyorum, uyuyor... sonra o uyanmazsa bile ben 3.5 gibi uyanıp memeye tutuyorum.. Tanem hiç gözlerini bile açmadan emiyor ve uykusuna devam ediyor....
Selam Meralciğim, maaşallah bebeğin tonti olmuş bu gelişimi normalmiymiş yani 3 aylık 9 kilo olması genelde tablolardaki 5 aylık bebek grafiğine giriyor ya..bu arada sakın yanlış anlama yani öğrenmek istediğim için sordummerveee hoşgeldinnn
bee09 hoşgeldinnn
bebişler iyi maşallah
benim oğlum çok tontiş maşallah , şimdilik sütü yettirmeye çalışıyorum şükür çok şükür
oğlum dün tartıldı 9300 gr 66 cm maşallah
ama sütüm yetmeyecek diye korkuyorum
ben gece 3 de kaldırıyorum ama zaten ellerini somuruyor uykusunda, hehehe
çok doktora sordum ebelere de 4-4,5 saatten fazlası tehlikeli dediler
bir gün uyumuşuz 6 saat kalkınca benim bebiş böyle baygın gibiydi zor ayıldı anladım o zaman :78:
hangi mamaları kullanıyorsunuz acaba?
kilo alıp almaması ile ilgili değil Sevgicim... kan şekeri ile ilgili..maşallah dila normal gelişen bir bebek... genelde söylenen 4 saat bizim bebeklerin aylarında... yine de sen doktorunun söylediğini dikkate al.. öptüm:)
Sağol Fundacığım çok teşekkür ederim....Doktorumuz gelişimine fevkalade dedi erken doğan ve nıcu'da kalan bebekler için harika bir gelişme dedi...bakalım yarın kontrolü var doktor amcamız bu sefer ne diyecek
e ben doktorum hiç sormadım bunu ama bebeğim uykusundan uyanmadığına göre aç değildir diye düşündüm ve Lina muhtemelen uyandırsam almaz mamayı dişlerini kitliyor altınıda açsam almıyor alıncada emmiyor uyumak istiyor...aç olduğu zaman uykusunda olsa bile gözünü açmadan cok cok kapıyor..
ay içime kurt düştü ya ama bebiş aç olsa uyanmaz mı
merveee hoşgeldinnn
bee09 hoşgeldinnn
bebişler iyi maşallah
benim oğlum çok tontiş maşallah , şimdilik sütü yettirmeye çalışıyorum şükür çok şükür
oğlum dün tartıldı 9300 gr 66 cm maşallah
ama sütüm yetmeyecek diye korkuyorum
ben gece 3 de kaldırıyorum ama zaten ellerini somuruyor uykusunda, hehehe
çok doktora sordum ebelere de 4-4,5 saatten fazlası tehlikeli dediler
bir gün uyumuşuz 6 saat kalkınca benim bebiş böyle baygın gibiydi zor ayıldı anladım o zaman :78:
hangi mamaları kullanıyorsunuz acaba?
ya bende aç olsa uyanır ağlar diyorum.. çünkü normalde karnı acıkınca çok ağlıyor.. gün içinde emzirme sürem en fazla 2 saat... gecede uyamadan hemen önce emiyor.. saat 1 gibi uyuyor 7de uyanıyor.. emiyor tekrar uyuyor.. 9.30 10 gibi uyanıyor tekrar emiyor uyuyor.. 12 gibi uyanıyor.. sonra gece uyuyana kadar kuş uykusu yapıyor en uzunu yarım saat.. bakalım yarın doktor amcamıza da anlatıcam ne dicek...
ya bende aç olsa uyanır ağlar diyorum.. çünkü normalde karnı acıkınca çok ağlıyor.. gün içinde emzirme sürem en fazla 2 saat... gecede uyamadan hemen önce emiyor.. saat 1 gibi uyuyor 7de uyanıyor.. emiyor tekrar uyuyor.. 9.30 10 gibi uyanıyor tekrar emiyor uyuyor.. 12 gibi uyanıyor.. sonra gece uyuyana kadar kuş uykusu yapıyor en uzunu yarım saat.. bakalım yarın doktor amcamıza da anlatıcam ne dicek...
merhaba kızlar.. ay çok özlemişim burayı ya.. herşey yolundadır umarım..
şebnem işe başladın demek.. ne çabuk geçti zaman ya.. benimde yaklaşık 1 ayım kaldı.. inan hiç bitsin istemiyorum bu tatil..
özlemcim seninde çok az kalmış tatlım.. bir sıkıntı olmamasına çok sevindim.. allah en kısa zamanda sağlıkla kavuştursun sizi inşallah..
çok gerilere gidemedim.. ama bundan sonra hergün girmeye çalışıcam..
biz gayet iyiyiz maşallah.. dün karma aşılarımızı olduk.. hiç huysuzluk yapmadı meleğim.. 4.600 olmuş kilosu boyuna 59 cm.. ebemiz çok iyi dedi.. cumartesi de doktor amcamızı ziyaret edicez.. inşallah herşey yolunda der.. ben henüz hiç mama vermedim.. ek olarak su bile vermiyorum.. ama sanki akşamları biraz huysuzlanıyor.. doktorumuz demeden hiç birşey vermemeye kararlıyım.. en azından 3 ay daha sütümü alsın istiyorum.. bu arada bişiy sorucam size.. kızım gece 5.5-6 saat kesintisiz uyuyor.. ben uyandırmaya kıyamıyorum.. bizim alt katta bir hemşire var.. gece mutlaka emzirmelisin diyor.. bi arkadaşı varmışş.. bebeğin açlıktan kan şekeri düşmüş kör olmuş.. çok korkuttu beni ya.. siz ne diyorsunuz..
öpüyorum hepinizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?